💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 739
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 035
Какво му е силно на Стан? Да, ако ще се бутат или ще вдигат 100кг може да е силен, ама в 8 или 9 от 10 битки Добрин ще го бие.

# 1 036
Пета локация от гледна точка на пребиваване. И доколкото видях ръждата по време на промото, няма да се изненадам да е някой контейнер или ВАРЕЛ Joy - един или повече.
Хахахха! Трябва да ме вземат за сценарист! Предвидих го в постинг преди две седмици! Ама все пак предполагах, че ще бъде за следващата година, а не още тази. Laughing

Цитат
Другата година ще има хора, които ще живеят във варелите. Племето на варелите. И в игрите, другите ще ги търкалят, хвърлят от високо и скачат върху тях. По веднъж на седмица ще ги пускат в морето да се позачистят малко от екстрементите и после пак.

# 1 037
  • София
Тая пета локация е черешката на тортата за и без друго блестящото предаване. Някаква ръжда и нащърбен метал ми се видя, някой изоставен контейнер са намерили сигурно тия мизерници.
Направо ми се иска онзи, на когото предложат тази невероятна възможност, да каже "Не, мерси. Приключих с ИВ".

# 1 038
Две снимки успяха да минат - според мен абсолютно безполезно дърпане на Викито (да не кажа -- симулант-но).

гифът с Раду все още не минава - форумът дава "Тази услуга е временно недостъпна"

На втората снимка, ако Виктория дърпа както трябва, Анджи трябваше да е във въздуха.Няма как да дърпа като хората ако въжето е под такъв ъгъл.

# 1 039
Да! Точно мазньовци, както се каза по-горе. Мартин е висш представител на класата. Само като го видя и от ТВ започва да тече олио.
Дали ще има поне една елиминация преди финалната права?

# 1 040
Нищо не крепи Силвия, нали я видяхме каква сдухана беше след капитанската, като се скараха с Вики и Пелипенко. Тая коалиция я има благодарение на Виктория, която спокойно можеше да мине в мъжкия лагер и на Продукцията която с няколко маневри позволи това.
Силвия вчера игра ли ? Нали е комплексна.

# 1 041
  • София
Тая пета локация е черешката на тортата
Съгласен съм, че с това последното малко вече пресоляват манджата. Тук ще споделя няколко по-глобални "разсъждения":
След обяваването от Бтв на новият им формат за гривните, на всички е станало ясно, че безоблачното "плаване" на лодките на ИВ е потенциално застрашено и е трябвало да се "измисли" нещо което да "грабне" масовата публика и от тук дойдоха 5-те племена (и бруталната елиминация на едното още след първата битка, което не е прецедент за формата: колумбийците в един от сезоните си елиминираха в първи епизод цели 17 човека, някои от които дори без битка), третата арена, 30-те резерви (с цел да ги заробят и да не им ги вземат конкурентите) и т.н.
Някъде още в самото начало определено им е станало ясно как точно ще им се получи (защото наистина им се получи) целия сезон, и че все още сегашната формула гарантира успех (т.е още нямат нужда от картата All-Stars) - правилен каст, дори и повтарящите се от миналия сезон битки не промениха нищо. Самите кастинг битки го доказват недвусмислено: сега вече презумцията е претендентът да бие. Също така още рано-рано излезе информация, че Дуранкулак като локация е "резервирана" за още поне 3 години напред - това показва голяма увереност във собствения си продукт. Може би все пак са очаквали по-добро представяне от конкурента и затова са вкарани още толкова (вече) ненужни елементи, правила и тази 5-та локация, която да копира идеята от Survivor: един от вече отпадналите (последният оцелял в изолатора) да се върне след това във играта направо за финалната седмица (мисля че това вече го казаха, така че не е вече спойлер). И без тази 5-та локация сезонът си влеза категорично в графата "успешни", но си знаем продукцията (там единственото условие е да си садист за да си част от нея Joy) и затова залагат на "шокиращи" условия, още повече битки и още възможности за разчистване на сметки.
Като заключение мога само да добавя, че по моето скромно мнение този сезон от продукцията вече се справиха във всяко едно отношение и измиха срама от предишния кофти сезон (5). Също така не съм съгласен със твърденията за "безличния" каст, просто "героите" този сезон са по-сложни и многопластови и тепърва ще ни се разкриват, но мен лично ми харесва че този път нямаме баналното разделение на добри и лоши (всички са поне по-малко и от двете) както и това че все още не са ясно изразени фаворитите за финалисти и победител (минали сезони по това време вече имаше двама "ясни" дори и без да се гледат спойлери)

