💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 862
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз много се надявам довечера на съвета на блатните Димитър да спечели тази игра и да влезе при зелените да поразмести малко пластовете, че вече нищо интересно няма в това племе.
Дали тази "игра" ще бъде на съвета на блатните? Аз по скоро разбрах, че е на съвета на племето което загуби днес първата номинационна. А съвета на блатните го дават чак в петък(поне досега така е било).

# 601
Ами да, защото той казва - ти козируваш. Иначе няма да разчита на теб😀 така са равноправните отношения, нямаш право на мнение, мда...

# 602
  • София
С тези жилетки ще съсипат и битките. Основното нещо заради което гледам този формат. И така Игрите ще загубят своя чар и това ще е началото на края за тях.
Просто самите битки стават негледаеми. Не ми е интересно да ги гледам как се мъчат с тези жилетки и как се движат като на забавен каданс. НЕГЛЕДАЕМО!
Личеше си, че Микяй не се е хранил, иначе нямаше да изостане толкова на финала от Добрин. Иначе Добрин на втора тежка битка показва завидно кардио. Но няма финес в играта му. Нещо което имаше в Светлин например.
Не ми хареса капитанската битка.

Кръста на блатните дори не ми се коментира.
Тъп епизод.
Анита е много скучен участник, но тя не носи вина за това. Просто си е такава. Лошото е, че сега почти сигурно ще изгони моята любимка Миряна и така ще ми влезе директно на двата минуса. 😠
Анита е класически пример за жена, която има една единствена цел - да се прикрепи към силен мъж, който да я пази и влачи напред.

За днес отново ще спечелят Храбрите, а на съвет ще са Дръзките, които психологически ще са ударени брутално.

# 603
Димитър е пътник. Пак ще висят на коловете.Веднъж вече му я даваха,знаят,че не може и сега пак - целенасочена гавра е това!

Дано още ще им мрънка и да недоволства Раду - Денонощен тормоз!
Цял сезон бутани,умения - нулеви, нахални, безпардонни и отблъскващи.И всичко това,за да не си заминат в седмица 7,ами в седмица 9..Голям успех,Продукция,браво.Освен да отказвате зрителите да гледат,друго не постигате.

Днес ще си пусна Гривните.

# 604
  • Stockholm
Най-тарикатски се измъква Добрин. Елиминира силните си съперници Митко и Кралев, придърпа си Мартин, мълчи си, когато трябва, не създава конфликти с жените и продукциятя, скатава се, не показва целия си потенциал и вече няма какво да го събори. Дори и да попадне на елиминационна, продукцията играе с него.

# 605
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дали тази "игра" ще бъде на съвета на блатните? Аз по скоро разбрах, че е на съвета на племето което загуби днес първата номинационна. А съвета на блатните го дават чак в петък(поне досега така е било).
Вярно, че беше в петък съветът на блатните. Ами тогава каква е логиката загубилото племе да излъчи номинирани с игра? Или да не търся логика точно при тая продукция. Единственото, което ми хрумва за подобен ход е да се разръчкат и поразместят създадените коалиции, защото иначе няма да гледаме изненади.
Ако на съвет отидат сините, една игра би подбутнала оскъдната коалиция на Гешев от двама човека, защото предполагам, че най-вероятно е да падне Павел. Ако пък зелените са на съвет, няма логика да има игра, защото продукцията протектира женската коалиция, а там има две много слаби звена. Освен ако не са решили да дадат глътка въздух на Раду, но се съмнявам.
Червените се съмнявам да стигнат до съвет, силни са, а дори и Анита да изпрати Миряна на блатото, имат резервен пъзелист.
Като цяло, тази година продукцията изплиска легена с непрекъснатите промени и абсолютното незачитане на собствените си правила. Чак и пъзелите трябвало да се решават за време, защото иначе се уронвал престижа на великите пъзелисти на ИВ. Joy
Ясно е, че се опитват да го направят по-интересно, обаче за без пари толкова - с трици маймуни искат да ловят. Как пък за шест сезона не разбраха, че не им се получава, не знам.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 16:56 от Reinа

# 606
  • София
Най-тарикатски се измъква Добрин. Елиминира силните си съперници Митко и Кралев, придърпа си Мартин, мълчи си, когато трябва, не създава конфликти с жените и продукциятя, скатава се, не показва целия си потенциал и вече няма какво да го събори. Дори и да попадне на елиминационна, продукцията играе с него.
И вече има 300 гроша, скоро очаквам да го нагрухат и с брадви, саби, гердани и копия Joy

# 607
Вчера като гледах Митко на кръста - кожа и кости е станал. Всичко му е много забавено - и говоренето, и движенията, все едно е в режим на хибернация. Ще започнат да ги изкарват с линейки в един момент...

А на първата елиминационна защо нямаше жилетки? Тогава бяха Ангел, Миряна и май Кралев(?) + Елица?

# 608
Аз  се надявам Малвина да попадне в блатото и да измъкне Димитър от там.

# 609
Много ми е жал за Димитър. Имаше какво да покаже в играта, физически издържлив, умен, стратег...
Не знам защо Продукцията го нарочи и реши да го съсипе.

# 610
На мен Миряна ми е непоносима. Много врещи това момиче, много. Дори спокойното ѝ говорене е едно такова като на превъзбуден човек. Ако можеше да намали децибелите сигурно щях да я харесвам.

# 611
На мен Миряна ми е непоносима. Много врещи това момиче, много. Дори спокойното ѝ говорене е едно такова като на превъзбуден човек. Ако можеше да намали децибелите сигурно щях да я харесвам.
Психологията казва, че с такъв глас природата ни дава знак, че срещу себе си имаме незрял човек или човек в криза- помислете си за момчетата в пубертета, когато мутират, или жените в критическата. Миряна и на мен така ми звучи. Благодаря, че не трябва да я слушам. Бърка ми в здравето. Отделно се има за "истина от първа инстанция". Положително е, че на нейния фон Малвина, която за мен е много свестно момиче, поне малко изпъква.

# 612
Ако изпратят Добри на блатото днес няма да е зле. Да види къде е истинската игра!
Иначе време е на Митака да го изхвърлят, не може да бие една жена на директна битка, много тъжничко!

# 613
Според мен трябва Анита да прати Стан или Мартин, но никога няма да стане. Всички други, им покриват профилите, Добрин и Микяй за грубата сила на Стан, Мартин го покриват жените - Малвина е плувец, пъргава и лека, а Миряна тотално го е издухала на пъзелите. Но най-вероятно ще е Миряна, където съм убедена, че ще иска да изгони Димитър и с право. Но пък той момчето си знае съдбата вече

# 614
Ако Анита изгони Миряна, това ще е втора жена-пъзелист, похабена на блатото.
За зелените не се вълнувам отдавна, досадна ми е цялата им история там, но Миряна, Малвина, Деси и донякъде Крамарска още ми се гледат на арената. На Миряна синхроните също ми допадат🙂

Общи условия

Активация на акаунт