BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 617
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София /Абсурдистан
Никой не им забранява да го правят и сега.

# 1 201
  • На морето!
Ааа не, изтървала си, тука чалгарите твърдят, че Азис е пионера на джендърите по света. Другите са просто имитатори на Василка Wink И ний сме дали нещо на света, не само левове, но и гейове и транс, без казарма Simple Smile

# 1 202
  • София
Гошето какво е учил в СУ?
Боже, това звучи като виц, ама едва ли би лъгал НА телевизора пред цяла България.🙄
Учил??? Не каза, че е учил, а че е влязал 😆 Влязал е , разгледал е и е излязал..
Платил си е да го запишат, за да не ходи в казармата...Ние тия врътки ги знаем..

# 1 203
Да си призная обаче - Виктор ме изненада с изказването си, че при правилна интеграция, бежанците не са проблем. Най-вече защото не подозирах, че може да знае какво е “интеграция”. 😁 Прав е, проблемът идва от това, че им се отпускат едни безумни помощи, без да се влага никакво усилие в това да им се помогне да научат езика и да започнат работа.

# 1 204
  • На морето!
В двойката Виктор-Теодора, Виктор е ревящия, но поне емпатичен, Теодора е коравосърдечният тъпук. Биха имали интересни деца.

Марио и Гого ме разочароваха, особено Гого, този малък уона-би-Мусолини с копейки в кръвта.

# 1 205
Защото има личен пример, тогава вече предразсъдъците може и да отстъпят, ако човек не е съвсем с капаци.

А и те в Бг основно остават такива, които са готови да се влеят в общестото, другия тип бягат към по-хубавата социална система на Западна Европа.

# 1 206
  • SF
Доста се посмях тази вечер.
На простотията им.
Всеки сезон - едно и също! Група тъпаци с претенции не знаят столици, държави, свят, да не говорим за реки и езера. Нулева обща култура, изложена с изказ на първокласници. (Извинявам се на всички умни първокласници, но тези вътре не са като  тях!)

Всички до един са за връщане на казармата??? За да станат мъже? И 2 години казарма на младия Жоро му се струват добра идея??
"Един мъж, става истински мъж, когато влиза в казарма..."
Но нито един от тях не е бил в казарма и следователно...

Виктор и аргументите ЗА марихуаната бяха истинска мъка за моето ухо. Та Ковид, та процъфтяване на икономиката...

Ивоне за еднополовите бракове: Мисля, че всички би трябвало да са еднакви, всички да имат право на еднакви права. В Испания така са ни учили още от малки, че трябва да имаме респект към всякакви полове и наклонности от хората.

В Испания разводите са разрешени през 80-те години на миналия век. Тя е била ученичка, та не знамена какви права за еднополовите бракове са я учили.

# 1 207
Аз пак с моите видео анализи, но тоя път в рамките на 10 секунди се случиха доста неща Simple Smile

https://play.nova.bg/video/big-brother/season-6/big-brother-2024-11-01/638039

на 34:45 Пацо се опитва да си отвори под леглото и зверски се проваля Simple Smile уж силно момче
на 34:50 Ивонне с една ръка отваря раклата... Joy
на 34:53 от благодарност Пацо казва на Ивонне и включилият се в последствие Гош "айде мойте момчета"
на 35:00 Пацо се обръща към Ивонне с "бате"

аз например може и да не съм прав пак, но мисля че Ивоннето са я разкрили отдавна и съквартирантите отдавна живеят с тази мисъл и не им пречи, но ББ се опитва да не показва много много от тези моменти, явно пази за по-нататък... просто не ни излъчват кадри като тези в които я третират като 'баце' и 'мерси момчета'

Не знам вече. Това 'бате' на Пацо дали е неволно или има нещо, все пак човека я гледа от една педя рязстояние Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 00:20 от Poutine

# 1 208
  • SF
Теодора, защо българският лев е стабилен според теб?
- Защото живеем в България и искам да запазим българският лев като единствена наша марка (??!!?!!), единствената държава, в която се търгува тази валута... и затова!

Затова е стабилен българският лев!:

А Гошо настръхна, когато разбра, че сме във валутен борд и българският лев е обвързан с еврото, което той иска да си внася и да си удвоява в България.

# 1 209
Не знам вече. Това 'бате' на Пацо дали е неволно или ма нещо, все пак човека я гледа от една педя рязстояние Simple Smile

Такъв му е речникът на Пацо- то.

Отделно, нееднократно ухото ми е чувало жени (дори не момичета в училищна възраст) да си говорят на “брат”.

# 1 210
Гледам с час закъснение. В момента върви същата игра, която вървя миналата седмица в Къщата на инфлуенсърите (за и против еднополовите бракове, за и против марихуаната, за и против еврото), само че там заставаха от 2 страни на масата.

Гого заяви, че "Кроация" си съсипала икономиката, след както приели еврото? SERIOUSLY?

А според Георги Хелоуин бил "американски празник"? Уау... не беше ли ирландски (келтски)? Хахаха

# 1 211
Ивоннето е много яка Joy

# 1 212
  • SF
Да, пак са приятели с Гошето, но не и когато го няма.

Георги е толкова против еднополови, Хелоуини, легализации, евра и т.н., че не знам какво ще стане, като разбере с кого се е целувал.

# 1 213
Това с облизването между Ивонне и Гошо ми беше мега гнусно.

В Ивоннето изобщо има нещо много нечистоплътно. В една игра буквално опипваше мъжете и направо го съжалих, защото някои от тях бяха твърде слаби, за да се отделят от силните му ръце.

# 1 214
Георги Ланеца е латентен гей, според мен, чупи китки постоянно, не сте ли го забелязали?
Ама искам "български празници"... и това го казва човек, който празнува поне 5-6 НЕбългарски празника... като се започне от Коледа и Великден, та се стигне до 8 март, 1 май, 1 юни и т.н.  "Не искам децата ми да празнуват демонични празници", ОМГ! Демонична е баба му, предполагам.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 00:48 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт