BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 379
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Веселка си е чист ексхибиционист..
Скрит текст:
Ексхибиционизмът (на латински: exhibeo – показване, излагане) е психологична нужда от показване на голи части от тялото (които по принцип са покрити с дрехи) пред други хора. Такива части са най-вече женските гърди, гениталиите и задните части и на двата пола. 

До нея Ванеса е облечена напълно нормално, а Веска държи цяла Б-я да й види даденостите, защото са й казали, че не трябва да ги крие и да слуша мнението на хората, а да се гордее с тялото си и да хич да й пука...
Това не показност, това е извратеност..

# 1 546
Ауу, elix като един ББ ни разяснява значението на някои думички. Не така душка, ние знаем какво значи ексхибиционист. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 547
  • София
Joy Знам ли аз, кой какво знае и не знае Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 548
Нали! Да си обясниш да няма после неразбрали и да се излагаме като съкварчирачите. Joy

# 1 549
Ако преди имах съмнение, че ББ е наложил мнение за атрактивност при аутфита на Веселка за влизането ѝ, след снощните кадри се убедих, че тя сама е взела решението за него.
Може да си много приятен бодипозитив, но само ако притежаваш нужния премерен вкус за изисканост.
Иначе оставяш вайб на запусната, безхаберна особа с харизани дрехи в неточния размер.

# 1 550
Аз от Биг Брадър постоянно научавам нови думички, къде им схвана смисъла, къде не, но ето някои, чието значение разбрах

- хормония - като са в хармония хормоните
- пълноценности - като са пълни ценности

Joy

# 1 551
Аз от Биг Брадър постоянно научавам нови думички, къде им схвана смисъла, къде не, но ето някои, чието значение разбрах

- хормония - като са в хармония хормоните
- пълноценности - като са пълни ценности

Joy
Агресатор Simple Smile

# 1 552
Бележка: жена се прегръща романтично, когато ръцете на мъжа са около талията ѝ, а нейните около врата му.

Много ми е кринджаво като Петър прегръща Атижа и ръцете му са високо и се борят с нейните за пространство ... и най-накрая разбрах на кого ми напомнят: на братовчедите Балки и Лари, когато правят танца на радостта Grinning

# 1 553
Е, какво да му е трудното да съберат епизода в един час, като то и без това няма материал и едвам си изсмукват от пръстите с някоя и друга мисия… слабо им върви сезона със сигурност.

Продължавам да съм на мнение, че Петър използва Атижа и тези приказки как приличала на бившата му жена са ми пълна измислица. Дано не го върнат, че да не гледаме как се самоунижава това момиче, много ми е жалко за нея.

# 1 554
Трябваше да гугълна Блажев, че да се сетя кой беше.
Еее, стига де. И книги е издал. Пуска уникални лафове на неговата ФБ страница. Отделно е и панелист при Гала, но това не е много за хвалба, хахаха.

# 1 555
  • Варна
Грам не го харесвам тоя.

# 1 556
  • Варна
Атижа не мож я разбра.
С тази допълнително добавена стойност (дупарата), облича се толкова предизвикателно и секси, нищо не крие, всички дадености са на преден план, а е някак несигурна, плаха, нерешителна.
Външния вид не кореспондира с вътрешния й мир 😂

Аз мисля като Анжела, че й е скучно и за да не я изпидуркат бързо, се прави на привлечена от Петър.
Може би никога не е имала гадже с неговата външност и сега й е интересно да се занимава с такъв тип.
Същото важи и за Петър. Такъв вид жена няма да се по интересува от него във външния свят и айде да си поиграем малко тука.
Харесва я, спор няма, то и Атижа е симпатична, но на Петър интереса му клати фес-а.

# 1 557
Атижа доста се напъва да изкара някоя сълза докато излиза Петър. Неуспешно.

# 1 558
Значи зрителите не харесват Петър и искат да си ходи, обаче продукцията решава да го остави ако съквартирантите искали това

# 1 559

Това днес ми се показа на 100 места.

Общи условия

Активация на акаунт