💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 986
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 180
Всички поздравяват Анджела, ама Раду не се трогва. Никога не ги поздрави и не каза, че са добри. После се чуди що се обединили срещу него.

# 181
Мълчи бе, Стан, ще ги скараш Joy

# 182
  • Варна
Ох, много яко.
Голяма веселба се заформи

# 183
Ами да. Гешев го знае, но се ската. Голяма стратегия. Но, аз не я разбирам.

# 184
Микяй мърмори,че Павката е пропилял толкова преднина,а сега е по зле и от него
Не знам защо но така и не го харесах Микяй

# 185
Браво на Добрин. Много добре си организира нещата и не му трябваше много време да го нареди.
Микяй защо го сложиха него там, не можах да разбера. Той не е някакъв гений на пъзелите.
Мъжете от другите племена с думите са за Анджи....къде е разликата....

# 186
  • София
Микяй се изложи...и на мен ми е мъчно за Борисенко...

# 187
Много тъжно. За мен това е пример в какво боза е в състояние да превърнат някои спортове мозъците на хората. Анджи вади дънери без да е европейски шампион. Но на Микяй му липсва елементарно пространствено въображение.

# 188
  • София
Всички поздравяват Анджела, ама Раду не се трогва. Никога не ги поздрави и не каза, че са добри. После се чуди що се обединили срещу него.
Лош Раду, много лош... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 189

Той ги извлече из цялата арена, какво още да направи, да им се покланя ли. То бива криво гледане и криво съдене ама чак пък толкова.
Жалко че Микяй е смотан на пъзели, иначе зелените трябва да са на плажа заслужено

# 190
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дръзките милите "разцепват арената" /както отбеляза Димо/ не за първи път, но накрая най-често другите ги разцепват на пъзела. Отново не за първи път.
Сега Микяй май ще хапне от собственото си лекарство. Дано го критикува Гешев след провала, както той мрънкаше за Павел, за да види какво е.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 17:21 от Не се сърди, човече

# 191
Но пък Добрин го нареди за отрицателно време
Микяй го реди 1 час.Не знам друг да се е мотал толкова на пъзел. За всички сезони

# 192
  • Germany
60мин реди пъзел, яката работа🫣 Вярно, много забавен епизод.
Гешев обаче явно реди доста добре пъзели, но си се крие по някаква причина. И аз не разбирам каква му е играта…

# 193
  • У Диспансера ...♥♥♥
Няма и стопанство да видят сигурно като гледам.
Гешев, като знаеше как се реди да не беше се крил като мишок, питаха го в началото дали го знае този пъзел.

# 194
Монтажа е голям смях.

Общи условия

Активация на акаунт