Диви и красиви (между два сезона)

• 73 402
  • 980
  •   1
Отговори
# 690
За жалост масата в риалитита са елементарни. Аз един около мен не познавам, който иска да влезе в някое риалити.
В някои предавания има попадения, обаче в ДиК ги бяха събрали най-елементарните. Като се сетя - СимонКа, Николета, Гош, Ирена, Арина (но комент), Тейчето и Симо (тия заедно ли са още), Николай, Ивайло (къв криндж бяха с Николета), ледената кралица (тук се хиля вече 🤣🤣🤣)….

# 691
  • София
С мен се свърза Мишо Недялко, продуцентът на Диви и красиви с цел да се хвърли светлина върху последните мнения тук. Попитах го дали мога да изнеса тази информация и той потвърди. Наскоро е преглеждал отново темите и всичките ни мнения, като си е водил бележки и цени всяко мнение, независимо дали е положително или негативно и си прави съответните изводи за сезон 2.
Общо взето Бг мама е мястото от което много продуценти си сверяват часовника.
Благодаря му за всичко това! И за прозрачността. 🙂

Ето и информацията, ексклузивно за форума.

*
Вярна е новината, която публикувах, че Диви и красиви тръгва от есента по НОВА. По-точно, от Септември тръгва.
Това ще стане известно на широката общественост скоро, просто ние изпреварихме малко събитията.
НО, шоуто ще върви успорено и по канала Диви и красиви в Ютюб (логично, не съм изненадан), като в Ютюб идеята на Мишо е епизодите да са по-дълги и с повече добавено съдържание! Но все още се мисли как това да не се отрази на повествованието и да няма дупки в сюжета.

*
Сделката с НОВА е станала преди 2-3 седмици. Мишо си остава креативен продуцент и всичко ще зависи от него. Има уверението, че от НОВА няма да му се бъркат във вземането на всички ключови решения. Идеята е шоуто да бъде максимално автентично и да ги няма тези традиционни ТВ режисьорски сюжетни нишки и цитирам: 'побутвания'

*
Това което можем да очакваме със сигурност от предаването е доста по-разработена и изчистена концепция с нови елементи, които са фокусирани върху любовните взаимоотношения между участниците. Със сигурност минуса с монтажа от първи сезон ще бъде изчистен и историята ще върви гладко.

*
Цитирам буквално за Неделчо:
Неделчо за съжаление няма да бъде режисьор във втори сезон, защото няма физическата възможност да поеме проекта, но най-вероятно ще коментира в Надкаст предаването, като съм му дал пълната свобода да кани участници. Обмисляме заедно някаква интересна колаборация.

*
Относно Ивка Бейбе
Отново цитирам дословно:
Ивка няма да бъде водеща и това решение беше взето от мен още преди телевизията да бъде намесена, заради имиджа и и това, че искам предаването да отиде в съвсем друга посока от първи сезон. Новата водеща ще е жена, но искам да я запазя като изненада за момента, защото съм сигурен, че ще е нещо, което абсолютно никой не е очаквал. Според мен ще пасне перфектно на стилистиката на предаването, но да видим...

*
Каста е от неизвестни лица, които възрастово са между 26 и 40 години.
п.п. СУПЕР! Най-накрая. Браво.

*
Снимките започват през средата на месец Май, на нова доста впечатляваща локация.

*
Финала отново ще бъде на живо, но доста по-добре измислен концептуално.

*
Подкастите ще си имат водещ мъж, като отпадналите участници ще се снимат на терен веднага след като отпаднат. По време на излъчването ще има лайфове, в които ще се правят обзори с подбрани гости.

Това е. 🙂

# 692
E, Мишо нали обясняваше на подкасти колко е впечатлен от Ива като водеща. Нещо не пасва информацията...

# 693
  • София
E, Мишо нали обясняваше на подкасти колко е впечатлен от Ива като водеща. Нещо не пасва информацията...

Имало е нещо буря в Рая. Grinning

# 694
  • София
Явно е бил впечатлен от нея като за ютуб таргет, за Нова не става.

# 695
Са мен Ивка беше пренавита и много театралничеше .

# 696
На приказки звучи добре.  Ще видим обаче на практика . Първият сезон едвам го издържах до половината и го зарязах - каста беше пълен ужас за мен. Тук се връщах периодично за информация.
 Ивка няма да ми липсва. Неделчо ако реши да коментира ,ще го направи и без "благословията " на Мишо. Все пак заради Неделчо и Туджаров дадох шанс на предаването,а не заради Мишето!
Големи заявки - да видим...

# 697
Да не би новата водеща да е Маги от Ергена. Днес каза, че била за последно в студиото на БТВ, защото ще участва в друг проект, за който сме щели да разберем скоро.
Аз лично, силно се надявам да не е тя, защото ми е един от най-досадните персонажи участвали в Ергена.

