Диви и красиви (между два сезона)

• 73 263
  • 980
  •   1
Отговори
# 45
Да , каза че са изпускали тия часове и така без да искат са им оставяли време да се наговарят без камери как да играят , ако са стратези. Поне на тези ,които са ставали рано от участниците

Не знам кой беше писал, че Неделчо се оплаквал как в сутрешните часове ги изпускали и нямат много кадри. Ами какво да им гледаме сутрин, махмурлии, как едва гледат и пият айрян. Grinning

# 46
Подкаста трябваше да е в 19:00, пуснали го в 20:00 заради проблем със звука, но като ви чета, май си има още проблем. Много дразнещо. Да бяха го оставили за друг ден като си отстранят проблема.

# 47
Оправиха го в крайна сметка. Ама малко скучно. Николай се интервюира сам.

Това, дето са се прибирали кой с какво дошъл - кола, влак, автобус, без да им осигурен някакъв транспорт от продукцията до местоживеенето им ми е много смешно. Все едно група приятели са отишли на море и са снимали за бъзика.

# 48
Този проблем със звука го има в абсолютно всеки техен подкаст, как не откриха начин да го оправят. Винаги звучат все едно записват в близост до водопад.

# 49

Качвам две топ включвания (на Елена и Симона) от лайф чата в Ютуб.

# 50
Мале, мале, какво мазало стана...

Кликнах на подкаста към 21:57 часа и Ивайло, Йоан, Елена, Симона бяха в чата. Михаил звънна на Симона по телефона и я включи в разговора. По време на разговора със Симона Ивайло и Йоан са активни в чата, особено Йоан с разни подмятания.

Нататък няма да спойлвам, само ще кажа, че нямам силата да издържа на този криндж днес, може би ще се пробвам друг ден да превъртя надве-натри подкаста. Disappointed Relieved

# 51
Оо, нищо няма да гледам повече тогава. Тези хора копаят дъното. Нека после някой да дойде да ми обяснява, че кастът бил много добър...

# 52
Оле, Никито е очаквал Симона да му бъде мацка в постоянна готовност и на повикване, когато на него му е удобно, да полага усилия да идва до София и да му се обажда, ама само когато той няма пратита с милфове Sweat SmileSweat Smile

Оле, и това с офертата към Елена да спи с него Stuck Out Tongue Closed Eyes
За да го разкаже Елена, значи е било много 'невероятна' ситуация, "страшна оферта"  No Mouth

То е ясно защо Ники е имал само "дългосрочни връзки" от по един, два месеца.

# 53
Не го следях много, но го разтеглиха прекалено. Разговорът със Симона беше тотално излишен. Николай си свали нивото в моите очи с поне 40 процента (по Симонен тертип).
Михаил няма умението да води стегнато интервю и лесно влиза в Жоро Игнатов вайб.

# 54
Аз случайно го почнах и говореха със Симона, как не спря да върти едно и също това момче, как го издържа тя това с всяка дума контра. Имала съм такъв мъж, но в много по лека форма да се прави на жертва и да е манипулативен все ти да си виновната пред другите, и накрая го зарязах, въпреки всички други позитиви не се търпи това. А и какво й е дал емоционално на нея, тя си му каза иска си да й тропнат по масата и да замълчи, иначе няма уважение към мъжа. И двамата са ужас.

# 55
Ее, тъпо за Ники. Защо ме разочароваш, защо??? Аз от няколко дни те защитавам. Ще приема, че просто още е млад и глупав и ще стискам палци да му дойде акълът в главата. Пфф.

# 56
Май са махнали чата. Оправиха и звука.

# 57
Михаил няма умението да води стегнато интервю и лесно влиза в Жоро Игнатов вайб.
Той никакви умения няма. Огромна грешка, че изобщо се е самоназначил за водещ на този подкаст.

# 58
Май са махнали чата. Оправиха и звука.

Да, те не си оставят чатовете от лайф подкастите да седят видими след приключването им. Може би не знаят, че има такава опция 🤔

# 59
Ники е висок и добре сложен, до Йордан си мислех, че е нисичък и слабичък, но сега изглежда по друг начин.
Ще гледам подкаста в друго време, за съжаление си личи, че вече са преуморени и изгубили ентусиазъм.

Общи условия

Активация на акаунт