BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 54 478
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 105
Ванеса какво са ѝ потънали гемиите? Всеки момент ще ѝ се разтече лицето.

# 106
Ох видях, Гошко пак пее..

# 107
Айде и другия лицемер…

# 108
Петър към Веселка - Ако беше виновна, нямаше да дойда да ти ласкам лицето.

Този говори някакъв архаичен български ли извън диалекта си!?
И мен live не ме кефи нещо. Друго си е да ти извадят есенцията в кадър и да те навигират с глас към нея.

# 109
# 110
Този Петър пак се обяснява, пффф не мога да го търпя, искам да излиза.

# 111
Пак стана от мухата - слон. Щом Ивонне не се сърди, защо Петър трябваше да квака? Типично.

Малко беше грозен коментара, че Веселка била пиле за Коледа, но се съмнявям Ивонме да е влагала лоши чувства. Просто се чудеше какво да дърдори.

# 112
Оффф, тоя Петър е като китайска капка, едно и също, затова пък без да спира, мели. Рядко така ми е бил противен реалити персонаж. Че и ББ непрекъснато го държи на екран, да не вземем да изпуснем някоя ценна негова мисъл. Скучен лайф. Вместо да гледам играта, дето пак ще ми я покажат, бих предпочела неформално общуване, ама нямаа.

# 113
Оффф, тоя Петър е като китайска капка, едно и също, затова пък без да спира, мели. Рядко така ми е бил противен реалити персонаж. Че и ББ непрекъснато го държи на екран, да не вземем да изпуснем някоя ценна негова мисъл. Скучен лайф. Вместо да гледам играта, дето пак ще ми я покажат, бих предпочеланеформално общуване, ама нямаа.
Ти от женски пол ли си? Frowning
Ох, досега си мислех - колко ми е симпатичен този господин в темата. People Information Desk Person

# 114
Викторчо го удари на балади

# 115
Виктор как мляска, ужас. Ще завъдят… Мравки. С всички трохи по пода.

# 116
Хаха Прокси. Знам я аз "усмихни се" още от Ергена, готина мацка.
Пуснах аз на телевизора онлайн, но не са ми интересни. Особено Ивон с тоз тембър я издържах 5 мин. точно. Няма интрига днес.

# 117
Оффф, тоя Петър е като китайска капка, едно и също, затова пък без да спира, мели. Рядко така ми е бил противен реалити персонаж. Че и ББ непрекъснато го държи на екран, да не вземем да изпуснем някоя ценна негова мисъл. Скучен лайф. Вместо да гледам играта, дето пак ще ми я покажат, бих предпочеланеформално общуване, ама нямаа.
Ти от женски пол ли си? Frowning
Ох, досега си мислех - колко ми е симпатичен този господин в темата. People Information Desk Person
Скрит текст:
🤣 Леле, какъв е този мъжки вайб, дето съм ти внушила, а не ни е първата тема заедно! Женско съм, надявам се симпатиите да останат, взаимни са.
Сега чалгийки си припяват ланеца и страдалеца, как ги търпят другите не знам.
Скрит текст:
Амбър, взаимно и с теб.

# 118

Скрит текст:
🤣 Леле, какъв е този мъжки вайб, дето съм ти внушила, а не ни е първата тема заедно! Женско съм, надявам се симпатиите да останат, взаимни са.

Харизматичен. Heart Eyes usmihni_mi_se, все едно ми се усмихваш с тоя ник. Stuck Out Tongue Winking Eye
Въобразявах се на ухажвана даже с лайковете ти.
Естествено, че симпатиите остават и след развенчаване на заблудата. Hug

Амбър, Hug

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 17:55 от проксима

# 119
JoyJoyJoy
Виктор май трябва да дойде на уроци при вас

Общи условия

Активация на акаунт