Лакове за нокти - 171

• 39 968
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Тия променящите се наспоред топлината ги купувах от Алито,но и тях скоро не съм ги виждала.Все на гел лакове попадам.

# 376
Фифи, явно много си слушала тази година. 😀
Честито! Чудесна колекция! 🥰

# 377
От Алито още ли доставят с бгпощи ?

# 378
Да,още и ги чакаш по 2-3 месеца.

# 379
Да,още и ги чакаш по 2-3 месеца.
Ужас 😵 От сега трябва да се поръчват летни цветове 😂 Да взимат пример от темуто

# 380
  • Варна
Не доставят винаги с бг пощи, понякога с екпрес уан, зависи от метода на доставка. За лакове има такса от 3 лв. като пристигне тук пратката.
На мен наскоро ми пристигнаха някои неща за 10-14 дена.

# 381
Винаги поръчвайте от секцията Choice. Оттам ми идват нещата за 10-12 дни винаги с Express one.

# 382
Тия променящите се наспоред топлината ги купувах от Алито,но и тях скоро не съм ги виждала.Все на гел лакове попадам.
Добре че в SheIn не попадам на обикновени лакове а само на гелове, иначе... уйде коня у ряката Joy
Баннала съм другите платформи че и една ми стига за купуване на боклучки, но както все се озъртам за по нещо дребно да натъкмя до сума за безплатна доставка, досега да ми е отесняло вкъщи Grinning Иначе шаблони и стикери имат много, пилички, ел. пили и борчета за тях най-различни... но лакове нещо не откривам нормални, все са УВ гелове.

# 383
natka, и там ще пуснат. В темуто вече има

# 384
Насе, ще снимам шишето, но утре, че сега е тъмно.
Този на Диор ми бодна едно шишче в сърцето и завъртя, много красив Simple Smile
Днес минах покрай Дъглас и стоически не влязох, дали го имаха там или къде да го търся?
Ще ме изоглавите вие пак, основателни са ми били опасенията, ама нейсе...
И Пикчър полиш са прекрасни, от време оно са ми слабост.
Със здраве и радост да си носите маникюрите, момичета!

# 385
Кубратова, има си предупреждение черно на бяло в началото на темата, отговорност не можем да носим! Joy
Ние за себе си не можем, като видим лакове, че за теб ли... Grinning

# 386
Ааа, Нат, нищо не казвам за вина и отговорност - коментирам само обективната страна на деянията ви в тази тема, ама липсва субективната, та затуй не са противоправни, не сте и отговорни  Simple Smile

# 387
  • Измир
Фифи честито! Пикчър полиш не бяха ли Австралийска марка? От къде ги поръчваш 😃, питам за една приятелка 🤣🤣🤣

# 388
От една седмица съм с Флормар PL432 Violet defense💜:

Пак ви изпуснах.😊
Голям смях с този ИИ.🤣
Скрит текст:

😂
"Чувство на апатия към новите цветове", ха ха.😆

# 389
Въхбожке... добре правя че не ги чета тия творби отгоре Grinning Направо ще ме хване апатията докато го прочета Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт