💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 920
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 140
И всичките тия мъки и рискове за здравето за някакви си  100 000лв?! Абе я бягайте!

# 1 141
В изолатора, освен глад ще търпи и влага, твари разни, колко време?
Павка, бягай колкото сили имаш към къщи.
Съвсем ще ги пречупят и унищожат.

# 1 142
Hа финала каква ли игра ще дадат интересно. Щом сега им дават тези гуми може би  следва  да гледаме теглене на влакова композиция от финалистите . Очевадно пусната битка  с цел унижение на Павел.

# 1 143
  • София
Стан се коалира с Микяй, но вмъкна и Анита., ако чухте... Тоя кьорав ли е, слънчасал ли е..

# 1 144
Аз съм супер изненадана от реакциите на Микяй - толкова радостен и щастлив накрая, вече стратегии със Стан започнаха да кроят още преди Димо да ги е поздравил, а за Павел "радвам се, че се запознахме"(?). И че бил най-напред достигналият рапър (?!) - това ли намери да каже? Просто в такъв момент го разбирам Гешев, че иска да е вълк единак.

Павел, мисля че знаеше какво му е случва - добре, че е над нещата и не ги взима на сериозно от продукцията, и пак успя да пусне шега.

# 1 145
От този сезон дали ще има участници да лъжат по подкасти колко прекрасни спомени им останали? Сигурно и това е по договор.

# 1 146
На мен ми е симпатичен Павел, ама каква игра да му дадат, че да победи? Освен някаква с висене или баланс като на Мани 1...

# 1 147
Тези много филми са гледали

# 1 148
  • До сърцето...
Гледах клипче на Микяй с Гешев (брадясал като Ботев последния), приятелчета са си в реала.

# 1 149
  • София
Чавка му е изпила мозъка...

# 1 150
Игри на убийствен пъзел ще гледаме...

# 1 151
Мисля си, ако си известна в някои среди личност и влезеш в какъвто и да е формат, трябва да излезеш с повече последватели /поне на личността си, не на дейността си/! И ако си интелигентен, ще си играеш, докъдето ти стигат силите!
P. S. Аз наистина не знам Кралчето още ли е в играта! И ако да, ЩООО? /исключая парите!!!! /

# 1 152
този изолатор ми е струва по-добре от блатото и плажа, има си покрив и дюшече за спане. то си е реално едно голямо хале. А те какво го изкараха, мале мале....

# 1 153
  • Брюксел / София
За Павел има изолатор, за Светлин, Венци и Караолис - не. Мн “честна” игра!

# 1 154
Абсолютно пародия е тази игра! Досега двама се спасяваха сега тройна илиминационна. Кому е нужно това?

Общи условия

Активация на акаунт