💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 995
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 285
Ама и Силвия с двойните стандарти ми направи впечатление - Раду как паднал на куките, как ходел след като бил паднал. Удобно забрави, че Радо все пак си мина някак халките, а Анджела не успя и минава и заради нея. И после Анджи като се заобяснява за представянето си - ма я стига, нали все пак сме на Стопанството.
На стопанството сте, мила Силве, защото Микяй заби на пъзела и не можа да го нареди за 75 минути. Иначе щяхте да видите стопанството през крив макарон.
А пък Виктория е редно да си затвори устата и по-бързо да се маха от предаването, че откъм мозък и способности е тотал щета.

# 286
  • в моя гьол
Ох ,тоя епизод Радулчо подмина и Краля по мрънкане.
Голяма драма.
Начи пращаш едни хора на "резиденция" и вадиш бурканите с лютеница и майонеза, гарнирани с некви салами. Ми те все едно са на палатка или къмпинг.
Помните ли предишни сезони имаха дори иконом.

# 287
  • На Изток от Рая
На номинационна, ми е чудно как ще гласуват зелените? Раду е ясен 😂. Как ще изберат, коя да му е опонентката?
Той ще си я избере

# 288
  • София
Раду не си даде зор на куките, ама освен Силвето, другите зелени бяха жив зян. И Пропиленко, и Анджи и Виктория.

# 289
Пелипенко и Виктория тука съвсем изплискаха легена Joy Съвсем не му симпатизирам на Раду, но той с какво им е длъжен да помага по-точно?

Виктория съвсем изнагля. Да се стягал, не можело така са продължава....смях!
Как беше? Нямат цедка на устата Simple Smile

# 290
Ама и Гешев по учебник мрънка.

# 291
  • Stockholm
А само си представете, ако вместо Караолис бяха номинирали двете най-слаби кокошки. Колко различно щеше да изглежда днешната, а и бъдещите битки,  много по-леки за самите тях и с много по- добри резултати. Това го пиша за спорещите от агитката на Жените-чудо. Гледайте ги сега как се излагат и как се мъчат.

# 292
Раду не саботира, само не си дава зор 🤡 Много натоварващ човек, мрън,мрън, вечно начумерен ,вечно кахърен .

Силвия не разочарова, машина ,удоволствие е да се гледа.
Е, сега му е паднало! Ще вземе максимума от ситуацията.
Човекът е бизнесмен все пак. Такава възможност не се изпуска Grinning

# 293
Еее изядоха Раду тези .

# 294
... при положение, че Анджела реди пъзела 1 час.

Ъм, какво? Анджи нареди пъзела за под 15мин. Микяй го редеше от 1ч, когато Анджи започна (така поне казаха от продукцията, аз малко се съмнявам да е било наистина 1ч)

# 295
Няма как Анджела да е редила пъзела 1 час. Като дойде Добрин, сините бяха вече 15 минути  на тоя пъзел. Добрин го нареди, Анджела още се бореше с дънера. После следва и морето. Накрая казаха 75 минути се е редил тоя пъзел. Ама от Микяй. Анджела не е стояла там час.

... при положение, че Анджела реди пъзела 1 час.

Ъм, какво? Анджи нареди пъзела за под 15мин. Микяй го редеше от 1ч, когато Анджи започна (така поне казаха от продукцията, аз малко се съмнявам да е било наистина 1ч)

Те май тука повтарят вече всичко, каквото Раду каже. Колкото и да не е вярно🙄

# 296
Щом така казаха в промото, значи капитанската няма да е елиминационна.

# 297
Оле Димитър го сготвят със същия проклет кръст както беше Цецо RageRageRage

# 298
Виктория е доста нагло същество.

# 299
Гешев ми харесва как тактически си следва неговата стратегия. Павел щял да подложи на Микяй!?
Интересен ще е "сблъсъка" между Гешев и Павел.

Общи условия

Активация на акаунт