BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 519
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 260
Той пък Кулагин на кого ли няма зъб.Много негативно момче.
И аз го карам на интуиция и за мен Ивон е мъж или поне е била.
Смятам,че в къщата съзнателно не коментират,не може всички да са толкова заблудени.

# 1 261
Мен лично не ме интересува мъж или жена е - харесвам характера ѝ.

Готови ли сте за довечера, чуеци? Приготвихте ли вино, ракия, диазепам… Кой на каквото е? 😁 Коментаторите са разочароващи и се надявам да не провалят лайфа.

# 1 262
Сигурна съм че Златка и Тита ще блеснат с изказвания,мен друго ме притеснява ако си тръгне Теодора ще има мноу риване. Опасност от наводнения

# 1 263
  • Варна
Да не би Бебка да хвърчи и заради това да са напълнили студиото с чалгарки 🤔

# 1 264
Ивонне ми е много симпатична.

That being said, както се казва, ще ми е интересно да видя нейни снимки на 20 г например, или 30, или нещо от младините (предполага се, че в момента е на 49).

Ако се окаже жена: еднонанлулазанея

# 1 265
Горкото бебиии , не стига ,че всички я нападнаха заради Виктор, после я номинираха , а тя като една светица-мръсницс се жертва само и само да има храна за всички. И какво последва -отново някой недоволен, почти ревнал от решението.
Пълен цирк тц тц тц

# 1 266
  • София
Резултатите от преди 21 часа, намерено във Фейсбук. Ако пак спасят Петър, аз спирам да гледам.

# 1 267
  • SF
А къде гласуват зрителите? Дайте линк да разгледам.

# 1 268
Вотът е положителен.
Кой искате да остане?
Според горните данни Петър има най-малка подкрепа.
Учудена съм, че Гоголинчо има такъв висок вот.

# 1 269
Аз си мисля, че повечето хора ще гласуват довечера, така че може да има промени.

Esmee, гласуването става през приложението NovaPlay. Не може през сайта.

# 1 270
Малки нереално За Петър не се изненадвам,но Гого -мискя че не му е мястото там

# 1 271
  • SF
Да, разгледах и видях, че е само през приложението.
Гого е най-малко интересен, показван и най-малкият дразнител. Затова му е толкова висок вотът.
А Теодора ще я държат, за да може бургаското алфичка мъжкарче да ревунчи по цял ден.
Ивоне също е интересна заради смяната на пола си и зрителите чакат шок и ужас от нея. Освен това плете интриги и генерира  материал за гледане.
Петър дразни най-много.
Не успя да си изпълни мисията или поне до момента не е успял.

# 1 272
Резултатите от преди 21 часа, намерено във Фейсбук. Ако пак спасят Петър, аз спирам да гледам.

Теодора повече от Ивонне? Не го вярвам

# 1 273
Не мисля, че Теодора има какво да предложи вече. Линията с Виктор се изтърка и на повечето хора им писна, включително на мен. То е едно и също всеки път. “Сичко шъ напрая за тебе, чуек, раз’ираш ли ме” - “Аз на тебе няк’ви надежди давала ли съм ти?!”…

# 1 274
  • Варна
Само да не отпадне Ивонето, че тя ми е любимия персонаж.

Общи условия

Активация на акаунт