Диви и красиви (между два сезона)

• 73 399
  • 980
  •   1
Отговори
# 705
това за допълнителното съдържание на мен много би ми харесвало, но за конкретните предавания досега се сещам за два основни проблема - това, че трябва да се правят два монтажа и това, че те така или иначе си смучат от пръстите още съдържание, за да правят по-дълги епизоди. Преди ерата на огромните епизоди за "Фермата" качваха допълнително съдържание на сайта си и беше интересно.
Ами.. не знам за два монтажа, просто се дава save as ... и се прави още един вариант, преди да се клъцне отново.
Скрит текст:
Преди време бях в една медия, в която все не достигаше ефирно време и хората мрънкаха, че много неща ще им бъдат изрязани от интервюта и материали. Режат се някои неща, save as (short version.. за ефир) и save as (long version... за сайта). Да речем, ако имаш 60 минутен материал, но заради рекламите предаването трябва да е дълго 45 мин, режеш, махаш излишното, но .. още си стои на 52 мин (даваш сейв ... за сайта), после продължава ножицата да играе докато стигнеш 45 мин. и вече най-съкратения вариант е за ефир. Та е можело и по БТВ и по НОВА да правят така.
Постоянно слушам от риалити герои по подкастите "това не излъчиха, онова не излъчиха", от Островът на стоте гривни постоянно се оплакваха, че не било излъчено нищо. Ми ето вариант.
Често виждам по испанската телевизия TVE Internacional... пускат нещо, или интервю, или някакъв материал за даден певец, актьор... и отдолу върви надпис: la versión completa... en rtve.es, пълната версия на сайта.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 11:52 от diziler

# 706
  • София
Ивката много подценява публиката. Сама се навря в имиджа на сексуално разкрепостена глуповата женичка, готова на всичко за известност (гледала съм й старите подкасти, чак им ставаше неудобно на гостите от толкова пошлост).
Като водеща беше трагедия - театралничене и гримаси все едно има лицево изкривяване.

Поздравявам Мишо, че се е свързал с нас за разяснения и благодаря на Дяволи, че ни ги предаде.
Желая успех на предаването.

# 707
Ивка си е създала имидж като чалгаджийка и с разни интервюта на сексуална тематика.  Преди да се появи в "Къщата на инфлуенсърите"  е била известна с интервютата си из чалга клубовете на Студентски град.  И в 90% от тях се говори за s*x.  В "Къщата" постоянно припяваше разни попфолк песни. Тръгва си някой от Къщата и тя: "не сме безгрешни, но сме истински", повръщам, честно.  В "Диви и красиви" беше доста по-хрисима и не ме е дразнила толкова. Но като човек, който крайно не понася чалгарите... никога няма да имам хубаво мнение за нея, каквото и да направи. 20 годишна, със силикон, говори само за s*x...  
Станала на 25 и пробва да чисти имидж, ами не става така лесно.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 14:02 от diziler

# 708
  • София
След това пародийно шоу на мен ми се срина мнението на Неделчо и Туджаров.
Толкова претенции за анализиране на всеки един детайл от разни предавания и накрая да сътвориш такава боза с възможно най- простите персонажи, повърхностен сценарий и абсолютно комично жалък финал.

# 709
Той Туджаров бързо се оттегли. Накрая май Неделчо и той не беше въодушевен от резултата. Едно е да коментираш и анализираш, друго е да си в самия процес. За това и мен най- ме бива да съм зрител и да обсъждам🤣

# 710
Ивка сама си е създала този имидж , надградиха е определено . Евала и правя, че е пробивна и сама се наложи по един иши друг начин , НО напоследък ми е смешна и дразнеща с опитите и да св представя за много начетена и да употребява думи, чиито смисъл не знае . Излишно драматична и пренавита беше като водеща , сигурно с времето ще се отпусне .

# 711
Да не забравяме и листчѐтата Grinning

# 712
  • София
На мен Неделчо ми беше голям любимец от Игрите и все се надявах да направи подобен тип предаване или като Гривните, нещо състезателно и стратегическо.
И щом тези участници са одобрили при кастинг, Ивка като водеща и плоския почти липсващ сценарий просто пълно падение.
Ще дам шанс на новия сезон, за да видя, какви промени ще има, след като ще се излъчва по Нова.

# 713
Мишо беше убеден, че Ивка ще е водещ на втори сезон. Може би от НОВА не я одобряват. Нямам друго обяснение.
Иначе малко ми е странна тази новина. Не смятам, че са подходящи за телевизията. В ютуб е едно, но вече в праймтайма на една от най-големите бг телевизии си е уаау!
Може да влезе участник Евгени и затова Ивка да отпада Rolling Eyes

# 714
  • София
Едва ли. Евгени го игра Ерген срещу заплащане. Участниците влизат в предаването без хонорар.
А и той вече се изложи подобаващо. Все някой трябва да му е казал да страни от подобни формати.

# 715
Едва ли. Евгени го игра Ерген срещу заплащане. Участниците влизат в предаването без хонорар.
А и той вече се изложи подобаващо. Все някой трябва да му е казал да страни от подобни формати.
Той въобще не се усеща, че се излага. Мисли си, че много готино парче е сътворил. Харесва му и мадами да върти. Идеално място ще му бъде да влезе да участва Smile

# 716
  • София
Всъщност, да, права си. Изобщо не се усеща.

# 717
Гош участва в най-новото предаване на Благо Джизъса "Битка на поколенията "

# 718
А преди малко Георги спечели цели 250 лева от сделката Joy

# 719
Здравейте, къде може да гледам от сезон 1? Всички епизоди? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт