BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 330
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 605
Като съм ви почнала с меметата.
Ей тъй кат стане:
Скрит текст:
//
Слабо ми дреме кой какво мисли за гледането на подобни формати.
А и Проксима го каза перфектно:
Цитат
А и понякога в живота е по-нервоспестяващо да се правиш елегантно на глупак.
Лично аз го гледам, защото са ми интересни човешките реакции и поведение в подобни уж сценарирани донякъде среди. И, да, това е точно социален експеримент. ТРъгват с нагласата да се държат и да са по един начин. И после човешкото винаги избива – характер, контрол, падат маски.
Освен това, много по-интересни са ми и реакциите и мнението на хората отвън. Преценките и как интерпретират ситуациите и хората вътре.
Та.
Забавлявам се на макс.
//
Повече от дуднещия Пешо май ме дразни вече кокорещата се Ванеса. Много измислено това момиче с претенциите си за морал, обективност, справедливост.

# 1 606
Днес няма да има епизод нали?

# 1 607
  • софия
Не, но днес има на живо.

# 1 608
  • somewhere over the rainbow
Не може да е някой интелигентен коментатор, защото те не гледат такива бози...Нали за да го викнат да коментира, трябва да е наясно с характерите и сюжета. Късният час на излъчване, също не предполага огромна гледаемост...
Moля, моля! Не знам дали сте гледали подкаста на Иван и Андрей по повод интелигентността на гледащите ББ, в който казаха, че това обикновено са по-умни хора, занимаващи се с умствен труд /или както там се казва/. Тъй като те психически се изморяват повече и разпускат с ББ. А хората с по-ниско АйКю обикновено работят в подобни циркове /нямам предвид цирка като изкуство!/, пренасищат се и после "Ама ти си мноу проЗ да го гледаш това".
Склонна съм да се съглася, особено като чета темата тук.

# 1 609
По повод коментаторите в лайв предаванията разбрах от един подкаст, че
Скрит текст:
Емил Конрад
ще бъде коментатор, но още не се знаело кога. Сложих го на спойлер, защото човекът сам си каза, че някога ще бъде коментатор в предаването и ще трябва малко от малко да изгледа епизодите, за да знае какво да говори.

# 1 610
Досега не съм гледала на живо. Пак ли спират излъчването както правеха преди години, ако стане нещо интересно?

# 1 611
Досега не съм гледала на живо. Пак ли спират излъчването както правеха преди години, ако стане нещо интересно?

Не, не ги спират.

# 1 612
Че с какво Брадъра е по- лош и просташки от Игри на волята, Сървайвър и др. риалитита?
Гледам го за разтоварване от стреса в ежедневието и противоотрова на делничните проблеми.
Дали ще е тъп и безсмислен американски екшън или риалити, не виждам разлика.
Целта е да забравим проблемите, а не да извлечем мъдрост или поука, или знания.
За коментатор харесвам Миглена и Албена Вулева - дано я поканят. Може и Венета Райкова или Мартин Карбовски.

# 1 613
Имам колежка, която смята, че ББ е под нивото й, но е голям фен на Hell's Kitchen, където цяло предаване хвърчат обиди, тенджери и тигани 🤔  /после я ядат тази храна, просмукана с положителна енергия 😏

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 12:41 от Catfish

# 1 614
Хахаха, да, Хелса и той едно ниво,майко мила!
   Гледам Брадъра точно да се похиля, да се разтоваря, да поцъкам с език и да си кажа-ох, дано нямам такава снаха /зет.
   Нито ги смятам за представителна извадка, нито за пример. Интересно ми е да видя как ще се развият образите, но само до показанато,защото ми е ясно,че инфото е доста пресято.
   Много се хилих с хОрмонията на Ланеца.

# 1 615
Въобще не коментирам кои реалитита гледам. Хората около мен са с много лошо мнение за тях и не влизам в спорове. Най-мразен  и определян като просташки, разбира се е ББ.

# 1 616
Повече от дуднещия Пешо май ме дразни вече кокорещата се Ванеса. Много измислено това момиче с претенциите си за морал, обективност, справедливост.
Всеки път като я погледна ми се струва леко зловеща с перманентното си ококорване. Но някои хора си имат такъв поглед.

# 1 617
  • София

Не, не ги спират.

То рядко се случва нещо интересно. Joy
Аз изгледах съботния лайф с превъртане. Претоплена манджа. Можеше да излъчат неизлъчвани кадри.
Преди се дразнех на Виктор. Но сега, само като му видя ревливата физиономия, и ме избива на смях.

# 1 618
Някой питаше какво ѝ харесваме на Миглена. Аз лично ѝ харесвам бързата мисъл и пиперливият език. А много фенове има след великолепното ѝ справяне с "глутницата" във ВБ, които искаха да я смачкат я тя излезе победител. Иначе, че я гони малко логореята така е, то кой не го, включая и себе си. 😁
Гледала съм почти всички сезони и в обкръжението ми почти никой не гледа. Но смее ли някой да ми каже, че се опросточавам с това предаване хаха. Не, хората ме познават и не съдят по това какво гледам. А гледам най вече заради форума и темите, тук как се хиля другаде никъде не мога.

# 1 619
  • Варна
Мен ме знаят, че и турски сериали гледам, и Биг брадър и Ергена, и за капак И в бг мама пиша/чета.
Да мислят каквото си искат, все ми е тая.

Всякакви видове игри тип оцеляване и надмощие са ми безкрайно безинтересни.
Кулинарни не гледа, защото жестоко огладнявам заради тях...
А, Хелс китчън, когато съм го засичала ме изумява с обидите, които ръси наред шеф-а.

С турските сериали успявам най много да разпусна и спра да мисля за работа, затова ги наричам "моята психотерапия", но аз си ги подбирам да са скъпоструваща продукция Money

Общи условия

Активация на акаунт