BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 425
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 485
Виктор смятам, че можеше да бъде наистина харесван и вътре, и вън ако не се излагаше по такъв абсурден начин. Може би ако наистина Теодора, както на мен ми се искаше, беше напуснала тази вечер, Виктор щеше да реве два дни и после да се държи по-адекватно, за да видят повече от него като образ.

# 1 486
  • София
Според мен съквартирантите ще го върнат, макар и не с пълно съгласие, защото някои от тях ще решат, че през цялото време са били лъгани от него.

Надявам се да не го връщат. Ще си вкарат автогол, връщайки още един конкурент за финала. Пък и зрителите си го изгониха честно и почтено. Аз си мисля, че точно понеже резултатите бяха качени онлайн, от продукцията не си позволиха да излъжат и да твърдят; че най-много са гласували за Петър.

# 1 487
  • София
Ревльото се нахвърли да прегръща и целува Теодора, когато разбра, че е спасена..пък тя изобщо не се дърпаше.. Ама това е сигурно, щото го приема като брат 🤣
Любовната история между Пешо и Атижа ми е по-искрена и достоверна. Поне няма замесени външни хора, а и тя много се разстрои.. Той може да е в роля, но има някаква тръпка към нея...

# 1 488
Аз гласувах поне пет пъти за Гого. Надявам се Беба или Енигмата да си ходят
Ти си виновен JoyJoyJoy

# 1 489
Обаче да ви кажа всяка седмица такива нелепи коментатори избират, че просто е жалка гледка. Толкова ли не могат да извикат малко по-адекватни хора в студиото, за 4 популярни лица става дума. Трябваше да намерят 4-ма като Миглена Ангелова и да канят тях всеки път, а не да събират който намерят, че е свободен в събота вечер.
Ти можеш ли да изброиш от известните хора поне още 2ма, които умеят да мислят и да се изразяват като нея?
Трудна работа.

# 1 490
Гласували са, съгласна съм, но тук нали споделяме лично мнение. За мен Петър е интересен участник и искам да го гледам вътре. За мен  неговото представяне има повече смисъл да бъде гледано от персонаж като този на Теодора, обезобразено момиче на 25, което прилича на жена на 40+. Дори съм изненадана, че хората решиха да я оставят. Най-много обаче ми е въпросителна как тя обясни преди 3 дни, че повече няма да има нищо общо с Виктор, а те още на другия ден бяха дупе и гащи.

# 1 491
Наистина ли има хора, които гласуват доброволно...

# 1 492
Може да им дожалее за Атижа и да го върнат… Но според мен изгоненият трябва да си остане изгонен. Идеята на елиминациите се обезмисля, ако ще даваме втори, трети, пети шансове. Биг Брадър и миналата седмица му подари оставането.

Sugar, какво лошо има в гласуването?

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 23:38 от Lilly_85

# 1 493
Представям си, ако гласуването беше платено… да си дал пари да гласуваш (чрез смс, както преди години) и никой да не ти уважи гласа. Сега нали е онлайн и явно могат да си правят каквото решат…

# 1 494
  • София /Абсурдистан
Не трябваше ли и психолога на формата да присъства в студиото?

# 1 495
Не знаех, че е безплатно Simple Smile
Мислех, че е като едно време. А да гласувам за някой от тоя зле направен цирк - как ли пък не Joy

# 1 496
Майтапът настрана, последните 2 дни той ми се издигна малко в очите с политическите си виждания...поне спрямо останалите там. А други ми се сринаха тотално. Но то нивото е толкова ниско в къщата като цяло, че безличния Жорко се слави като голям интелектуалец...само защото не е див селянин като масовката там.

Според мен са му подшушнали къде да застане, за да е по-симпатичен на зрителите. Както в играта с леда - казаха му да застане на слънце (той оплеска нещата, това е отделно)

Не му и липсва акъл да защити тезите, които и без това са дъвкани и предъвкани.

Има едни хора, които всяка сутрин влизат в 'какводамисля.ком' и не можеш да разбереш кога са искрени и кога рецитират 'правилните и политкоректните' фразички... отврат е.

Добре е да имаме радар за такива. На Петър са му подсказали, защото плебса ще го заобича ако застане така. And that's that.

Не мисля така, защото според мен голяма част от зрителите на предаването са в другата, консервативната гама. Тук не сме "представителна извадка" на масовия зрител на това предаване. И даже бих стигнала до там да кажа, че голяма част от другите съквартиранти се направиха на по-политически ангажирани, отколкото са, за да спечелят зрителите - защото смятат, че с патриотарската позиция ще спечелят повече симпатии (позициите за/против еврото, гейовете, стихотворенията на Ланеца, етц). Малко от тях изглеждаха като хора с обмислена и обоснована позиция. Петър и Виктор ми се сториха като хората с най-затвърдени виждания, за които могат да се аргументират. И явно Пацо донякъде, но с неговите не съм съгласна така или иначе.

# 1 497
Обаче да ви кажа всяка седмица такива нелепи коментатори избират, че просто е жалка гледка. Толкова ли не могат да извикат малко по-адекватни хора в студиото, за 4 популярни лица става дума. Трябваше да намерят 4-ма като Миглена Ангелова и да канят тях всеки път, а не да събират който намерят, че е свободен в събота вечер.
Ти можеш ли да изброиш от известните хора поне още 2ма, които умеят да мислят и да се изразяват като нея?
Трудна работа.

На прима виста бих казала, че можеха да поканят освен Миглена Ангелова например Есил Дюран, Кристина Патрашкова, Драго Симеонов, Ани Владимирова, Любо Жечев ако щете. Не давам за примери някакви популярни актьори, защото предполагам няма да искат да коментират Брадъра, но ето тези хора изброени от мен бяха в студиото и стават. Но Златка, Мара Отварачката, Иво Димчев и Емануела бяха страшна мъка за слушане.

# 1 498
Точно пък Есил Дюран беше адски неадекватна. Не продавала рокли с пера на дебели хора, пък сегашните млади колко били разпасани… И това да идва от жена, която пита в песните си кой иска да ѝ види ц*ците - не, мерси. Ани Владимирова също ми е адски неприятна.

# 1 499
  • София
Ама Драго нали беше там 😄 Есил, Патрашкова и Владимирова бяха вече, може би понатам пак ще ги поканят...

Общи условия

Активация на акаунт