Лакове за нокти - 171

• 39 973
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Не ми се смейте, но едно време, когато бях студентка винаги се лакирах с топа на Мис Спорти, който е за дискотека. Светех и на краката, и на ръцете.

# 361
Няма по-подходящо място и възраст за светещ лак, така че няма да се смеем, а ще се усмихнем широко и благосклонно, поне аз Heart Eyes

# 362
  • София
Помня ги неоновите лакове....имах различни нюанси жълт, оранжев и зелен- за всеки пръст различен.И аз бях около 18-20г.
В дискотеката беше  суууупер якооооо!😉

# 363
Те и сега ги носят 20 годишните Grinning Особено лятото.
Но както изтъкна и съфорумката - то сега къде да ни ги види някой друг освен нас самите?? Къде ходим където хем да е тъмно, хем и да има пред кого да се изфукаш с маникюра? Joy

# 364
Аз както все нощем се лакирам, ако по тъмното се събуди ММ и види само святкащи петънца на мястото ми, сигурно ще скочи до тавана, докато разбере, че и аз съм там Simple Smile
Няма да поемам рискове.

# 365
  • На изток от Ада
Тези светещите искат загряване един вид . Трябва да ги нагрееш с вкл фенерче или лампа. И светят известно време. После спират и пак същият начин .

# 366
Аха, значи няма страшно, ще се издокарам някоя нощ Simple Smile
Снахата имаше лак, който си променяше цвета на топло и студено, много ме кефеше.  Сигурно всички в тази тема сте имали, ама аз късно разбрах за него, придържам се главно към класически варианти вече и от време на време слагам нещо златничко, някое кристалче...

# 367
  • На изток от Ада
Готина свекърва си!
Чакам новия маникюр!
Иначе имам Термо лакове, но не са добри т.е. почти не се забелязва разликата

# 368
Да, те са както светещите стикери дето си слагахме по стените като деца - искат осветяване за някакво време че после вече да светят и те докато излъчат светлината дето са поели, един вид.
На мен са ми интересни тия лакове дето с магнит правиш шарка по тях, ама май само на картинка са ми интересни, не съм убедена че бих си сложила Grinning Тя май и модата им мина, по едно време бяха по-разпространени като че ли.

# 369
  • На изток от Ада
И магнитни имам и магнитчета мога да подаря !
Скоро ще пусна сергията за Подарък..

# 370
Чакаш, Насе, новия маникюр, ама аха да го снимам тия дни и нощес го изтрих Simple Smile
Беше интересен тъмен шимърен пясък (не съм разбрала даже,че съм купила пясък, просто ми хареса в шишето) на Кинетикс, обаче аз не обичам пясък и му бях мацнала два слоя топ, та точно с него стана интересен и на цвят, и на ефект. Издържа няколко дни интензивно месене, бъркане на теста, точене и готвене, че и писане, но снощи един нокът се обели на върха и замина...
Следващия път ще снимам рано.

# 371
  • София

Dior Soir de Bal - коледна лимитка, прекрасна формула с фин блясък.

# 372
  • На изток от Ада
Ей Кубратова , ама снимай шишенцето де !

# 373

Дядо Коледа подрани ❤️❤️❤️
Всичките ми 200+ лака не ме радват така както Picture polish - уникални 😍.
Изкарах две седмици с предишния, утре нов маникюр с някой от тези.

# 374
  • Варна
Честити, страхотни са! Разцъках набързо, тези с флейксчетата, частичките и холограмните са много красиви!
Правят ли намаления на марката по сайтовете и кога?

Общи условия

Активация на акаунт