Диви и красиви (между два сезона)

• 73 370
  • 980
  •   1
Отговори
# 810
Честито! И аз я виждах в някое риалити от предстоящите, но явно бързо се е задомила.

# 811
Въобще нямаше да разбера, че това е Симона, ако не го бяхте написали.

Иначе, честито.

# 812
  • София
Водещата:

Много зле подбрани рокля и снимка на Маги.

# 813
  • София
И най-накрая Уики страница на "Диви и красиви".

Информацията в колоните "Дни на излъчване" и "Локация" е разменена.

# 814
  • София
Ами то не пита...
Да, имах 100% сигурна информация, че Симона се гласи за следващия Ерген (този на Николов), ама това все пак е година по-рано. А човек може да се влюби и забременее за дни. То не пита...

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 16:26 от Diavolo

# 815
Да, тази таблица е добавена не от мен, в последния час... нищо, сега ще я оправя.
Иначе участниците са настанени в хотел Терезис до нос Калиакра

# 816
  • София / Пловдив
Тук само спят или на същото място се и снима в повечето време?

Да, тази таблица е добавена не от мен, в последния час... нищо, сега ще я оправя.
Иначе участниците са настанени в хотел Терезис до нос Калиакра

# 817
Е предполага се вътре, покрай басейните, люлките, плажа... чат пат на някое заведение в околността (тип "Далян Чайка", хаха), ако съдим по предния сезон.

# 818
Нещо Маги хич не ми се вързва за това предаване като водеща.

# 819
Теа участва в новия епизод на "Битката на поколенията", тема "Станахме ли твърде разкрепостени в леглото?"
Тя е "спец" по темата Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 18:17 от diziler

# 820
Теа трябваше много отдавна да е канселирана заради простотията си. Бях много (неприятно) изненадана, че я канеха редовно като коментатор в студио Ергенът по БТВ. При толкова много участнички, точно нея ли трябваше да изберат? Такъв агресор и побойник заслужава кенсъл, а не трибуна за изява и то точно по телевизията...

# 821
В предаването (което още върви "на живо") Теа каза, че е скъсала с последния си партньор, но той много я е обгрижвал, топлел и т.н., а сексуалната страна е била второстепенна. Симеон ли има предвид?

# 822
Симеон, да. Мисля, че от пролетта, а може и от по-рано не са заедно. В момента е с wanna be инфлуенсърката Антония Ангелова.

# 823
Тази ми е много неприятна.

Иначе, гледам Надкаста за Къщата - няма да отразяват Диви и красиви, чак кофти ми стана. Не знам кой подкаст ще следя.

# 824

Общи условия

Активация на акаунт