Хормони и бременност

• 446
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте ,
В края на 9 месец съм и нещо ми се развълнуваха хормоните последно време.
Не знам дали е нормално и някоя от вас дали е преминавала през такива емоции… и дали изобщо тези емоции отминават.
Почват ме едни мисли за финанси, мисля че няма да се справим аз и мм, а реално никога разходите ни не са били по различни от сега…
Вдигна ни се леко наема, но това едва ли е повод за  чак такива кризи.. като ме почнат по цяла нощ не мога да спя и да правя сметки за всичко.. наем, лизинг, кола, храна, бебе, сметки и като се замисля влизам в един омагьосан кръг.
Освен на хормоните не знам на какво друго да го отдам.. в главата ми все не стигат.
ако не са финанси, пък са натрапчиви мисли дали ще се справим с отглеждането на бебето, страха от раждането и подобни.
Общо взето притеснявам се за всичко.
И сега както съм по цял ден у дома..
Имате ли някакви техники за разсейване .
Ама яко разсейване 😃

# 1
  • София
Разходки на слънце и интересни сериали.

# 2
Вече има богато разнообразие от магазини, от които да се пазарува за бебе, така че същото може да бъде облечено и оборудвано за доста добър бюджет. Прочети една книга за кърменето, хем разсейване, хем добра инвестиция, не само за здравето и спокойствието на бебето ти, а и чисто финансова. Кърменето би ти спестило хиляди левове, до колкото знам, АМ е доста скъпо и е основно перо при отглеждането на бебе.
Просто изпадаш в паника, което не е необичайно, но всичко ще се подреди. Никой не се е родил научен да бъде родител, с грижите идва опита. Леко раждане.

# 3
Момичета пиете ли витамини и добавки по време на бременност.моят лекар ми каза за сега само фолиева аз съм в 6та г.с и ми е странно ?🙄

# 4
  • Телиш/Плевен
Момичета пиете ли витамини и добавки по време на бременност.моят лекар ми каза за сега само фолиева аз съм в 6та г.с и ми е странно ?🙄
Кое ти е странно?
В толкова ранна бременност съм пила единствено фолиева киселина. На по-късен етап ми изписаха желязо, заради нисък хемоглобин.

# 5

Кое е странното? Някои пият фолиева преди да забременеят.
Дано не ви се налага да ви изписват други лекарства,освен витамините за бременни.

Общи условия

Активация на акаунт