BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 431
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 470
Бе маните го тоя Пешо.
Мазен барман.
Какво сте го за ожалили.
И аз това се чудя… сега започнаха да пишат масово хора в негова защита, а преди това гък не се чуваше.

# 1 471
Почнаха се с клетвите…

# 1 472
  • София
Ама обърнете внимание, и номинациите не бяха стандартни. Не бяха избрани 4-мата според най-многото гласове от цялата група, а бяха единично посочени. Възможно е така да си е била планирана седмицата, който и да отпадне.

И на мен са ми сладки Петър и Атижа, искам да видя още от тях.

# 1 473
  • София
Сега ББ ще разкрие картите му пред съквартирантите и те трябва да решат дали да го върнат...Ще разберем във вторник..
Свърши

# 1 474
Яд ме е, че не си тръгна Георги, доста скучен персонаж. Иначе гласувах за Ивонето, та съм доволна за нея.

# 1 475
Според мен съквартирантите ще го върнат, макар и не с пълно съгласие, защото някои от тях ще решат, че през цялото време са били лъгани от него.

# 1 476
Ама обърнете внимание, и номинациите не бяха стандартни. Не бяха избрани 4-мата според най-многото гласове от цялата група, а бяха единично посочени. Възможно е така да си е била планирана седмицата, който и да отпадне.

И на мен са ми сладки Петър и Атижа, искам да видя още от тях.
Пуснете си филмите на Розамунде Пилхнер.
Тези са мекотели, не са за ББ.

# 1 477
Бе маните го тоя Пешо.
Мазен барман.
Какво сте го за ожалили.
И аз това се чудя… сега започнаха да пишат масово хора в негова защита, а преди това гък не се чуваше.

Точно…

# 1 478
  • SF
И съквартирантите ще решат той да остане.
Дори и само заради Атижа, Георги също ще гласува Петър да остане.

# 1 479
Всички ли трябва да са за, или половината стигат. Нищо не се разбра Joy

# 1 480
Не знам защо зрителите са толкова анти Петър. За мен е интересен участник, много по-интересен от персонажи като Ванеса, Гого, Виктор,  Теодора или Паци. Смятам, че е чудесно, че остана и аз го подкрепих с положителен вот. Трябваше да напусне Теодора.

Мислех, че съм единствената на това мнение

# 1 481
  • SF
Както го нагласят, така.
Биг Брадър иска да си го остави. Иначе да е вън.

# 1 482
Обаче да ви кажа всяка седмица такива нелепи коментатори избират, че просто е жалка гледка. Толкова ли не могат да извикат малко по-адекватни хора в студиото, за 4 популярни лица става дума. Трябваше да намерят 4-ма като Миглена Ангелова и да канят тях всеки път, а не да събират който намерят, че е свободен в събота вечер.

# 1 483
  • На морето!
И на мен Петър ми се издигна в очите с позициите си, също както и Виктор. Сега, не казвам, че са супер, но са по-добре от останалите за мен.

Също така за мен Ивонне е жена.

# 1 484
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт