BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 640
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 050
Най-колоритно и забавно се изразява Гош. Той е нескончаем източник на неочаквано смешни фрази и заповеди -
"мравка Петре..",
"докато съм кралица искам всички торти тука до мене.."
,"Ивоне, много е скучно, почвай да ни забавляваш..",
 ,"Марио , не давай на Веселка да те обарва, тя в реала не те иска, .,,"
И успява да ги накара всички да минат в обяснителен режим от висок регистър.
Ще затъмни меринджейката Катя от Съдебен спор като популярност.
Да, защото се страхуват от набеждаване за дискриминация. Не, че някой го харесва реално вече ...

# 1 051
  • Варна
В началото много харесах Ванеса и ми се стори странно тя да е нормална, а други не.
Сега вече си мисля, че това момиче има някакъв проблем някой отвън да не си помисли, че нея я свалят или пък тя дава нишани. Чак почвам да се притеснявам, да не би да има човек, който я тормози физически и психически, защото тя истерясва буквално. Последната истерия беше, когато Георги ланеца каза, че Петър се е "пробвал" при нея.

# 1 052

Сякаш има право този път

# 1 053
В началото много харесах Ванеса и ми се стори странно тя да е нормална, а други не.
Сега вече си мисля, че това момиче има някакъв проблем някой отвън да не си помисли, че нея я свалят или пък тя дава нишани. Чак почвам да се притеснявам, да не би да има човек, който я тормози физически и психически, защото тя истерясва буквално. Последната истерия беше, когато Георги ланеца каза, че Петър се е "пробвал" при нея.

Ванеса е типичният и скатаващ се наблюдател, който, когато иска да изпъкне (а беше подсетена, че не е интересна и е слабохарактерна от Теодора), става фурия от емоции за момент, после съдник, приятел, назидател или просто в желанието си да бъде забелязана ,на сила, говори и прави неща, които после не помни. Не е лошо момичето, аз също бих се обидила на квалификации, свързващи ме с този или онзи, а тя категорично не е дала повод за това.

# 1 054
Аз все още имам по-скоро позитивно мнение за Ванеса. Или може би не толкова позитивно, но мисля, че негативните черти на характера, които показва биха били демонстрирани от почти всеки средностатистически човек поставен в подобна ситуация. Желание да се харесва, да се сдружи с някой, макар и това да минава през малко мазнене и нагаждане; драматизиране, когато се усети настъпена и представена в негативна светлина. Абе, не я възприемам за позитивен герой, но в никакъв случай не ми е и анти. Просто е. 😁

# 1 055
  • София
Георги е колоритен, колкото всеки друг неграмотен или полуграмотен циганин. Те са пълни с естествени неграмотни лафчета, дали ще е меринджей, хормония или искаше ми се, но нямах желание, все е тяхно. Наскоро имах кратък разговор с един, който казваше- Ептен подобно ...
След като някой парадира с ланците и богатството си, трябваше да се уточни откъде са. НАП да се самосезират. За Жоро-милионерчето, казаха или пишеше, че баща му имал бизнес със земеделски земи, а за ланеца нищо.

# 1 056
Георги е колоритен, колкото всеки друг неграмотен или полуграмотен циганин. Те са пълни с естествени неграмотни лафчета, дали ще е меринджей, хормония или искаше ми се, но нямах желание, все е тяхно. Наскоро имах кратък разговор с един, който казваше- Ептен подобно ...
След като някой парадира с ланците и богатството си, трябваше да се уточни откъде са. НАП да се самосезират. За Жоро-милионерчето, казаха или пишеше, че баща му имал бизнес със земеделски земи, а за ланеца нищо.
Ланецът беше колоритен и сравнително културен, докато не извади на показ циганията си с израза: "Сега ще видят циганското у мен". Та така... Рецитали на хайдушки песни и стихотворения не могат да замаскират всичко и той много добре е знаел какво е мнението на обществото ни за етноса му. Вместо да изпише вежди, той извади око и то с такава категоричност! От сега го чувам да се жалва в "Съдебен спор" как са го дискриминирВали. Писна ми от него, честно, колкото и да му давах шанс, той също не се старае да разчупи стереотипа, а напротив - дълбае, за да затвърди онова, което парадира, че не е. И всички бяха на негова страна до преди известно време, но той сам си постла така.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 16:38 от FreakOnALeash

# 1 057
Ланеца нали уж живее във Франция, НАП няма да помогнат. А какво прави там не смея и да гадая. В профила му във ФБ пише “Works in Застраховално право”. В превод - някакви измами върти. 😁

# 1 058
Нали спрягат за гадже на Ванеса бившия на Златка - Георги Валентинов. Той си беше някакъв спортист, съвсем възможно е да я е страх, но аз по-скоро виждам, че не ѝ е приятно, че не е харесвана от мъжете толкова, колкото Теодора и Атиджа. Някак стои отстрани и няма шанс по никаква линия да изпъкне.

# 1 059
Нали спрягат за гадже на Ванеса бившия на Златка - Георги Валентинов. Той си беше някакъв спортист, съвсем възможно е да я е страх, но аз по-скоро виждам, че не ѝ е приятно, че не е харесвана от мъжете толкова, колкото Теодора и Атиджа. Някак стои отстрани и няма шанс по никаква линия да изпъкне.
Теодора и Атижа са марионетки на ББ. Ванеса има качества, но не за слабоумници като в този формат, а и каза, че е ангажирана с връзка навън. Защо трябва непременно неандерталци като тези в къщата да й дават кредити, за да счита, че е желана жена? Аз бих била отвратена от всеки един от тях.

# 1 060
  • София

Сякаш има право този път

Така е, всички ги е било страх да не ги почне с дъската с пирони докато спят. Още по-смешна става.

# 1 061
Тази Косара къде пише?
Това от фейсбук страницата на Бб ли е?
Не си е у ред и това е.

# 1 062
Защо трябва непременно неандерталци като тези в къщата да й дават кредити, за да счита, че е желана жена? Аз бих била отвратена от всеки един от тях.
Не казвам, че трябва, а че така ми изглежда, че се чувства пренебрегната. Ходи непрекъснато по мъжете да ги успокоява (най-вече Виктор), което ми е странно, в случай, че са ти неприятни и ги чувстваш само като съквартиранти, а не търсиш някакво внимание и подкрепа в къщата от тях.

# 1 063
  • София
Тези снимки ги спрягат за Ивонне, аз обаче не мога да преценя. Тя в къщата е все с едни огромни очила, не съм ѝ виждала половината лице 😃

# 1 064
Защо трябва непременно неандерталци като тези в къщата да й дават кредити, за да счита, че е желана жена? Аз бих била отвратена от всеки един от тях.
Не казвам, че трябва, а че така ми изглежда, че се чувства пренебрегната. Ходи непрекъснато по мъжете да ги успокоява (най-вече Виктор), което ми е странно, в случай, че са ти неприятни и ги чувстваш само като съквартиранти, а не търсиш някакво внимание и подкрепа в къщата от тях.
Не ми е направила впечатление, че се бута в мъжете. Аз и не доглеждам всички епизоди де. Ама, простете на момичето, рибка е, лае, но не хапе.Animal Fish

Общи условия

Активация на акаунт