BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 561
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 230
  • SF
Няма нищо учудващо — отново в подобен формат са събрани хора, които не са никак културно изкушени, нямат абсолютно никакъв стабилен светоглед и са изключително тесногръди (не е изненадващо предвид нивото им на познания). Всичко това, комбинирано с желанието да се харесат на масовия зрител, създава един взривоопасен коктейл от безмозъчност и безгръбначие.

Младият Гого е голямото разочарование на сезона — глупав, та кух.

За огромно съжаление, това е картинката и в обществото. Нищо, че им се смеем, когато дойдат епизодите с картата на Европа, Къщата на ББ става училище и т.н.
Даже повечето от тях може и да не знаят, че Хърватска е в ЕС, а изказването на Гого беше малко в стил "чул-недочул".
Не казвам, че съквартирантите са извадка на обществото, както е популярно да се твърди от несъквартирантите. Те са извадени от това, което се е явило на кастинг и е изявило желание да участва в предаването. Но нивото ни си е точно такова. Работя с млади хора и положението не е по-различно. Личи и по разговорите, които водят, и думите, които употребяват. За да се похвалят за нещо: "Ти си топа на топа на топа топа!", "Обувките ти са топ!" Не могат да разкажат как са изкарали ваканцията, какво са посетили. Всичко било топ!

# 1 231
Няма нищо учудващо — отново в подобен формат са събрани хора, които не са никак културно изкушени, нямат абсолютно никакъв стабилен светоглед и са изключително тесногръди (не е изненадващо предвид нивото им на познания). Всичко това, комбинирано с желанието да се харесат на масовия зрител, създава един взривоопасен коктейл от безмозъчност и безгръбначие.

Младият Гого е голямото разочарование на сезона — глупав, та кух.

За огромно съжаление, това е картинката и в обществото. Нищо, че им се смеем, когато дойдат епизодите с картата на Европа, Къщата на ББ става училище и т.н.
Даже повечето от тях може и да не знаят, че Хърватска е в ЕС, а изказването на Гого беше малко в стил "чул-недочул".
Не казвам, че съквартирантите са извадка на обществото, както е популярно да се твърди от несъквартирантите. Те са извадени от това, което се е явило на кастинг и е изявило желание да участва в предаването. Но нивото ни си е точно такова. Работя с млади хора и положението не е по-различно. Личи и по разговорите, които водят, и думите, които употребяват. За да се похвалят за нещо: "Ти си топа на топа на топа топа!", "Обувките ти са топ!" Не могат да разкажат как са изкарали ваканцията, какво са посетили. Всичко било топ!
Беден речник, защото не четат книги. Масово.

# 1 232
До отбележа и аз странното поведение на Ивонне относно еднополовите бракове.

Всъщност, точно с това си чудене "за" или "против" си затвърдих мнението, че Ивонне е

1. двулично
2. транс

същество.

# 1 233
Малкият Георги за мен е пример колко лесно се раздават прякори 'у нас' Simple Smile Той наистина е възпитано момче, образован, обран, с добри маниери и жител на света. Това в очите на обкръжението му вероятно изглежда като нещо 'уау' - тукашните негови наборчета и виктороподобни бичета сто процента са му го лепнали - 'милионерчето'.

Напомня ми как много често в един кръг от хора или компания - този който има висше или 2 веднага му лепват прозвището "Професора"

Имахме в университета един с 3 години по-голям от нас, който беше ходил в казарма (точно тогава я спираха) и веднага го прекръстиха на "Генерала" ......... сега като се сещам си е баси кринджа Confounded

# 1 234
  • SF
Нито книги четат, нито телевизия гледат, нито ги интересуват нещата от живота, проблемите или успехите на обществото, в което живеят.

Аз съм сигурна, че никой от тях не е чувал и не знае какво е валутен борд. Сигурно си мислят, че е някаква организация на силните валути. Много се смях, когато одобрително заклатиха глава: даааа, дааа, възможно е и заради това да е толкова силен левът! Напълно е възможно!

Толкова е силен, че цяла Европа си държи авоарите в левове в български банки! Как не са се сетили и тези от Хърватка!!!

# 1 235
Изкефи ме как Петър ги подтикна да си размърдат мозъците (уви, безуспешно) защо е ок двама от един пол да живеят заедно, но не и да се оженят. По отношение на бежанците той също беше "за", което на мен ми говори, че е толерантен, широкоскроен и приемащ човек. Иначе очаквано ниско ниво на играта, чудя се как Георги е приет в университет и евентуално го е завършил Thinking

Пламен когато и да си отиде все ще е късно. Много ми е антипатичен...

Миглена Ангелова е направила видео със заглавие "Инфантилният влюбен". Не е нужно да уточнявам на кого е посветено Simple Smile

# 1 236
Някой по-горе питаше за коментаторите днес.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 13:46 от Не се сърди, човече

# 1 237
  • София
До отбележа и аз странното поведение на Ивонне относно еднополовите бракове.

Всъщност, точно с това си чудене "за" или "против" си затвърдих мнението, че Ивонне е

1. двулично
2. транс

същество.
Според мен не става въпрос за двуличие. Тя се уплаши, че ББ я провокира с този въпрос и я подхлъзва да се разкрие. С това колебание, искаше да спечели време, за да измисли мотиви с които да защити мнението си. Много ясно, че е ЗА, но трябваше да се спаси от ситуацията, затова се почувства конфузно, когато той я попита защо се е колебаела...

# 1 238
  • Варна
Аз си мисля, че Ивонне изигра чудене, ей така майтап да става.

За мен в къщата всички са абсолютно наясно с нея и този театър го изигра за тях, да се избъзика малко, както се бъзикаше с тях за бройката си мъже.

# 1 239
Вчерашният епизод в едно изречение:

“Пууу, съсипАха я тая държава - махнАха казармата, ще ни вземат лева, пробутват ни чужди празници и няк’ви със странна сексуална ориентация са плъзнали навсякъде” - каза Георги, който не е бил в казарма, празнува руски и всякакви други празници, целува транс жена и си бърше сълзите с банкнота от 50 еврА.

# 1 240
Чудя се Гошко милионерчето как върти тая пара с тоя мозък.

# 1 241
Ще възроптаете, но на мен по някакъв начин Петър и Атижа ми харесват, затова давам глас за него да остане, искам да ги гледам още.

# 1 242
Вчера забелязах, че и Петър, и Марио са с кофти отблъскващи тела.

# 1 243
Петър - да.
Марио пък защо?

# 1 244
Просто са отпуснати, затова изглеждат така.

Общи условия

Активация на акаунт