💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 637
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 90
Зелената коалиция много ми олекна.
Силвето да не се присети, че от телевизора ще отнесе хейт и обърна палачинката.
Мирянка ми беше странна още като беше зелена.

# 91
Да, Виктория, така е. Женска коалиция, но с участието на Силвия, Джаферович, Ваня, Роберта, дори Анджи, жени, които са добри на терен или в социалната игра. А, не Попиленко и Виктория, които са бройка само.

Дерзай, Раду.

# 92
Мирянка е голяма сладурана как тропа с крачето. Смешно и беше женската коалиция миналата седмица, обаче май видя за какво става въпрос. Интересно става, май ще има кой е по по най на саботажи 😂😂

# 93
  • София
Силвия едно говори, друго прави.. Сега я гризе съвестта и премисля стратегията...

# 94
  • София
Нямам търпение двете най-безполезни участнички да напуснат играта. Виктория и Пелипенко. Едно плуване от едната, а от другата мумифицирана физиономия, мънкаща нещо под носа си. Чак се чудя как са минали кастинга.

# 95
Силвия е хитра, веднага тръгна да тъче на Радувия стан Grinning

# 96
Мики маус и Наркоса - вечните капитани!

# 97
Омръзна ми от Мартин Joy

# 98
Ей тая Силва много чиста душа бе. Готова да зареже и Полипенко и всичко,само и само да додрапа по напред. 😂😂😂

# 99
  • София
Силвия е хитра, веднага тръгна да тъче на Радувия стан Grinning

Силвия в началото искаше да играе именно с Раду, та не ме учудва, че пак отива натам.

# 100
  • София
По едно време се бях разколебала дали харесвам Раду, но сега съм плътно зад него... Казва си ги нещата директно и е много прав.

# 101
Раду обърка сметките с това, че се наостри срещу Силвия в началото, защото тя наистина щеше да е (и беше) част от тяхната коалиция през първата седмица, а не от женската. А Силвия преди няколко седмици каза, че ако зависеше от нея - нямаше да има социална игра, а щеше да играят само спортните игри. На мен ми се вижда много открит човек - каквото ѝ е на душата, това и на устата. Към момента се държи с жените, защото не иска да си престъпи дадената дума.

# 102
Абе тая година да не им сипват нещо в питиетата Neutral Face вече налудничаво емоционално ми се струва

# 103
  • гр.София
Отвратителен епизод. Големи драми,голямо чудо. Раду е демагог. Мина ми от краен плюс в краен минус. Адски натоварващ човек. Караолис все едно е умрял,сълзи,сополи.

# 104
На Раду не му пречеше, че Силвия е "от семейството", когато винаги гласуваше за нея. На Караолис също не му пречеше. Лесно щяха да я прежалят и щеше да ликува ако беше излезла от играта. Сега крокодилските сълзи как Миряна и Калоян гледали отсрани, а брат му го нямало, са много трогателни!

Общи условия

Активация на акаунт