# 1 042
За мен Мартин не е достоен за финал. Поне докато е патерица на Добрин. Няма характер и топки за да е на финал. Добри съсела наркобарон, не го харесвам, но не мога да му отрека, че играе хитро и умно играта.
Доживях Радку да похвали момите, че спасиха и неговия задник все пак.
Радвам се за Димитър, приложи хитър ход и успя, Мирянка клъвна.
За Стан какво да кажа, хитрата сврака....с двата крака.....на земята. Иначе казано, приземиха го малко този индивид.

Защо “неговият задник”, загубят ли една от тях също отива на елиминации. Ако не друго, спасили са себе си по-напред.

# 1 043
  • София
Много противно това обръщение на Раду "женичките". Ама гледам, че и тук се използва. Не мога да го харесам тоя човек, колкото и ум и сила да показва на терен.

# 1 044
За мен Мартин не е достоен за финал. Поне докато е патерица на Добрин. Няма характер и топки за да е на финал. Добри съсела наркобарон, не го харесвам, но не мога да му отрека, че играе хитро и умно играта.
Доживях Радку да похвали момите, че спасиха и неговия задник все пак.
Радвам се за Димитър, приложи хитър ход и успя, Мирянка клъвна.
За Стан какво да кажа, хитрата сврака....с двата крака.....на земята. Иначе казано, приземиха го малко този индивид.

Защо “неговият задник”, загубят ли една от тях също отива на елиминации. Ако не друго, спасили са себе си по-напред.
Затова написах И неговия ..... освен себе си, спасиха и него. Истината е, че момичетата винаги са играли за победа, никога, никоя не се е предавала и са давали всичко от себе си, коя колкото може. Не са съботирали игри, само и само да пратят някой мъж на елиминация, пък било то и Раду. Както многократно се писа тук, всяка от тях се държи уважително, нещо което не се твърди за него.

# 1 045
  • София
Да! Точно мазньовци, както се каза по-горе. Мартин е висш представител на класата. Само като го видя и от ТВ започва да тече олио.
Дали ще има поне една елиминация преди финалната права?
За да отиде на елиминация,първо трябва да разкарат и последните пъзелисти,събрани на блатото,че да може да блесне в своята комплексност Simple Smile

# 1 046
Тази година нито един от мъжете не ми харесва. Всички супер много ги е страх да ходят на битки. Жените се държат доста по- мъжки. Приемат съдбата си достойно. Никой от тези мъже не заслужава да спечели тази година. Мартин и Добрин най- малко.
Анита защо пак я върнаха - останала без ръце от въжето, Анжи целите и ръце ожулени една дума не каза, Мона Лиза без драскотина само мрънка.

# 1 047
Включвам се с голямо закъснение за вчерашния епизод.
Браво на зелените. Много се зарадвах за тях. Раду не го харесвам, но, съм обективна и винаги, когато е редно поздравявам и тези, които не харесвам. Браво на Раду. Червените нямаха право да мрънкат. За първи път видях искрена радост от зелените, от всички. За първи път видях и Раду да поздрави съжтборничките си. Това ми хареса. Надявам се да продължават все така, поне до обединението.

Тази последна локация за кого ли я измислиха? Кого ще искат да пробутат сега?

Аз също не симпатизирам на никого от мъжете тази година. За първи път от 6 сезона. Винаги съм имала фаворит и винаги е бил от мъжки пол. Но тази година просто не виждам никого, на когото да симпатизирам.
Довечера стискам палци единствено на Павел. За останалите ми е все едно🤷‍♀️

# 1 048
01.11.2024

Стан става Дунев.

# 1 049
Стан е от типа мъже, които не понасям. Като силиконов Кен ми стои.

Общи условия

Активация на акаунт