Диви и красиви (между два сезона)

• 73 401
  • 980
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Странно, Неделчо толкова много беше харесал Ивка като водеща, че твърдеше, ако има втори сезон ще е задължително пак тя.
Не че държа да е тя, но защо ли са я сменили?

# 676
  • София
Не знам подробности.
Дано не са се скарали, а да се се разделили като зрели хора.

Неделчо няма да е част от сезон 2.
Освен ако няма някакви промени идните седмици ама не ми се вярва. Той си има дете и други са му приоритетите вече.

# 677
Мишо беше убеден, че Ивка ще е водещ на втори сезон. Може би от НОВА не я одобряват. Нямам друго обяснение.
Иначе малко ми е странна тази новина. Не смятам, че са подходящи за телевизията. В ютуб е едно, но вече в праймтайма на една от най-големите бг телевизии си е уаау!

# 678
  • София
И аз да съм от НОВА и аз няма да се съглася човек с говорни ефекти да води предаване в ефира.

# 679
  • София
Ако аз съм Нова, предаването няма да допусна, не само водещата.

# 680
Това е наш Жорко в сделка или не, нали?

# 681
  • Варна
Те бая минаха оттам. 😁

# 682
Този го бях забравила 😅

# 683
Ивка преди около месец каза, че няма да е водещ на втори сезон. От написаното личеше огорчение. Ако наистина предаването се взима от Нова, то със сигурност е решение на телевизията да не е тя водещ.
Интересното е, че Мишо беше в екипа на Ергенът на Николов по БТВ, сега пък ще прави предаване за конкуренцията.

# 684
Точно Ивка в подкаста на Благой Георгиев каза, че са я спряли за голям проект по телевизията заради имиджа й. Иначе казали, че е голям професионалист и й се кефят.  Напълно е възможно да го пуснат по Нова.

# 685
  • София
При все, че Нова уж са "сърдити" на Надкастърите, ще е интересно, ако отиде там риалитито и Неделчо е в екипа.

# 686
Неделчо още миналата година каза, че няма да участва в проекта заради детето.

# 687
НадкасТ спаси официално към BTV, няма да отидат при Нова.

Мишо ми е голям връзкар нещо.

# 688
  • София
Симона и Йоан няма да ги видим в Ергенът: Любов в Рая, както се спекулираше, включително и от мен.
Специално за Симонка, мен онзи неин пост ме подведе. Търсени са, търсени са и други участници от ДиК, но по една или друга причина няма да участват. Нещо се е объркало.
Симона обаче има много голяма вероятност да я видим в Ергенът, сезон 5 на Ники Николов, догодина. Всъщност за там и е големия мерак.
А пък Йоан е на 90% сигурен за новия Биг брадър по НОВА тази есен.

# 689
  • София
Толкова бяха елемнтарни всички, че не се сещам и за един, който да искам да видя в още едно реалити.

Общи условия

Активация на акаунт