💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 690
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 275
В последните няколко игри наблюдавам как Димитър умишлено едва се влачи и е ясно че иска да си ходи. Загуби си времето и здравето в тъпия формат. Според мен Миряна ще "спечели" удоволствието да гние в Изолатора за няколко седмици...

# 1 276
  • На Изток от Рая
Роналдиньо сега в кое племе ще иде
Сигурно в това, от което я изгониха

# 1 277
Димитър е като смъртник. Дано не е разочарован, а благодарен, че ще се нахрани, възстанови. Успех навън.

Деса да заминава при сините.

# 1 278
Дано пратят Деси при Зелените ,че Раду да се хване за главата вече

# 1 279
Със сигурност Димитър си тръгва. Като разправяше, че е мотивиран за победа, направо щеше да падне да заспи....

# 1 280
Не одобрявам влизане на резерви по никое впеме в играта. Не искам да гледам Десислава, така и не гледах с интерес Пенелова в предния сезон.Другите преминаха през толкова много неща.... Началото е най-трудно.

# 1 281
Превключвайте канала по време на рекламите Grinning не се наядоха 20 минути реклами!

# 1 282
Не можеш да отключиш катинарче...на ти 200 кила гума да влачиш. Пращаме те в зандана , да се учиш

Пожелавам и на Ралица да се случи същото ,да видим тогава как ще реагира. Можеше да откаже обучителните слова за отваряне на катинари

# 1 283
Имаха си цяло племе в блато за резерви.
И аз не одобрявам. Те са обречени изначално.

Павка дръж се, Миряна идва. Ще реве, ще пее, ще говори, ще говори.... Ще ти се иска да я удушиш.

# 1 284
Ралица е служител на заплата. Говори това, което работодателят иска.

# 1 285
Като откаже Ралица, ще дойде друга. Актриси бол кандидатки за водещи😆

# 1 286
  • София
За доброто на Димитър предпочитам да загуби и да си ходи. Четири седмици блато, сега още толкова (евентуално ) изолатор, тия са ненормални!!

# 1 287
  • Stockholm
И на Димитър, и на Миряна, и на Павел вчера въобще, ама въобще не им се ходи на никакъв Изолатор. Може би вече се молят поне да успеят да се приберат живи вкъщи, защото тяхната ситуация е подобна на отвличане от екстремисти.

Митко цели в празната мишена Joy

# 1 288
  • До сърцето...
Продукцията като обидено дете с тези катинари, направо бяха смешни с "поправителната" игра.
А Ралица - една изкуствена дикция и маниери на "вижте ме колко съм лоша" учителка.

# 1 289
Ох…каква е шматка Миряна 😀 следващият път Димитър трябвало да си избере по-слаб противник 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт