BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 563
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Имам доста да ви чета, но съм в потрес от клипче в тик ток. Георги пее някаква мазна брутална чалгия "Мангасарко..." Иначе се обижда.
Но и рецитира Ботев. Съмнявам се другите в къщата да знаят и една строфа

Всички му признахме този талант и хубаво ги декламираше. Жалко е, че с една и съща уста ги казва и двете неща, плюс клетвите и псувните..

# 1 096
  • somewhere over the rainbow
Мен баба ме е учила, че който постоянно крие очите си, не е читав човек. Очаквам голямо избухване от бай Иван и със сигурност няма да ни остави очаровани. Много ми е мъгляв той, а пред такива хора предпочитам откровено простите, че не ме плашат.

# 1 097
Вярно е, рецитира, макар и с неточности и пропуснати строфи. По-важно е знаели смисъла на това, което рецитира. От видяното ...съмнявам се! Не буди у мен възхищение подобно механично заучаване.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 21:34 от хихихи

# 1 098
Ванеса с гаджето

# 1 099

То туй баш майсторът, само по-млад

# 1 100
Преди и след

# 1 101
  • USA
Мен някак си не ми се иска Радо да спечели, тъй като ще е един от поредните мъже, който печели като минава между капките и си чеше разни работи по цял ден в къщата. Ако за пореден път е мъж, поне да е някакъв наистина интересен и позитивен образ, не безличен(а такъв в тази къща няма).

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 19:54 от Дъми

# 1 102
  • София
Крийте я в спойлери таз с джуките, Хелоуин беше вчера, защо е нужно да се плашим всеки ден... Joy

# 1 103
  • София
Флюбих съ, чччуек. Ей на, заекнах от вълнуванье. Зимвам тъ, ако ми бийш буци на лозето.
Разбирам тъ - ни съм за изпускане, чуек, кату къртина съм. Обачи и ти мъ ръзбири, чуек - две дица ши ти рудъ, ни мож мъ кара дъ ти упраям и лозито, прикалено ши съ натувара. Ръзбири мъ, ут снощи ривъ.
Иначи ми изглеждаш мръсница, ши тъ зема. 'Се пак от самото начало съ влюби в мени, не и като да е стратегия нещу. Искрина си, целият ми експириънс и опит това говорят.
Излез с друга уферта, чуек. Айди, 1:0 за мени.

# 1 104
Прудавай гарсьонерата и идвай у Левски Г. Шъ тъ прая да умиргаш. Ши дойда у София-Мофия

# 1 105
  • София
Алоооуу флюбениче, шъ дода дъ ви изпющъ и дъ ви врътна пу идин задвратник, белким са усафериче и дъ си припомниче, чи има саму ини флюбени у дръжаватъ и те съ у къщътъ. Нидейте рива, истинътъ були, ама важнуту е да са борите дъ сте нъ втору мясту...Ку стани раутътъ, шъ ви играйм на сватбътъ, шъ пием Дерби, Мерби, шъ плюсками Ореите и шъ пушим квот има..

# 1 106
Ако някой в темата съ флюби в мен щъ си сложа джуки.

# 1 107
Пък ако няма нищо за пушене - не се притеснявайте. Ще водя кристи, тя ще ви уреди Joy

Ако някой в темата съ флюби в мен щъ си сложа джуки.
От тип “Господ давал, давал, давал” ли??? Heart Eyes

# 1 108
Ех, Бай Бладър ако още съществуваше, щеше да е във вихъра си.
Сещаш ли се??!!?!

# 1 109
Шоуто тук е по-интересно от Брадъра Joy

Общи условия

Активация на акаунт