BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 736
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 960
От коментарите навсякъде става ясно, че най-много публиката иска да излезе Петър, но не вярвам много в истиността на гласуването, затова е твърде вероятно Брадъра да го спаси. За повече достоверност да целуне Атижа и да му падне номинацията заради това.

# 961
Не знам за вас, но на мен ми беше много забавна тая мисия. Всеки път когато Биг Брадър кажеше кралица Георги, няма такъв смях JoyJoy
А що се отнася до шизофренията на кралицата, то баш сиганска работа..

# 962
  • На морето!
Мисля че Теодора ще си ходи, там историята се изхаби и вече не е необходима на продукцията.

# 963
Най-честно щеше да е да има игра на всички номинирВани, в която всеки би имал шанс да се спаси. Ама пък къде съм тръгнал и аз да търся справедливост в big brother Grin

# 964
Мисля че Теодора ще си ходи, там историята се изхаби и вече не е необходима на продукцията.
Напълно е възможно, плюс това ще е интересно да видим Виктор без Теодора. Той е толкова неуравновесен, че не се знае как ще му избие. Или ще агресира, или ще се скъса да реве, или ще се лепне за някой друг.

Но мисля, че и Петър може да си тръгне. Не могат да го спасяват всеки път, много бие на очи.

# 965
Вече има гласуване…
Ще гласувам за Гого, въпреки, че гласчето почти не му се чува и е като мебел в къщата, на мен ми прави добро впечатление и в този епизод прояви характер
И аз съм за него.

# 966
Моят глас отиде за Ивонне, интересна ми е.

# 967
Виктор уж някакъв бодибилдър е бил, голямата батка, а как само издъхна почти веднага.

Мускулите са пречка, а не полза, когато става дума за издръжливост.

Гошо превзе главната роля в къщата. В тоя епизод Ванеса, сътвори цялата драма с кражбата. Цял сезон я гледам как интриганства, но тоя път тя успя да нажежи обстановката и без интриги. Ако не беше откраднала кралските атрибути, Гошо се беше изкъпал и се беше приготвил да си ляга, когато откри, че са му откраднати. Заради постъпката на Ванеса останалите го обвиниха, че не си е спазил клетвата, а той се закле, че спират  играта за да спят, и няма да си крадат яйцата. Само че, не можеха да си легнат заради Ванеса, и играта продължи. И сега екзистенциалният въпрос е, той наруши ли си клетвата.Grinning

# 968
Децата му ще разберат първи 💀

# 969
Да ви кажа честно на мен Атижа и Петър са ми по-интересни като отношения от Виктор и Теодора, надявам се Теодора да си тръгне. Нелицеприятна е за гледане и само простотии надроби. Освен това, както сте писали, ще бъде интересно как ще се справи Виктор без нея в къщата.

# 970
Виктор уж някакъв бодибилдър е бил, голямата батка, а как само издъхна почти веднага.

Мускулите са пречка, а не полза, когато става дума за издръжливост.

Скрит текст:
Гошо превзе главната роля в къщата. В тоя епизод Ванеса, сътвори цялата драма с кражбата. Цял сезон я гледам как интриганства, но тоя път тя успя да нажежи обстановката и без интриги. Ако не беше откраднала кралските атрибути, Гошо се беше изкъпал и се беше приготвил да си ляга, когато откри, че са му откраднати. Заради постъпката на Ванеса останалите го обвиниха, че не си е спазил клетвата, а той се закле, че спират  играта за да спят, и няма да си крадат яйцата. Само че, не можеха да си легнат заради Ванеса, и играта продължи. И сега екзистенциалният въпрос е, той наруши ли си клетвата.Grinning
Така ли?

Майк Тайсън в коя графа би го сложил - на много мускулестите или на много издръжливите?

И двете се тренират, но разбира се това го правят хора, за които мускулите не са средство за перчене, постигнато с анаболи.

# 971
  • София
Според мен изгоненият ще бъде мъж, защото досега изгониха 3 жени и само 1 мъж. В момента са 7 мъже, с/у 5 жени, ако изгонят жена ще останат 4...барабар Ивонето с жените.  Така, че трябва да ги изравнят.  Не знам с това гласуване дали правите нещо, ама щом ви се занимава...

# 972
  • София
Да ви кажа честно на мен Атижа и Петър са ми по-интересни като отношения от Виктор и Теодора, надявам се Теодора да си тръгне. Нелицеприятна е за гледане и само простотии надроби. Освен това, както сте писали, ще бъде интересно как ще се справи Виктор без нея в къщата.

Без любовната история Виктор остава един агресивен бабаит. Ако излезе тя, ще я последва бързо-бързо.

# 973
Майк Тайсън в коя графа би го сложил - на много мускулестите или на много издръжливите?

Абе в тая игра и Тайсън щеше да издиша преди Гого и Марио. При непрекъснат опън на мускула, както в играта колкото е по голям от толкова повече кръв и кислород се нуждае. Та за това най слаботелесните винаги са най силни в такива игри. В бокса ръцете си почиват в определени моменти, не е непрекъснато стегнат даден мускул, има голяма разлика.

Аз ще гласувам за Ивоне.

# 974
  • София
Последната номинация обаче трябваше да е за Ванеса/Радо. Георги излъга и Марио и Теодора, а другите двама съвсем нарочно откраднаха символите на властта. И заради тях обикаляха като малоумни с тежестите.

Общи условия

Активация на акаунт