BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 418
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 500
Интересен персонаж е Пешо, от моят край, но някакси не мога да го харесам.
Лъв ли беше той?
Много се пали, много е категоричен в оценките си, обожава да бъде съдник.
Някак изкуствено ми се видя това, че толерира гей браковете.
Не ми прилича на толерантен човек, но все пак, не следя всички епизоди.
Атиджа покрай него ще достигне нови върхове в самоунижението - трябваше да го махнат.
Тя е добричка, умерена и възпитана ,такъв краен човек като него не й пасва.

# 1 501
  • София
Гласували са, съгласна съм, но тук нали споделяме лично мнение. За мен Петър е интересен участник и искам да го гледам вътре. За мен  неговото представяне има повече смисъл да бъде гледано от персонаж като този на Теодора, обезобразено момиче на 25, което прилича на жена на 40+. Дори съм изненадана, че хората решиха да я оставят. Най-много обаче ми е въпросителна как тя обясни преди 3 дни, че повече няма да има нищо общо с Виктор, а те още на другия ден бяха дупе и гащи.

На лайфа в понеделник той я викна да говорят, разбраха се, че няма да е окей за останалите, ако не си говорят. Каза му, че остава съквартирант за нея. Сега и тази вечер каза, че Виктор няма за какво да се бори и че са само приятели. Той, ако продължава да си мисли, че нещо ще стане - сам ви е виновен.

# 1 502
Есил Дюран беше коментатор за изборите и каза доста смислени неща, не съм останала с лоши впечатления от нея. Колкото до Веселка, смятам, че имаше резон в думите й. И аз да съм моден дизайнер бих искала да направя подходящ модел за дадения човек. Ами не бих продала и създала това, с което беше облечена Веселка, а щях да й откажа. Ако не желае да изработя това, което според мен й приляга, естествено и на нея да й хареса, просто бих й пожелала хубав ден. Не бих се чувствала изобщо комфортно ако направя такава дреха за Веселка. Тя е симпатично момиче и можеше да се облече чудесно за влизането си в къщата. Писано е страници по темата, но пак ще кажа, че това постоянно навиране на тялото й навсякъде е само и единствено, защото тя изобщо не се приема такава каквато е и симулира, че се харесва така. Реалността обаче е съвсем друга.

# 1 503
Не съм слушала коментара ѝ за изборите. Помня, че преди години друсаше кючеци на предизборните кампании на една определена етническа партия, по-натам не съм се интересувала от нея.

Роклята на Веселка е ясно, че не беше за нея, въпреки това не одобрявям крайното изказване на Есил, че щяла да върне клиенти от вратата. Добрият дизайнер може да намери решение на всеки проблем, тя очевидно не може.

Лицемерието ѝ също не ми се понрави - изкара се супер морална, пък младите били такива и онакива… Не, не са. Нито пък тя самата е пример за подражание.

# 1 504
Виктор не осъзнава, че няма шанс с Теодора, а и как да осъзнае, като тя го прегръща, по цял ден стоят двамата, като сиамски близнаци са. Колкото до този разговор, аз съм го изпуснала, че са си казали, че би било неловко да не си говорят заради другите. То няма лошо да си говорят, но от елементарна комуникация до това, което те правят има съществена разлика. Тя беше доста крайна в изказванията си, очаквах, че наистина ще запази някаква дистанция с него, но явно всичко е било, за да пореве пред камерата и да събуди съчувствие в съквартирантите и зрителите, след като видя, че всички са на мнение, че тя го заблуждава.

# 1 505
Ани Владимирова сигурно е добър психолог, но като гледам на какво си е направила фейса, инстинктивно й нямам доверие Joy
Без връзка с коментаторството.

# 1 506
  • SF
Тя не спря да му се натиска и да го оплита. Повярва му, че той е влюбен и се възползва. Гради имидж на красива жена, по която мъжете лесно полудяват и не отстъпват.
Дали да не се появи Велин отново, но този път на разговор с нея, щом дават информация и възможности за среща с външния свят, нека се срещнат.

# 1 507
Не може да изглежда така и да гради имидж на красива жена, по която мъжете си падат. Sweat Smile

# 1 508
Хареса ми идеята на Башар да вкарат Велин вътре.
Сещаш ли се???

# 1 509
  • София /Абсурдистан
Не е сигурно, че Виктор няма шанс Simple Smile Навън всичко може да се случи. Ако другият младеж се откаже, на Виктор пътят му е отворен. Теодора си пада по него.

# 1 510
  • SF
Ееее, тя толкова много кубици е вложила да изглежда така, сега ти ще й кажеш!
И виж, че наистина - тоя я видя и онемя!

# 1 511

На лайфа в понеделник той я викна да говорят, разбраха се, че няма да е окей за останалите, ако не си говорят. Каза му, че остава съквартирант за нея. Сега и тази вечер каза, че Виктор няма за какво да се бори и че са само приятели. Той, ако продължава да си мисли, че нещо ще стане - сам ви е виновен.

И днес му каза, че ако евентуално излезе, ще го чака навън. 🥱

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 00:29 от TuЛи

# 1 512
Да, тя му каза, че тя ще го чака навън, което за мен също не е приятелско лафче. Тя не е нито крайна, нито ясна, нито категорична в отношенията си с него. Но не мисля, че тя би обърнала внимание на Виктор отвън. Нека не забравяме, че след предаването тя ще бъде разпознаваема и със сигурност ще има доста мъже, които биха имали интерес към нея. Може би дори Велин ще отиде бързо в миманса.

# 1 513
  • София
Залагам 2л Дерби и 3 сушеници, че Пешо ще го върнат и то заради Атижа, въпреки че всички го изпратиха доста приятелски и даже ББ не можа да ги раздели  бая време...Ще му простят агентурното минало, защото всъщност ББ е дърпал конците и той е за бой...

# 1 514
Не знам защо обаче тази игра на Петър малко ми напомня на онази жена (май беше Камелия?) която беше гадже на Люси Дяковска и я вкараха в Къщата като уж някаква кралска особа.

Общи условия

Активация на акаунт