Диви и красиви (между два сезона)

• 73 260
  • 980
  •   1
Отговори
# 30
  • Planet Earth 🌏
Не ми хареса финала, всичко беше супер аматьорско и необмислено. Ивка ми хареса като водеща, не ми пречи изказа й, но аз й гледам и подкастите понякога, така че може би просто съм свикнала със звученето. Нямам фаворит нито от мъжете, нито от жените. Общо взето никой не ми хареса толкова колкото сервитьора от Далян Чайка 😂😂😂

# 31
Общо взето никой не ми хареса толкова колкото сервитьора от Далян Чайка
Ми пиши му. Ама дали обръща внимание на жени?

# 32
  • Planet Earth 🌏
Общо взето никой не ми хареса толкова колкото сервитьора от Далян Чайка
Ми пиши му. Ама дали обръща внимание на жени?

Идва ми малко старичък, ама сега като ми каза и това.... явно няма да го бъде. 😁

# 33
Е аз като съм ти го казал... От сцените в предаването не видя ли чупенето на китки и мяукането? То личи от 100 км...

# 34
Страхотна тема отново, Diavolo!

Аз поспрях в един момент да следя с интерес, за мен се УЛЯ тотално предаването, смисълът. А финалът беше под всякаква критика. Леле имаше едно клипче с разправи в ромската махала в ТикТок и само се викаше "не трябАше да имаШЕ има Гергьовден". Точно такъв стил ми беше станал.
Гадно ми е за Данчо без да преувеличавам, той представлява много повече от участието си и се радвам, че победи. Дано нещата не са такива, каквито се описват. Още в ТикТок на Йоан бях попаднал на въпроси за него и забелязах, че не е активен, но не съм ровичкал- така е преценил. Вече е активен, дано е и здрав, без последици. Другото не е важно. Не знам хората защо прочетох хора да казват, Ина ако размислела. Ина е глезла, която няма работа, но въпреки това плаща детегледачка. Тоест за какво я спонсорира бившият й тогава? Какъв плюс тя ще донесе на Данчо, в живота, какво, което никоя друга не може да му даде - тази ще му? Той има доста повече мераклийки и няма да остане сам.
Много преди финала, всички жени се намазаха. Отвратителни ми станаха. По-отвратителни от Теа, която някога с агресията ми беше номер 1 неприятна персона. Всички до една пият и се наливат, но Стиляна беше пияницата за тях. Единственото свестно момиче, Елена, искаха да го мачкат.
Пълни змии. И Николай също какво губи от Симона? Първо, мъжете всички си измислят за бройка и съм 90% сигурен, че с повече от 10 не е бил. Вижте го как се червеше на сексуални теми. Не вярвайте толкова на думите му. Но за Симона - 100% вярвам.
Звярът в Николета беше готов да изяде Ивайло. То най-малкото е уважение без значение от чувствата му, че не искаше да я "мине" публично, но какво разбира нейната "ти знаеш ли коя съм" глава. Имаше една подобна в Биг Брадър, да се взимат, на тях мъже не им трябват, ще вкарват излишна и ненужна женска енергия във връзката Joy
Мнението ми за тримата мъже, особено Ивайло, това възпитано момче, е непоклатимо. Най-големият им минус е, че изобщо обърнаха внимание на тези жени и се направиха на шутове. В живота не им трябват, няма какво да съм джентълмен, без обиди - ще срещнат и по-хубави, и по-качествени, и по-женствени, вече тяхна отговорност ще е да ги различат и оценят.

