💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 996
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде в Матрицата
При червените - плюскане.
При зелените - се лее сок от мозък.
След малко ще ги видим и сините. И там ще има словесни упражнения с елементи на разсъждения.

# 271
Голяма досада е с тия храни, 15 минути гледам омазана брада и салами кучешка радост.

# 272
  • София
По-голяма гавра от страна на продукцията към играчите й не съм виждал. Това наистина прелива чашата и оправдава защо не малко хора се отвръщават и спират да гледат.
Абсолютно сами си обричат продукта на крах...
0 правила
Гавра, гавра, ама нито хората са спрели да ги гледат, нито пък напливът от кандидатите за участние е намалял (даже обратното) Joy

# 273
Раду им е виновен, че загубиха!
Къде е Караолис? Къде е Калоян?

Не ги кефи, че Раду е унил, че не говори, че не е мотивиран...А, бе на гръб да ги качи на следващата игра и така да минава трасето.

# 274
  • София
Не било честно спрямо жените, че шутът не помагал…
Категорично Виктория си дели първото място с Рени по противност в този сезон.

# 275
Аз не разбрах защо наказаха зелените? Микяй реди 80 минути, но Анджела сравнително за нормално време го нареди. Как и двамата редяли 75 минути? От къде на къде ще наказват зелените и за какво?
Обидите тук...даже не са за коментиране.

# 276
Не било честно спрямо жените, че шутът не помагал…
Категорично Виктория си дели първото място с Рени по противност в този сезон.

Даже й води с едни гърди!

# 277
Раду не саботира, само не си дава зор 🤡 Много натоварващ човек, мрън,мрън, вечно начумерен ,вечно кахърен .

Силвия не разочарова, машина ,удоволствие е да се гледа.

# 278
На номинационна, ми е чудно как ще гласуват зелените? Раду е ясен 😂. Как ще изберат, коя да му е опонентката?

# 279
Раду им е виновен, че загубиха!
Къде е Караолис? Къде е Калоян?

Не ги кефи, че Раду е унил, че не говори, че не е мотивиран...А, бе на гръб да ги качи на следващата игра и така да минава трасето.
Раду кефи ли го, че изгониха Караолис и Калоян? Confused

# 280
  • София
На номинационна, ми е чудно как ще гласуват зелените? Раду е ясен 😂. Как ще изберат, коя да му е опонентката?
Ралица ще се самопредложи, все пак тази коалиция е неприкосновена JoyJoyJoy

# 281

Силвето ще реши, между другото тя вече е решила. Да видим тогава Виктория дали ще успее да подобри рекорда на Наталия по мрънкане, нападание и обвинение към номиниралите я.

# 282
Раду не саботира, само не си дава зор 🤡 Много натоварващ човек, мрън,мрън, вечно начумерен ,вечно кахърен .

Силвия не разочарова, машина ,удоволствие е да се гледа.
Е, сега му е паднало! Ще вземе максимума от ситуацията.

# 283
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Наистина е много нагло да обвиняват Раду, че нямал мотивация, само защото ги забавил с 1 минута на куките, при положение, че Анджела реди пъзела 1 час. Но нали е от "нашата" коалиция, затова е топ.
Виктория нещо извънредно се окрили и много си повярва, предричам й да падне много лошо. И дано се сети да си приеме съдбата с достойнство, без да мрънка, както посъветва по-рано да направят Караолис и Раду.
Общо взето зелените жени е хубаво да не говорят много-много, че доста олекват.

# 284
  • София
Нямам търпение да видя как ще се номинират зелените “хубавици” . Дали ще хвърчи перушина 😉

Общи условия

Активация на акаунт