Диви и красиви (между два сезона)

• 73 404
  • 980
  •   1
Отговори
# 660
Неделчо подметна нещо такова, че ще има участници от ДиК в Ергенът на есен.

# 661
Гадост... пак едни и същи хора навсякъде...
Аз лично Симонката в никое друго предаване не бих искала да я гледам - едва ли ще покаже нещо ново.
Екранният и партньор в ДиК - Никитуу - и той ми е много дразнещ - супер често ми излиза в ТТ с някакви женомразки приказки във връзка с Ергенът.

# 662
  • Варна
Вероятно ще бъде изгонена бързичко.

# 663
Зависи как става гоненето, ако е на базата на харесване - няма, мъжете в подобни предавания си обичат такива надути. Иначе да връща бързо по-светлия цвят на косата, тъмното не е за нея.
Силно очаквам да видим и Йоан и се надявам да не прибегнат до Гош...

# 664
А "ледената кралица" Joy
Къде е Борислава ,да ни каже 😫

# 665
Половината от Диви и Красиви наесен в Ергена ,начело с Гош Stuck Out Tongue

# 666
Оф, всички безделници се чудят в кое предаване да се намърдат.

# 667
Зависи как става гоненето, ако е на базата на харесване - няма, мъжете в подобни предавания си обичат такива надути. Иначе да връща бързо по-светлия цвят на косата, тъмното не е за нея.
Силно очаквам да видим и Йоан и се надявам да не прибегнат до Гош...
Гол е дъното на дъната. 😁

# 668
Хлътнал е Мартин , но и Даниела се държи добре с него , то след Бранимира не е трудно .😬

# 669
Това за тази тема ли беше?

# 670
Ина при Кобилкина. Туджаров и е финансирал последния клип, защото и е много добър приятел и вярва в нея 😄

https://youtu.be/u9XdZFn8ArA?si=P-A3DU6ATULGFr8i

# 671
Гош се подмята в Тик тока ,като дясната ръка на Емрах ,който пък щял да се бие с бившия на Валерия Joy

# 672
Ох, карикатури 🤣🤣🤣

# 673
  • София
Идвам с нещо като новина, но не е потвърдено и не знам дали е клюка или ще се окаже истина.
Така че форумните детективи да се активизират моля. 😊
Сезон 2 на Диви и красиви ще се излъчва в ефира на НОВА! 😮
Да, звучи направо шокиращо, но като се замисля има резон, да не е фейк новина. В смисъл такъв, че знаем какво ни очаква новия есенен сезон с новия Ерген на Тушев, който ще е с добре познати нам лица и НОВА са решили да ударят в същия слот със сезон 2 на ДиК. То реално двете шоута са много сходни и ще се припокриват почти напълно. Само дето в едното ще са бивши участници по риалити формати, а в ДиК все пак би трябвало да са непознати хора. Ако ли не, ще имат голяма черна точка от мен.

Иначе не знам дали знаете, виждам, че не се е коментирало, но Ивка бейбе със сигурност няма да е водещ на сезон 2!

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 19:08 от Diavolo

# 674
  • София
А защо Ивка няма да е водещ, тя толкова се радваше за първия сезон и искаше втори? Да не са се скарали с Мишо? Неделчо ще има ли нещо общо с Диви и красиви 2 или само за кастинга ще помага?

Общи условия

Активация на акаунт