Диви и красиви (между два сезона)

• 73 392
  • 980
  •   1
Отговори
# 735
Йоан, Ина и Ивка Бейбе участват в новия еп. на:
Скрит текст:

# 736
Благодаря за предупреждението Laughing
Ина не искам и на картинка да я виждам.

# 737
Ее, не така с лошо. Говори за бърнаут и паник атаки.

# 738
Нека. Всеки споделен опит по такива теми е важен.
Сигурно си има аудитория момичето, просто аз няма да съм част от нея Simple Smile

# 739
  • София
Ина пък от какво може да е получила бърнаут?
Това обикновено се получава от много работа. Тя знае ли какво означава "много работа"?

# 740
  • Варна
Моля ви, спрете да я обсъждате. Ей сега ще довтаса оная хахава приятелка да ни обяснява какъв добър човек е.

# 741
Бърнаут получават и много родители и като цяло доста хора, на които животът изглежда "лесен" отстрани се борят с непознати за масата неща под повърхността. Но Ина е много неприятна, факт. Йоан е душичка.

# 742
Йоан разказа за историята, в която Ина видяла тази сцена от "Диви и красиви", в която дават как тя истерясва, една вечер (мислела е, че не се снима), тази сцена беше през нощта, с чернобели кадри, Йордан говореше с нея. Ина е била шокирана, че са излъчили тази сцена в епизода и е получила паник атака, Йоан казва "буквално щяхме да викаме Бърза помощ", треперела е цялата, плискал я е с вода...
От 1:37:45 на видеото.

После говори за следродилната си депресия, която също е довела до паник атаки.

# 743
  • България
Глупава жена. Цената да станеш известен в риалити е да те снимат 24/7.

# 744
  • София
Аха, ясно. Ина не е искала зрителите да видят истинското й лице.
Трудно се поддържат фалшиви образи.

# 745
Вече се тиражира 11 август за начало на сезона

# 746
Оф, Краси Ванков. Поредното "Hidalgo". Но поне технически ще е по-добро от първия сезон. Няма музиката да гърми върху говора Grinning

Ако тръгне на 11 август, това е добре. Напомня ми на един Биг Брадър преди десетина години, дето тръгна на 17 август.

# 747
  • София / Пловдив
Старт на шоуто през летния сезон е нож с две остриета. Но по-вероятно е да стартират силно, заради лятната суша в ефира по това време. Въпросът е да задържат после зрителския интерес, което малко трудно ще стане, предвид 1 сезон.

# 748
Е да, нож с две остриета е. Но вече "лятната почивка" като понятие доста се разми, заради все по-голямото затопляне и на практика силно удължаване на летния сезон, а и заради все по-големите възможности на българите да пътуват (много полети докъде ли не, без визи и т.н.).
Скрит текст:
Аз юли и август прекарвам на работа, на море ходя октомври на юг.. и така. Цените са супер високи през август (висок сезон), а и на екстремни жеги няма как да ходя на море в Тунис, Египет, Турция, Гърция или Испания.. през август. В България не искам.
На мен ми е удобно да гледам такива предавания през лятото, пътуванията са ми предимно пролет и есен. И много приятели и колеги са така.
Това с "мъртвия месец август" е направено леко изкуствено. И идва от навиците от едно време, че българите почиваха само юли/август. Предимно да, но не само. Виждам как е и по отпуските на колегите. За август няма никакъв наплив.
Мисля, че това с пролетния и есенния ТВ сезон до няколко години ще се размие. И ще има риалитита по всяко време.
А "Диви и красиви", ако е единствено през август и няма конкуренция по БТВ, това ще насочи рекламодателите основно към него.

# 749
  • София
Между другото и ние август ще сме си всички на работа. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт