BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 455
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Още има реклами..
Ей сега започва

# 1 456
Нещо стана с плеъра на Нова плей. Тъпо, защото много от зрителите гледаме оттам.

# 1 457
Аз днес гласувах Петър да остане. Няма как след последните два епизода да съм ок в тази къща да останат само кухел до кухелката.

# 1 458
Не знам защо зрителите са толкова анти Петър. За мен е интересен участник, много по-интересен от персонажи като Ванеса, Гого, Виктор,  Теодора или Паци. Смятам, че е чудесно, че остана и аз го подкрепих с положителен вот. Трябваше да напусне Теодора.

# 1 459
Е, браво, спря им плеъра. Евала.
Ово е телевизия, ово е стандарт.
connection reset by peter

# 1 460
100  процента , нито за Беба , нито за Ивонне , нито за Гого щеше да има такова спасяване.

# 1 461
Ще трябва да ни информирате каква е сделката като гледам, плейъра все още не тръгва.

# 1 462
Бе маните го тоя Пешо.
Мазен барман.
Какво сте го за ожалили.

# 1 463
Този Виктор обаче просто ми съсипа представата. Толкова жалка медуза не съм виждала за целия си живот. Направо нямам думи, но ще си го гледаме доста, защото хората вътре му симпатизират и няма да го номинират.

# 1 464
  • На морето!
Залагам, че ще краде храна и проваля мисии. Това май го гледахме преди години в ББ.

# 1 465
  • София
Уфф..лоша работа с тия плеъри..
В момента коментаторите му задават въпроси от студиото.

# 1 466
Майтапът настрана, последните 2 дни той ми се издигна малко в очите с политическите си виждания...поне спрямо останалите там. А други ми се сринаха тотално. Но то нивото е толкова ниско в къщата като цяло, че безличния Жорко се слави като голям интелектуалец...само защото не е див селянин като масовката там.

Според мен са му подшушнали къде да застане, за да е по-симпатичен на зрителите. Както в играта с леда - казаха му да застане на слънце (той оплеска нещата, това е отделно)

Не му и липсва акъл да защити тезите, които и без това са дъвкани и предъвкани.

Има едни хора, които всяка сутрин влизат в 'какводамисля.ком' и не можеш да разбереш кога са искрени и кога рецитират 'правилните и политкоректните' фразички... отврат е.

Добре е да имаме радар за такива. На Петър са му подсказали, защото плебса ще го заобича ако застане така. And that's that.

# 1 467
  • London
Коментаторите са ужас ,с изключение на водещия на Дарик. Явно толкова е ниско нивото на тоя ББ,че и гостите са ниско ниво

# 1 468
  • SF
Да де, ама сега той получава информация отвън и ако ще го връщат обратно, пак ще е привилегирован. А и ще сподели с останалите какво е чул и видял.

На Тита й възникнал следващия въпрос и той е следният. Simple Smile

# 1 469
  • Сф
Този сезон ББ е пълна БОЗА!
Явно малък бюджет, но все пак се гаврят с драгия зрител. Къщата -" лукс", "кастинга" - стари муцуни" и шурободжанащина, водещите и гостите коментатори - последна дупка на кавала . На напусналите- ваучери от gifttube  Rolling Eyes .  А ББ се върти на 180 градуса и в мисии и правила - миш маш. Направо опорочиха формата.
 Устата ме изкефи за Ивонне. Аз също така не вярвам, че никой в къщата не се е усетил. Освен Гошо Ланеца. Защото, ако знаеше нямаше да я барне грам. Simple Smile
Петър с тоя диалект ме убива...
А много бързо преоблякаха Веселата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт