Диви и красиви (между два сезона)

• 73 372
  • 980
  •   1
Отговори
# 795
Това беше предаването, което не успях да издържа, а аз гледам големи глупости за разтоварване - TLC като програма, брадъри, къщи на инфлуенсъри и какви ли не простотии. Надявам се вторият сезон да няма общо с първия и ще му дам шанс отново.

# 796
  • София
В първия сезон гледките, снимани от дрон, бяха много хубави.  Това не може да им се отрече.
Така е, както и имаше кинаджийски похвати в заснемането, които бяха дело на Неделчо. Така че Мишо трябва да е много благодарен на Нова, защото без Неделчо и тази част щеше да пропадне. С помощта на Нова би трябвало да има пак красиви кадри.

# 797
И с този Краси Ванков (царят на фалшивите сцени и преиграването)... силно се надявам да не заприлича на "Съдби на кръстопът", "Помощ, 112", "Ол инклузив" и всякакви подобни напъни.

# 798
  • София
И аз не издържах до край... И МR Cash го зарязах, макар че там поне по-бързо се развиват нещата.

# 799
  • София
Предаването ще се излъчва не само по НОВА, но и в ютюб канала Диви и красиви, така че който където иска и какво иска ще може да гледа.
Даже бях писал, че Мишо мисли в ютюб канала да се дава повече, но не знам дали от НОВА ще са съгласни... Ще видим как ще го измислят. Евентуално да излъчват допълнително към епизодите, веднъж седмично - отпаднали сцени или Диви и красиви + (допълнителен материал, извън официално излъченото).

# 800
Или накратко казано НОВА ТВ  ще сложи цензура на това предаване. А не е редно, защото ще има хора, които нямат да имат желанието да го гледат и в интернет, защото са "гледали" епизода.

# 801
  • България
И с този Краси Ванков (царят на фалшивите сцени и преиграването)... силно се надявам да не заприлича на "Съдби на кръстопът", "Помощ, 112", "Ол инклузив" и всякакви подобни напъни.
И във формата му от първи сезон приличаше на нагласена боза като Съдби на кръстопът.

И съм съгласна за цензура и пипане на сценария където е нужно. След 10 епизода всичко забуксува и беше очаквано какво ще се случи.

Все ми е тая дали ще го качат в канала в Ютюб.

# 802
Дори да е боза, пак ще го гледаме. Поне ще има какво да обсъждаме.  И тъпотиите дават повод за раздумка.

# 803
  • София
Аз ще му дам шанс, ама ако е много зле ще го зарежа като стой, та гледай. 😃

# 804
В Надкаста от днес Туджаров и Ицака, казаха, че повечето участници от втория сезон на "Диви и красиви" били от "Ергенът" и даже имало немалко и от последния сезон, та се чудеха и как е станало, като се има превдид.. договорите им с БТВ.

# 805
Според мен вече договорите са като едно време, разбраха, че трябва да са гъвкави, за да печелят аудиотория. Ама, мен грам не ме кефи да гледам едни и същи.

# 806
В Надкаста от днес Туджаров и Ицака, казаха, че повечето участници от втория сезон на "Диви и красиви" били от "Ергенът" и даже имало немалко и от последния сезон, та се чудеха и как е станало, като се има превдид.. договорите им с БТВ.
Ужас Bowtie
Май ще пропускам сезона

# 807
Явно ще се снима в село Българево

# 808
  • София
Симона е обявила бременност:

Тук я спрягахте, че може да участва в Ергенът, пък явно е срещнала мъж.

# 809
И най-накрая Уики страница на "Диви и красиви".

Общи условия

Активация на акаунт