# 35
Страхотна тема отново, Diavolo!

Аз поспрях в един момент да следя с интерес, за мен се УЛЯ тотално предаването, смисълът. А финалът беше под всякаква критика. Леле имаше едно клипче с разправи в ромската махала в ТикТок и само се викаше "не трябАше да имаШЕ има Гергьовден". Точно такъв стил ми беше станал.
Гадно ми е за Данчо без да преувеличавам, той представлява много повече от участието си и се радвам, че победи. Дано нещата не са такива, каквито се описват. Още в ТикТок на Йоан бях попаднал на въпроси за него и забелязах, че не е активен, но не съм ровичкал- така е преценил. Вече е активен, дано е и здрав, без последици. Другото не е важно. Не знам хората защо прочетох хора да казват, Ина ако размислела. Ина е глезла, която няма работа, но въпреки това плаща детегледачка. Тоест за какво я спонсорира бившият й тогава? Какъв плюс тя ще донесе на Данчо, в живота, какво, което никоя друга не може да му даде - тази ще му? Той има доста повече мераклийки и няма да остане сам.
Много преди финала, всички жени се намазаха. Отвратителни ми станаха. По-отвратителни от Теа, която някога с агресията ми беше номер 1 неприятна персона. Всички до една пият и се наливат, но Стиляна беше пияницата за тях. Единственото свестно момиче, Елена, искаха да го мачкат.
Пълни змии. И Николай също какво губи от Симона? Първо, мъжете всички си измислят за бройка и съм 90% сигурен, че с повече от 10 не е бил. Вижте го как се червеше на сексуални теми. Не вярвайте толкова на думите му. Но за Симона - 100% вярвам.
Звярът в Николета беше готов да изяде Ивайло. То най-малкото е уважение без значение от чувствата му, че не искаше да я "мине" публично, но какво разбира нейната "ти знаеш ли коя съм" глава. Имаше една подобна в Биг Брадър, да се взимат, на тях мъже не им трябват, ще вкарват излишна и ненужна женска енергия във връзката Joy
Мнението ми за тримата мъже, особено Ивайло, това възпитано момче, е непоклатимо. Най-големият им минус е, че изобщо обърнаха внимание на тези жени и се направиха на шутове. В живота не им трябват, няма какво да съм джентълмен, без обиди - ще срещнат и по-хубави, и по-качествени, и по-женствени, вече тяхна отговорност ще е да ги различат и оценят.
Като цяло- закривай е работата Simple Smile Аз все пак мисля, че в сезон ще има по- малко алкохол и ще ги държат в някакви по- човешки рамки, а не да ми заяввяват как ги пазели като не излъчили неприятните неща, ми излъчвайте ги, барем нещо видим не само по разказ, щото така се оказа, че Елена изобщо не е пила...

# 36
Не знам кой беше писал, че Неделчо се оплаквал как в сутрешните часове ги изпускали и нямат много кадри. Ами какво да им гледаме сутрин, махмурлии, как едва гледат и пият айрян. Grinning

# 37
Някой ме беше споменал в миналата тема - на линия съм ако имате интересни въпроси, все още останали без отговор 🫱🏻🫲🏽

Иначе ви разбирам за финала, продукцията направи каквото можа със ситуацията/количеството персонал. Какво да се прави…

# 38
Нали щяло да има подкаст днес

# 39
Подкаста с Ники започна

# 40
Звука е леш.. мислех, че ще най-интересния подкаст, жалко!

# 41
Подкаста с Ники започна
Е браво, когато дават 3 риалитита едновременно. Цял уикенд мълчаха. Сега го пускат в  понеделник в 20.00. Явно ще се гледа утре.

# 42
  • София
Ники е гост, като предаването е на живо.
Ама защо го пускат по време на Игри на волята и Островът на 100-те гривни?! 😮

# 43
Ники е гост, като предаването е на живо.
Ама защо го пускат по време на Игри на волята и Островът на 100-те гривни?! 😮
Щото са много умни. Че и "Къщата на инфлуенсърите" има епизод сега.  Пуснах за 10 секунди, то не се чува нищо, шум.

# 44
Според вас колко точно изпаднал, откачвн, зарибен фен трябва да съм, за да ги чакам да ги оправят звука. То нищо се не чуеее, бе!

Че и закъсняха!

Едит: Някои хора им пращат пари. Демек има по-зле от мен.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 20:30 от AirFairy

Общи условия

Активация на акаунт