# 698
Искрено се надявам да има някакъв гратисен период на опознаване преди да се определят по двойки, че това беше фалстартът на първи сезон. Големи връзки извади Мишето, да видим ще ги оправдае ли.

# 699
Благодарим на Мишо за разяснението! Голяма каша стана с телевизиите и ютюб, прозира отчаянието на традиционната медия, щом са съгласна да дават предаване и подкаст с договор с БТВ да го коментира.

По традиция, аз харесвам повече реалититата по нова, така че ми е интересно какво ще направят. Надявам се да не са знайни и незнайни инфлуенсъри, защото ми писна да гледам едни и същи.

Малко ми е кофти за Ивка, ясно е, че има кофти имидж, но за мен при нея се вижда градация от началото до сега. Плюс това, вече е водила подкаст на Нова, та е странно решението.

# 700
Относно Ивка Бейбе Отново цитирам дословно:
Ивка няма да бъде водеща и това решение беше взето от мен още преди телевизията да бъде намесена, заради имиджа и и това, че искам предаването да отиде в съвсем друга посока от първи сезон.
Мишето доста си противоречи. Не ми се рови... да намеря точно в кой подкаст той каза доста надменно, че ... един вид колкото и да не им се иска на някои хора, Ивка ще е водеща на втория сезон. Има го записано и документирано. Или е лъгал тогава, или лъже сега. Или просто доста си мени мнението и настроенията. Имам особено мнение за такива хлъзгави хора. Тази надменност и чувство за превъзходство ще го унищожи.

И да,  "допълнително съдържание" в тубата не е нищо повече от ... същото съдържание, но с по-малко съкращения. От един 10-минутен скандал по НОВА да излъчиш 4-5 мин, а в тубата да излъчиш 10 мин.  Когато имаш за двучасово предаване 90 мин. ефирно време (30 мин. реклами), в ютюб просто съкращаваш по-малко реплики. Едва ли става въпрос за ексклузивно съдържание, естествено. И аз съм се чудел защо в НОВА ПЛЕЙ не предлагат по-дълъг вариант на Хелс Китчън, Един за друг и т.н., без съкращенията за НОВА... или в БТВ+ да дават Ергенът с целите им разговори, не със съкращенията. Защото те ги имат.

Благодаря на Дяволо за инфото Wink

А в задачата вече се пита... Биг Брадър и Игри на волята... кога? Или може би септември+октомври "Диви и красиви" след 22 ч,... ноември и декември "Биг Брадър" след 22 ч.А от 20 ч. ИВ. А пък може и да не са 5 епизода седмично, ДиК може да са 2 епизода  на седмица, както си беше и досега.

# 701
Едно време нямаше ли живо излъчване след 12 на Биг Брадът? Нещо такова не е лоша идея.

# 702
Май и мен малко ме е жал за Ивка. Според мен е отговорна към работата си и гори, в това което прави. Просто е избрала много грешен имидж, с който да стане популярна, за съжаление.
Приятелка ми сподели, че е била водеща на един благотворителен концерт, на който и тя е  била част от организацията (моята приятелка) и си е говорила Ивка с всички зад кулисите и е била много мила и приятелски настроена. Тя и така изглежда. Не е лош човек, но явно толкова е драпала да стане известна, че не й е пукало как. Даже сигурно вече малко съжалява за лошия си имидж. Като растеш и ти идва акъла. За съжаление трудно ще измие всичко пошло.

# 703
Аз съм сигурна, че това е за доброто на Ивка. Знам, че телевизията ѝ е голямата мечта, но си мисля, че конкретно това предаване ще се посрещне много на нож от пуританите (знаете как се хейти по "Ергенът") и няма да ѝ помогне да разшири аудиторията си, колкото и да е ценен опит.

diziler това за допълнителното съдържание на мен много би ми харесвало, но за конкретните предавания досега се сещам за два основни проблема - това, че трябва да се правят два монтажа и това, че те така или иначе си смучат от пръстите още съдържание, за да правят по-дълги епизоди. Преди ерата на огромните епизоди за "Фермата" качваха допълнително съдържание на сайта си и беше интересно.

# 704
И на мен това екстра съдържание не ми допада. Едно време като ББ беше старта на риалититата, беше интересно като имаше извънредни емисии, дори телевизия, която ги излъчваше 24/7. Сега (аз лично) нямам време да гледам всичко, което искам, та камо ли това “екстра” съдържание. Трябва да е някакво уникално, гига, мега, яко шоу, че да искам да гледам още и още. Не мисля, че ще е такова.

Общи условия

Активация на акаунт