BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 735
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 975

нещо като компресор+агрегат+генератор, има ги в Практикер на примоция Joy
Според мен ''агресатор'' е агрегат, който изпуска грес.
А ''нарцист'' е нарцис, увлечен по идеите на Третия райх.

# 976
Според мен не си наруши клетвата, защото уговорката за мирно нощуване бе нарушена първо от двамата "интелектуалци", борци за справедливост... както и когато им изнася.
Любим цитат на серията: "Да не си ми била буци на лозето, ма!" 🤣

# 977
  • Sunshine state
За Гого от така сформиралите се номинирани съм. Той е най-малкото зло.
Майтапът настрана, Ланецът ми е меха смешен, яко ги разбута Кралица Георги. 🤣

# 978
А къде виждате новата анкета? В нова плей виждам само въпроса за Виктор и Теодора.

# 979
Гледах днес сутринта на запис вчерашните изцепки и ми направиха впечатление три неща: 1. Георги надигра Виктор и останалите в силовата игра; 2. Гошо, ромът, става все по-нагъл и непоносим за гледане с циганските си номера, държание, лъжи и табиети; 3. Почти всички говорят вече на някакъв диалект.
ПП: А, и четвърто, Теодора се изяви като пълен защитник на клана мургави.

# 980
  • София
А къде виждате новата анкета? В нова плей виждам само въпроса за Виктор и Теодора.

Има две анкети.

# 981
Не ми излизаше на мен, но като рестартирах приложението ми излезе. Мерси!

Гласувах за Ивонне. На мен също ми е интересна. Искам да се махне Петър най-после и след него Ланеца, че не се трае вече…

# 982
  • София
Мисля че Теодора ще си ходи, там историята се изхаби и вече не е необходима на продукцията.

Въй, недей така чуек. Снощи Виктор като чу, че Теодора е номинирана и щеше да получи удар.

# 983
Даже май се просълзи Викче като чу за Бебка.

# 984
Няма да си тръгне Теодора. Най-вероятно ще е Петър или Гого.

# 985
Гого да си ходи и без това мама и тати са му купили влизането в къщата! Абсолютен охлюв, тиха вода дето се скатава докато не добие кураж като част от глутницата и веднага започва да агресира срещу общия враг, да блесне пред останалите. Отвратителен 🤮 Нека най- сетне им дадат някаква игра за обща култура, да видим кой колко е в действителност

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 13:31 от Catfish

# 986
Не трябваше ли в сряда да има лайв епизод с коментатори в студиото? Нали в събота и сряда са тези епизоди? Или аз нещо се бъркам? В сряда се номинират, а в събота излиза някой.

Виктор пак РИВЕ като чу, че Бебка е номинирана. Изобщо този човек ще има нужда от въдворяване след края на шоуто, много емоция, твърде малко капацитет за регулиране.
Исках да кача снимки, ама бг мамата нещо изтрещя и не ми позволява!

# 987
Ох, ни мо'а 😅😅😅...

# 988
  • Варна
Даже май се просълзи Викче като чу за Бебка.
А само преди броени дни се притесняваше, че тя като излезе ПРЕДИ него, ще се сексува с приятеля си Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue

# 989
Гого кой е, този със женското гласче ли? Супер скучен е.  Много ми е неприятен дедо Пацо, обаче ще дотика тихомълком доста напред, никой не го номинира.

Общи условия

Активация на акаунт