💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 880
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 465
Е, поне да им бяха казали за какво точно ще се състезават преди да почнат играта... Ама от друга страна, на този етап май трябва да се очаква всичко на капитанските.

# 466
  • У Диспансера ...♥♥♥
Направо ще се избият за Полипенкото, няма нужда да се плаши 😄

# 467
На Микяй жилетката не може ли да се закопчава, че така я носи? Изглежда ми даже по-гадно като е разкопчана.. Или понеже инвентара се състои от две жилетки и едната просто си е така скъсана 😂😂😂

# 468
  • София
Микяйчо отива на резиденция..

# 469
  • София
Не мога да ѝ слушам каканиженето на Полипенко. Мън, мън, мън… И 20 кг жилетки нищо не било 😁

# 470
  • Germany
Тия кво говорят на Пелипенко: “Спечелила си нали”🤣🤣🤣

# 471
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
"Спечелила си, нали?" Епизодът става все по-смешен. Сега само остава да започнат да се радват, че не са пленили нея и да си отдъхнат. Joy

# 472
20кг жилетка на сухо не било нищо. Очаквам от утре и във водата да влизат с жилетки. Да им е добре на зеленясалите женски

# 473
Важно ми е да видя, дали сега на кръста пак ще изравняват силите и за Димитър ще има повече място за краката.  Макар,че знам отговора вече Joy

# 474
  • Някъде в Матрицата
Жените от Силните са толкова силни,, че не ги искат в другите племена. 🤣🤣🤣

Пелипенко не спечели, защото докато момчетата дърпаха варелите, тя ги е бутала. Trollface
Микяй не спечели храна за племето, ама му "спечелиха" храна за него. Trollface

# 475
Тя Преплетенко изобщо не знае как се дърпа въже, пък и не чува какво й подсказва Димо.
На предишната игра беше хванала най-отзад вържете на 3 м разстояние от другите, прокарала го между краката на Виктория и си дърпа ли, дърпа индивидуално, без да включва както тактуват другите.
Браво , Раду! Характеризира на всяка играта с няколко думи.
И балета на Попиленко, която се връща от пазара 😀

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 21:08 от mery_poppins1

# 476
Наистина речите му се усещат като дни JoyJoy

# 477
За Пропиленко се бият другите две племена и всяко вика - Вземи я ти !

# 478
За Димитър и Крамарска съм. Да видим кой я е тренирал в хола на Краля.

# 479
От тези и всички да си ходят, няма да ми липсват. Айде евентуално за Деси да викам, колкото да има някой Joy

Общи условия

Активация на акаунт