BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 566
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Имам доста да ви чета, но съм в потрес от клипче в тик ток. Георги пее някаква мазна брутална чалгия "Мангасарко..." Иначе се обижда.

Той може да говори така, другите - не. Двоен стандарт се нарича 😃

# 1 081
  • Буркина Фасо
Тези снимки ги спрягат за Ивонне, аз обаче не мога да преценя. Тя в къщата е все с едни огромни очила, не съм ѝ виждала половината лице 😃
на предната страница го има лицето ѝ

# 1 082
Гош мисля, че ще го запазят максимално дълго, защото им прави шоу и скандали…
Даже мисля, че ще изгонят или Теодора, или Петър (защото бойкотира ролята на агент Енигма) и ще направят Георги новият агент Енигма, за да го задържат максимално дълго и да го карат да ги дразни още повече.

Сакън! Scream
Зрителите не са му виновни на ББ, че избира куци коне за негови доверени хора, които не могат да спечелят симпатиите на хората, не знам защо държи да ни натрапва най-антипатичните фигури в къщата като постоянно ги спасява зорлем от номинации.😾

Ванеса първоначално ми хареса точно като влезе в къщата, държеше се малко по-освободено, весело и закачливо, игриво някак. Повече като младо щастливо момиче. Не знам каква беше тая метаморфоза после, аз не знам кога последно съм я видяла да се смее, забавлява, все намусена и изнервена ходи, напъва се да изглежда максимално като интелектуалка, като сериозен човек, но резултатът е кахърна и банална сухарка.

# 1 083
  • София
Хора, изгледах и определено ми съсипва нервите това предаване, много агресатори, много нещу. Обачи въ обичам и шъ търпъ. Няма да са откажа от вас! Ша ви са докажа, че съм достойна за вас, само туй ша ви кажа. Ша бъда с вас докрай, да видити колко съм крайна и че думата ми е закон. Кат кажа, чи няма да ям три дни, няма да ям три дни, точка! Обачи сега не казвам това. Казвам, че ши дойда да живея у вас, все пак от един месец заедно я гледами тая прустотия, близки сме си вечи. Ше ви рода дица /не повиче от две обаче/, защото сти кат кукли, кат едни картини. Ше си вземим кучинца, каквото пожилаете. Помнете, че вратата се отваря отвътри!
Вечи съм пуснала обявата за продажба на апартамента, само туй ша ви кажа! Аз съм сериозен чуек.

# 1 084
Имам доста да ви чета, но съм в потрес от клипче в тик ток. Георги пее някаква мазна брутална чалгия "Мангасарко..." Иначе се обижда.

Е, тази песен е хита на сезона 🤣

# 1 085
Ивонне е много странна. Така и не разбрах с какво точно се занимава.
От всичко по малко май. Организира събития, партита, модни ревюта. Занимава се и с журналистика. Виждала съм нейна снимка как прави репортаж за F1, не загледах към коя медия обаче.

Reina, раз’ирам та, чуек. ❤

# 1 086
  • Варна
Абе, тоя Виктор пак ли реве като хипопотам докато прави кекс 😭🐗🐗🐗

# 1 087
Абе, тоя Виктор пак ли реве като хипопотам докато прави кекс 😭🐗🐗🐗
Не мисля,  че скоро ще прави.

# 1 088
Хора, изгледах и определено ми съсипва нервите това предаване, много агресатори, много нещу. Обачи въ обичам и шъ търпъ. Няма да са откажа от вас! Ша ви са докажа, че съм достойна за вас, само туй ша ви кажа. Ша бъда с вас докрай, да видити колко съм крайна и че думата ми е закон. Кат кажа, чи няма да ям три дни, няма да ям три дни, точка! Обачи сега не казвам това. Казвам, че ши дойда да живея у вас, все пак от един месец заедно я гледами тая прустотия, близки сме си вечи. Ше ви рода дица /не повиче от две обаче/, защото сти кат кукли, кат едни картини. Ше си вземим кучинца, каквото пожилаете. Помнете, че вратата се отваря отвътри!
Вечи съм пуснала обявата за продажба на апартамента, само туй ша ви кажа! Аз съм сериозен чуек.
Флюбих съ, чччуек. Ей на, заекнах от вълнуванье. Зимвам тъ, ако ми бийш буци на лозето.

# 1 089
Чуеци,ма и ний сме кат едно семейство кат ония вътре.Шъ съ търпим кво ша прайм.Само нЕма да рИвете,стигат ми Вико и Гош.Само тва ше ви кажа!А аз кат кажа... Joy

# 1 090
Чуеци,ма и ний сме кат едно семейство кат ония вътре.Шъ съ търпим кво ша прайм.Само нЕма да рИвете,стигат ми Вико и Гош.Само тва ше ви кажа!А аз кат кажа... Joy
...само кат кажеш, знаеш какво си казала.🤣

# 1 091
Леле, ако Ванеса наистина е с този Георги Валентинов, рЕзко ще ми опротивее Grinning Grinning наистина изглежда нормална, интелигентна жена, но ако се окаже гадже на този питек...

# 1 092
Жълтурите пишат статии, че Велин бил от заможно семейство, значи затова беше толкова притеснена, че е бесен, да не би да я зареже… 😀

# 1 093
Те жълтурите много работи може да пишат Joy
Аз пък да питам - да си продавам ли палатката, или да си я мъкна на гръб докъдето трябва? Joy

# 1 094
Но и рецитира Ботев. Съмнявам се другите в къщата да знаят и една строфа

Общи условия

Активация на акаунт