💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 738
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 065
Троен елиминационен дуел... Троел? Rolling Eyes

# 1 066
Така измършавели състезателите, целите в рани  , ми приличат на каторжници или оцеляващи корабокрушенци…🙃Неприятни са за гледане,! Целта на ПР с блатото, глада по локациите, изолатора , е смачкана психика, потисната свободна воля….Да имат ужасяващото усещане, че нямат собствен избор за собствената си съдба…Ужасяващо унижение! Жесток човешки експеримент!
Само си спомнете празния блуждаещ поглед на Румен Радев м.г., на войника Мартин, на Димитър сега….

PS Страхотно фаворизиране на Гешев! Заредиха го с грошове…Явно Той е Човекът - така трябва да се играе според Някой …И откога се вземат грошовете на все още не отпаднали играчи?

# 1 067
И на мен Гешев ми опротивя още повече с това бутане - сега пък и грошовете да вземе на хората, че да има още да си купува гласове. Още от самото начало не ми е симпатичен Гешев, а сега ми е направо противен, нищо,  че е най - подготвеният. Сам, сам, но подпиран от продукцията.

# 1 068
Гешев така и не успях да го харесам. Прекалено високомерен е. Да, комплексен е, но сякаш би минал през всичко и през всички за победата. Би използвал всеки за своя угода. И продукцията очевидно му симпатизира. Много нагласено ми се вижда всичко около него.

P.s. Определят наградите според победителя. Ако беше спечелил Микяй, примерно, нямаше да обере всички грошове. Тъпо, тъпо, че чак ти се отщява да гледаш.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 21:07 от Chapka

# 1 069
Много ми е смешен Наркоса, когато направи учуденото си изражение - с ококорени очи и полуотворена уста, малко като бавнозагряващ ситуацията човек.

# 1 070
  • На Изток от Рая
Аз не разбрах защо Гешев така се обърна с/у Павел? Чак няма търпение да го отстрани. Не ми изглежда на някаква стратегия, дали не се е случило нещо, което не са ни показали.

# 1 071
Дунев май игра тая игра и победи

# 1 072
Игра само за Павел.
Жалко.
Стан да се прибира и да разпердушини Наркоса и Мазния.

Сезон - компромис.

# 1 073
Ще им докарат хернии...

# 1 074
Павел с какво е облечен - с клин или с oversize панталон?

# 1 075
Да, Микяй и Павката сигурно са наполовина на килограмите на Стан, много честно. Игри на хернията се получава тука...

# 1 076
Чудя се кое е по-добре да им стискам палци да останат или да си тръгнат и да приключат мъченията им.

# 1 077
Стан е точно тип - "кърти, чисти и извозва". Обичал гуми.
Павката няма никакви сили.
От тримата ще се радвам Микяй да отпадне. А Стан да се върне, за да ги ядосва.

# 1 078
  • На Изток от Рая
Павел според мен шансът му е да издърпа колкото може шейната за да може като опъне веригата да седне и да си опре краката в релсите, иначе не го виждам 6 пъти това упражнение как ще го направи

# 1 079
  • Някъде в Матрицата
Да. Дунев победи Калоян в битка, която завършваше с бутане на бала. Но там имаше компонент, който беше по като за Дунев - с лостовете. Плюс предимство. А миналата година предимствата бяха мнооооого сериозни.

Ще ги видим тази година какви предимства ще има.

Общи условия

Активация на акаунт