BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 551
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 245
Петър - да.
Марио пък защо?

Отпусната, леко прегърбена фигура, в кръста е широк, колкото в раменете. Няма гръдни мускули, но има отпуснато коремче. Фигурата на Марио е малко skinny fat, което е най-лошата фигура за мъж според мен.

Петър също е мега зле.

# 1 246
Ще възроптаете, но на мен по някакъв начин Петър и Атижа ми харесват, затова давам глас за него да остане, искам да ги гледам още.
На мен пък не ми е интересна нито една от любовните истории. Надявам се Петър да си тръгне, но нямам нищо против и Теодора да изхвърчи.

# 1 247
За мен Теодора е човекът, който трябва да си тръгне. Изключително неприятна персона, която само дразни.

# 1 248
  • На морето!
Откъде тръгна това, че Ивонне е мъж? Имаме ли сериозни доказателства или се самоубеждаваме тук защото е висока? Странно ми е, виждам че вече се е затвърдило като факт в темата.

Георги от Италия е гражданин на света, но на света на нацистите и простите хомофоби, нито е възпитан, нито и интелигентен. Търси алфите в групата, за да се свие на сигурно в сянката им. Надявам се той да си ходи, но едва ли.

# 1 249
Тръгна от това, че Кулагин, Елза Парини и някои други казаха, че е мъж и че се познават от разни събития.

# 1 250
  • somewhere over the rainbow
Вчера забелязах, че и Петър, и Марио са с кофти отблъскващи тела.
Mхм. Отпуснати са като семейни мъже. А и двамата са ергени и трябва да впечатляват.
Да взимат пример от Викчо Simple Smile

# 1 251
Какво става, любовната двойка Беба и Виктор си продължава, нищо че единият рева като побъркан, нарекоха го "смешник" и дамата искаше да излиза от къщата, че "не било там мястото". Виктор ужасно ме разни с това сервилничене към Теодора, която умело се възползва от ситуацията.

# 1 252
Вчера забелязах, че и Петър, и Марио са с кофти отблъскващи тела.
Mхм. Отпуснати са като семейни мъже. А и двамата са ергени и трябва да впечатляват.
Да взимат пример от Викчо Simple Smile
Или от малкия Гого, който си има мускули, стойка, рамене, но и е издръжлив.

# 1 253

Направила се е на маймуна!

# 1 254
Да ви кажа Виктор изключително много ме дразни с лицемерието си. Уж е близък с Атижа, уж е близък с Петър и с други участници, а като седне с Теодора да си говори и тя започне да нарежда кой какъв е, той абсолютно винаги се съгласява с нея, дори когато тя говори доста грозни неща за неговите уж приятели Атижа и Петър. Изключително смешен е.

# 1 255
   Ще взема да се изкажа и аз Simple Smile. Предварително се извинявам за многословието. Почти насмогнах вече с гледането, около една четвърт от всичко излъчено съм изгледала. Имах желание, по принцип, и включвам телевизора, но често заспивам по средата от толкова емоции и напрежение Simple Smile и не успявам да изгледам докрай...

