BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 582
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 215
Прудавай гарсьонерата и идвай у Левски Г. Шъ тъ прая да умиргаш. Ши дойда у София-Мофия
Врътата съ отваря от вътре, чуек. Ас няя съ уткажа.

# 1 216
  • SF
Аз подозирам, че вътре не виждат това, което ние видяхме още от визитката.
Тя има мъжка структура.
Точно Георги нямаше да се гушка с нея така, ако знаеше всъщност какво гушка.

# 1 217
А само на мен ли ми направи впечатление следното? Когато бащата на Александра беше си вдигнал матрака (излезе ми сега от акъла защо), Ивонне и още някой бяха до него и той каза: Браво на моите момчета!  JoyJoy

# 1 218
На въпроса за еднополовите бракове Ивончето се почуди къде да застане. От умните или от красивите да бъде. Искаше хем да не се разбира отвън за преобразяването й, хем и да е лоялна със ''своите''.
А бате Гошо навремето е влязъл в СУ! Да не е рецитирал Ботев във фоайето? Кух е като гъдулка, но въобще не го съзнава. Демонстрира завидно самочувствие.Ефектът Дънинг Крюгер. Горкият.
Виктор, чуек,  нали уж съ отграничи от Бебка, а все до нея клечи.

# 1 219
# 1 220
  • София

Снимка ≠ ДНК тест/Родословно дърво

# 1 221
С кое го е потвърдило? Че е черничка ли? Вие виждали ли сте повечето българи? Спокойно могат да минат от братята, но не са. Потърсете по-скоро откъде е?

# 1 222
Кроация си съсипа икономията.
Този ако е милионер аз съм Лепа Брена. Най-много да яде париците на мама и тате наготово и да е роден със сребърна лъжица в устата и с пълна липса на мозък и любопитство към света. Няма как да натрупаш със собствени сили пари без елементарни познания. Хърватия дръпна сериозно, въпреки че влезе в ЕС доста след нас.

# 1 223
  • Буркина Фасо
не е точно така. Хърватия "дръпна" е по-правилното в момента.
не вървят нещата на добре в последните месеци. 

# 1 224
  • SF
Хърватска я дават за пример за държава, успешно заменила хърватската марка Simple Smile с евро.
Какво учи малкия Георги? Не може да е икономика!

# 1 225
С хърватските куни, икономиката си беше стабилна, заради добра политика и по-малко крадящи политици. В еврозоната Хърватия ще е още по-добре. Те са си и в Шенген, паднаха им и визите за САЩ, да не ги мислим “Кроация”, оплели са си кошницата. Не се кланят на мАсква (като тук) и резултатите при тях да видими.
С кое го е потвърдило? Че е черничка ли?
Текстът над снимката е част от скрийншота (от ФБ публикация), не е коментар от нас.

# 1 226
Няма нищо учудващо — отново в подобен формат са събрани хора, които не са никак културно изкушени, нямат абсолютно никакъв стабилен светоглед и са изключително тесногръди (не е изненадващо предвид нивото им на познания). Всичко това, комбинирано с желанието да се харесат на масовия зрител, създава един взривоопасен коктейл от безмозъчност и безгръбначие.

Младият Гого е голямото разочарование на сезона — глупав, та кух.

# 1 227
Не разбирам това плюене по Halloween. И не могат и да се аргументират. Щото бил чужд. Иначе, ако го не го празнуваме автоматично ще станем патриоти? Искам да питам патриотите колко стихотворения могат да изрецитират (примерно)? Аз мога десетки и нямам и против всички празници,  които носят радост на децата. Колко знаят важни дати в българската история? То да постнеш във фейса знамето на 03 март е лесно.

# 1 228
Давам идея на Биг Брадър да ги изменти, че вече в БГ Парламентът е въвел задължителна казарма, включваща и техните възрастови групи. Тогава ще видим всички желаещи от анкетата какви мъже искат да станат и как всеки ще каже, че е болен от нещо или има по-важна работа от това да служи две години в казарма. Пълен потрес бях снощи като го разбрах единодушното им мнение "ЗА" въвеждането на задължителната служба. То малко като нежното милионерче, дето на чужд гръб и сто тояги са малко, стойте си при лева, че иначе....ужас, кроация. Да не би случайно България да се замогне до там, че уонаби успелите българи в чужбинско да не се чувстват вече толкова успели.

# 1 229
  • гр.Пловдив
Знае ли се днес кои ще са коментатори на лайфа?Дано да е пак Мигленчето Ангелова Yum

Общи условия

Активация на акаунт