💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 775
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 915
Крачун и малчо. Много точно!! Нивото на краката на Виктория е същото като на Анджи раменете 😂

Раду повече да се усмихва!! По му отива, не да е сърдитко Петко

# 916
  • У Диспансера ...♥♥♥
Раду горкия, целия ожулен и в рани. Всички игри повечето ги отнася той. Той добре, че и мозъка му работи за стратегии, иначе щях ги видя силните жени.

# 917
Загубата на червените подкрепя теорията, че нивото на една група зависи от резултатите на най-слабия в нея.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 23:05 от Mama xxl

# 918
  • София
Раду има доста богат речник, като за чужденец,  допуска леки грешки, но се изразява изключително добре, дори знае и по-специфични думички...

# 919
Загубата на червените подкрепя теорията, че нивото на една група е равно на резултатите на най-слабия в нея.
Ооо да, това е много точно и личи!!

# 920
Марто и Добри отговарят на въпроси в ютуб каналът си. Много е интересно. Видиото е близо 30 минути. Нас също ни споменават. Четат ни. Grinning

# 921
За Димитър на блатото не ме е яд, обаче Десислава има потенциал и жалко, че е там. Жалко и за Крамарска, лоялността към племето и изяде главата.

# 922
Ралица срещу Анита. Mask

Много е нагла. Анита. Дано няма имунитет. На блатото нямаха.
За нищо не става.
Но, и Виктория заслужаваше да усети номинациите.

# 923
Как се разви съвета на блатото?

# 924
Как се разви съвета на блатото?
Крамарска отпадна.  С един служебен глас и тези на Митко и Миряна. Деси и Крамарска гласуваха за Димитър

# 925
Хора Раду даде позитивен синхрон . Никого не нареди не омрънка , да нямам рожден ден се чудя. Днес е вси Светии , явно помогнаха

# 926
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Анка калпазанка най-вероятно ще е имунизирана
Да, а това също много ме дразни. Защо пък тя ще има имунитет, а за Миряна нямаше? Пак едни са по-равни от другите.
Тогава и на Микяй трябва да дадат, иначе съвсем няма да е честно.
Аз обаче страшно се надявам да няма имунитет за никого, стига вече с това. Както каза Ралица - етапът е много напреднал за глезотии. Искам Анита номинирана, не струва изобщо.

# 927
Ако всичко е наред с правилата трябва да са номинирани Микяй и Анита.

# 928
Каква беше логиката последната двойка да бъдат Анита и Малвина от червените, защо вместо Анита не отиде Микяй, като кг. мисля не е много повече.

# 929
Хора Раду даде позитивен синхрон . Никого не нареди не омрънка , да нямам рожден ден се чудя. Днес е вси Светии , явно помогнаха

А можеха още преди седмици да са така, нямаше никаква нужда от цялото напрежение в това племе, можеха да са в по-хармонични отношения и да се номинират културно и без сръдни, както в синьото племе😅

Общи условия

Активация на акаунт