💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 808
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 825
  • софия
Щом и червените вкупом обсъждаха катинарите, значи голяма разправия е имало на арената.
Но тия катинари са само капката преляла чашата, мисля си. Защото Борисенко, че си счупи ключа от бързане, счупи го - факт. А Калоян при номинацията имаше реплика, че Борисенко вероятно  е прецакал и другите катинари с изкривения ключ, та  оттам и забавянето и на Павел.
Но всъщност Павката специално се промени доста откакто преместиха Микяй. Изчезнаха му романтичните синхрони..... Не ми изглежда като човек, който да е бил заблуден как се играе играта, но може би тази намеса му е дошла вече в повече.
Тази ярост в погледа му  вчера не беше само заради тъпите катинари.....
Спекулирам си само.....

Геша за това го харесах- има си игра. Да видим докога.

# 826
Много гадно с това блато... Излизат играчи, които не са загубили в играта...

# 827
Алвина, Манита...Ох, този Микяй Joy

# 828
Димитър много е подразнил продукцията, първо го направиха половин човек, предадоха му стратегиите, сега само го унижават и се вижда колко тенденциозно се държат с него. Ядосал ги е нещо и му отмъщават от няколко седмици, егати злобните хора.

# 829
  • София
Стан тъче и на двата стана...

# 830
На мен пък Микяй ми е неприятен
За съжаление и Гешев върви натам.Какво се е заял с Павката ми

# 831
Доста патетична и сърцераздирателна реч на Ралица. В която се виждат голямата симпатия било на нея, било на продукцията към Крамарска. Аз също харесвам Крамарска на арената. Но не съм съгласна с тази патетична реч. Крамарска 5 пъти си сменя мнението и коалицията в тази игра, и то с мисълта за собствения си просперитет. Те съм сигурна, на коя дума удържа Крамарска? Просто нямаше късмет в тези нейни скачания от цвят на цвят. А и това беше причината да загуби доверието на всички и да не задържи един стабилен съюз.

Димитър има много погрешен подход като цяло. Твърде явен, тежък и като слон в стъкларски магазин влиза. Но той в случая нямаше избор, освен да говори с Миряна. Десислава и Крамарска се бяха сдушили още преди Миряна да дойде и на него му беше ясно на къде отиват нещата. Друг ход нямаше в момента, освен да опита да привлече Миряна. За каква дума говори Крамарска, като Димитър беше аут, ако не беше направил това?🤔

# 832
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А Калоян при номинацията имаше реплика, че Борисенко вероятно  е прецакал и другите катинари с изкривения ключ, та  оттам и забавянето и на Павел.
Да, и Добрин изкоментира, че като се натиска много силно, нещо вътре в катинарите се повреждало и ставали трудни за отключване.

Damage control-ът по сагата с катинарите беше покъртителен. Че чак и 100 гроша им се откъснаха от сърцето, моля ви се. Само и само да се опитат да си забършат ос*аните задници. Ама не става така!
А назидателно-снизходително-пренебрежителният тон на Ралица беше отвратителен. Хората не са идиоти, независимо колко усилено безочливата продукция се опитва да ги изкара такива.

Дожаля ми за Миряна. За мен беше искрено разстроена от номинацията си. Така или иначе нямаше нужда да се правят циркове - нито е близка с Крамарска, нито й дължи нещо.
А Крамарска, която се скъса да реве през целия сезон, сега изведнъж се показа много сурова към чуждите сълзи.

# 833
  • На Изток от Рая
Надявам се Силвия и Анджи да развалят плановете на Вики и да я номинират вместо Полипенко, ако са на номинации. Много е нагла пак, как веднага се съгласи с Поли. Бррр.

# 834
Стан ще яде дървото.
Анито с корделките и розовия руж е много, много подмолна.
Виктория е мега нагла.

Т.е. всеки ден едно и също.

# 835
  • На Изток от Рая
Хах, Добрин май някоя друга Виктория е гледал😂. Минавала била тя халки без да падне... Тя не спря да пада

# 836
Чудя се коя по ме дразни от Анита и Виктория? Чак пък такава липса на самооценка...

# 837
Доста му се опъна,Мартин на Раду. Измори го

# 838
Като гледам протритото рамо на Раду чак ми става жал за това, че се раздава за тия кокошки

# 839
Много е добър Добрин на терен

Общи условия

Активация на акаунт