Категоричната ми фаворитка е Ивончето! Много готина мацка. Широкоскроена, космополитна, добродушна, емпатична. С достатъчно пипе в главата, може със всекиго общ език да намери. За мен това са положителни качества. Явно и добро самочувствие има жената, та не е тънкообидна и не се впряга за глупости. Сега, била ли е мъж преди, не е ли била... Какво значение има? За мен поне, никакво. Сега нали е жена. Нищо неженствено в поведението й няма. За мен е една атрактивна мацка, запомняща се, вижда се отдалеч, амазонски тип Simple Smile. Предостатъчно ми е женствена, поне от Теодора е значително по-женствена.
   Георги с ланците... Жалко. Разполага с нелош интелект, човека, но средата му му е оказала сериозно влияние и не може, явно, да се измъкне. Искал е, но не е имал желание. Наистина жалко.
   Малкото Гоше - за него не знам какво да кажа. С тези му дълбоки умозаключения за икономията на Кроация, нарцистите и прочее... Дано е само грешка в превода в главата му (защото на италиански си е Кроациа), но май не е само там грешката.
   Петър - досадник голям. Не е непременно лош, има си добри страни, но комуникацията му куца. Хората не обичат все да ги назидаваш.
   Радо - толкова приятен и уравновесен ми се виждаше този човек, направо щеше да ми е втория фаворит след Ивончето, той пък толкоз тесногръд и кон с капаци се оказа, че ми се срина в класацията от второ, почти на последно място.
   Веселка - разбирам я донякъде. Иска да има самочувствие като пълничка, обаче няма, пак защото е пълничка... Ако си ги махне от главата тези неща и реши, че и за други може човек да има самочувствие, много по-добре ще се чувства. Но тя е съвсем младо момиче още, почти дете, не я съдя. Трябва да свали от себе си или някое друго килце, или някой комплекс. Има надежда за нея.
   Ванеска също ми е е сладка, изглежда ми свястна млада жена, не е за такова предаване и там остава на заден план.
   Атижа също е доста несигурна. Защо иначе би се докарала до този гротескен външен вид? Но е наивно и мило момиче, с добро сърце, на моменти чак хубава ми се вижда, като се усмихне. Има някаква топлота и добрина в очите й. Дано тази тъпа мисия на Петър да не й навреди много. Но тук тъпотията е на Брадъра. Абсолютно ненормално е се дават такива мисии.
   За Марио ми е жал. Човекът си има дълбоки вътрешни конфликти и изобщо не е трябвало да го вземат там, с всичките тези дяволи в главата му. Едно време имаше един Радо прашката, помните ли го? Този човек имаше очевидно умствено изоставане и също не трябваше да е там, да се подиграват с него. Марио няма интелектуално изоставане, но има емоционално и социално и не е редно да бъде обект на присмех.
   Кой остана - а, Бебка и Бебко. Те са си един за друг. Тя не го искала, но не му казва в прав текст "Не те ща, иди си.", ами му била пазела авторитета... Сигналите, които даваше допреди да го обвини за преследвач, никак не бяха категорични, точно обратното. На него обаче повече му се чудя. Наблюдавах ги в градината, когато той, с наличните му скромни изразни средства, й се обясняваше в любов. Добре де, възможно ли е да е толкова закъсал този човек, толкова две да не вижда и да е в такава "хормонична" абстиненция, та тя наистина да му се вижда хубава? Ей тва само не мога си обяснъ, чуек!
   Едно е сигурно - и при двамата Господ давал, давал...

# 1 256
  • SF
Тръгна от това, че Кулагин, Елза Парини и някои други казаха, че е мъж и че се познават от разни събития.

При мене съмнението не е тръгнало от Кулагин и Елза Парини. Не съм чела, гледала и слушала какво са казали. Ивоне ми прилича на мъж и то не само, защото е висока. Ако беше само ръстът, щях да мисля че е баскетоблистка, а не мъж. Виждам мъжките й черти и гей поведението й. Ако се окаже, че не е никакъв мъж, значи... горката жена, която много прилича преправен мъж.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 16:24 от Esmee

# 1 257
Някой по-горе питаше за коментаторите днес.
Скрит текст:
От акъл нагоре

# 1 258
При мене съмнението не е тръгнало от Кулагин и Елза Парини. Не съм чела, гледала и слушала какво са казали. Ивоне ми прилича на мъж и то не само, защото е висока. Ако беше само ръстът, щях да мисля че е баскетоблистка, а не мъж. Виждам мъжките й черти и гей поведението й. Ако се окаже, че не е никакъв мъж, значи... горката жена, която много прилича преправен мъж.
Въпросът беше имаме ли доказателства, а ние нямаме, освен думите на Кулагин и Елза Парини. Не мисля, че биха излъгали за такова нещо… Още повече, че Кулагин явно има зъб на Ивонне. Говореше с някакво пренабрежение и си личеше, че му е голям кеф да я разкрие пред всички.

# 1 259
  • SF
Не знам, не съм чувала тези думи. Не ми доказват или потвърждават нищо. Ивоне си прилича на преправен мъж и много ме съмнява, че в Къщата никой не е забелязал същото.

Общи условия

Активация на акаунт