BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 576
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 065
Знам, аз също съм риби, затова така я тълкувам. 😀

# 1 066
Не мисля, че това е Ивонне. Тя има по-големи ръце, бедрата и дупето също са различни. Дори в лицето няма много прилика.

# 1 067
Знам, аз също съм риби, затова така я тълкувам. 😀
Ами и аз съм риба ,но на нас друго ни е слабото място, защото не познавам жена риба, лишена от мъжко внимание. Тъпото е, че докато не си покажем зъбките на пирани, сме все шаранчета за другите с добро Purple Heart

# 1 068
# 1 069
И какво толкова забележително е казала Доменика Фернандез с фейс на китайка с 5 бр. последователи и гръмкото "Енрике се целува с транс момичето Ивонне Рей"? Какво доказва това?
ПП:АУ, ама този достоверен източник на информация "имала" и видеа с Радев и Петков, хо хо. Laughing

# 1 070
Просто се набляга на транс момиче.

# 1 071
Гош мисля, че ще го запазят максимално дълго, защото им прави шоу и скандали…

# 1 072
Искам Ланеца немедленно да отпраши към залеза. Направо не мога да му гледам злобните физиономии, детинщините, надувките и пасивно-агресивното поведение Confounded Избива ме на агресия само от краткото време, в което ми се налага да го гледам, направо не мога да си представя какво им е на тия хора вътре.
Подкрепям Петър! Напълно го разбирам защо се нерви на някои неща, мисиите му са трудни и недообмислени и търпи достатъчно негативи от тях. Радвам се и че избра да НЕ целуне Атижа (засега).

# 1 073
Но вече клиширани и непотребни скандали. Пак казвам, ще го изгонят като Косара и Кристи. Не е интересен вече и дразни зрителя. Развя си недискриминирания кон, взе си 5-те стотинки слава по ТВ и чао.

Искам Ланеца немедленно да отпраши към залеза. Направо не мога да му гледам злобните физиономии, детинщините, надувките и пасивно-агресивното поведение Confounded Избива ме на агресия само от краткото време, в което ми се налага да го гледам, направо не мога да си представя какво им е на тия хора вътре.
Подкрепям Петър! Напълно го разбирам защо се нерви на някои неща, мисиите му са трудни и недообмислени и търпи достатъчно негативи от тях. Радвам се и че избра да НЕ целуне Атижа (засега).

Хитър е Петър,, не вярвах да е толкова обигран сваляч. Викито може да му диша прахта само. Laughing

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 17:40 от FreakOnALeash

# 1 074
  • София
Профилът на Ивонне във фб

Има няколко публикации от концерт на Бой Джордж, което за мен е достатъчно като индиректно доказателство. Не, че всеки не може да отиде, но тя му е отделила доста повече внимание, както се вижда.

Много е хубава, с филтри ли е, не е ли, но е по-хубава от тукашните плеймейтки и най-обикновени кифли..
Някакси премерено е пипана.
Скрит текст:

# 1 075
Мистерията ще се разголи, ако стане ясно кой номер обувки носи  Ивон.
Апропо, Аманда Литър е една от първите( вероятно) известни личности , телепортирали се в друго тяло.

# 1 076
Профилът на Ивонне във фб

Има няколко публикации от концерт на Бой Джордж, което за мен е достатъчно като индиректно доказателство. Не, че всеки не може да отиде, но тя му е отделила доста повече внимание, както се вижда.

Много е хубава, с филтри ли е, не е ли, но е по-хубава от тукашните плеймейтки и най-обикновени силиконки.
Някакси премерено е пипана.
Скрит текст:
Е, това не е "тя" по ТВ. Мен ме кефи как си ходи неглиже с ластик на косата и само по очила.
 Абе, харесвам го това "нещо" засега, въпреки склонността към интриги.

# 1 077
Ивонне е много странна. Така и не разбрах с какво точно се занимава.

# 1 078
  • На морето!
Даже мисля, че ще изгонят или Теодора, или Петър (защото бойкотира ролята на агент Енигма) и ще направят Георги новият агент Енигма, за да го задържат максимално дълго и да го карат да ги дразни още повече.

# 1 079
Имам доста да ви чета, но съм в потрес от клипче в тик ток. Георги пее някаква мазна брутална чалгия "Мангасарко..." Иначе се обижда.

Общи условия

Активация на акаунт