💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 955
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 300
Свършиха ми възможностите за палчета Simple Smile
Нагледно и в реално време виждаме, до какво може да доведе самозабравата и липсата на реална преценка.
За един кратък миг Силвето имаше възможност, да се открои от останалите три. Но уви.

# 301
А само си представете, ако вместо Караолис бяха номинирали двете най-слаби кокошки. Колко различно щеше да изглежда днешната, а и бъдещите битки,  много по-леки за самите тях и с много по- добри резултати. Това го пиша за спорещите от агитката на Жените-чудо. Гледайте ги сега как се излагат и как се мъчат.

Представяме си го. Представяхме си го и преди няколко седмици, когато мъжете предпочитаха да стрелят по Силвия. А Виктория я ухажваха за тяхната коалиция. И правеха планове Караолис да сваля Пелипенко, за да я привлекат и нея към мъжете. Та я пак?

# 302
  • Някъде в Матрицата
Утре ще му се карат на Раду. Виктория ще му се звери насреща. 😁

# 303
И на мен ми свършиха палчетата, но утре ще наваксвам 😉.
Виктория се е вживяла в интелектуалните си невъзможности. Типична представителка на свръхамбициозна арогантна посредственост!

# 304
Скандалите при сините, по-точно между Гешев и останалите, изглеждат супер изкуствени и нагласени. Не го виждам нещо Гешев в такава роля.
Утре Пелипенко- никакъв шанс.
Според мен се завръща Десислава.

# 305
На номинационна, ми е чудно как ще гласуват зелените? Раду е ясен 😂. Как ще изберат, коя да му е опонентката?

Силвето ще реши, между другото тя вече е решила. Да видим тогава Виктория дали ще успее да подобри рекорда на Наталия по мрънкане, нападание и обвинение към номиниралите я.
Мисля ще е Поли първата. Виктория ще чака другата седмица Joy и ще приеме с гордо, вдигната глава .....смях в залата

# 306
На номинационна, ми е чудно как ще гласуват зелените? Раду е ясен 😂. Как ще изберат, коя да му е опонентката?

Силвето ще реши, между другото тя вече е решила. Да видим тогава Виктория дали ще успее да подобри рекорда на Наталия по мрънкане, нападание и обвинение към номиниралите я.
Мисля ще е Поли първата. Виктория ще чака другата седмица Joy и ще приеме с гордо, вдигната глава .....смях в залата

Която и да е от двете, все е късно 😉

# 307
Обаче Силвия съвсем се вживя в ролята на майка на Анджи - как я целуваше по главата само 😂 все едно е детенце.

Раду изглежда като да се чувстваше по същия начин спрямо Караолис, така тежко изживява отсъствието му.

# 308
Червените много добре изглеждат като племе ,Стан най-после ще яде ,радвам се за него . Но много жалко за Борисенко .
Гешев -Раду номер 2 ,не спря да мели .Микяй се призна за виновен 5пъти, оня продължава . Станалото-станало , не можеш да промениш факта

# 309
  • София
Поне се оказах права за победителите. Макар че, друга ми беше идеята - не очаквах вадещият трупите да трябва и да реди, но и след като го обявиха - продължих да съм сигурна, че червените ще са първи.
Та по ред:

Червени - браво за цялостно представяне, но грам не ми хареса, че позволиха на Добрин да помогне на Миряна. Всъщност допадна ми, че се наложи единствено от гледна точка самата тя да вземе да се осъзнае, че не - никак не е свръх добра на арената и да, ако има жена капитан при тях - много по-логичен избор е Малвина. Но, дори и да бяха използвали наказание - пак щяха да са първи според мен.

Сини - както обикновено уж логично се разпределят, но накрая им се прецакват нещата. Гешев - според мен е решил така да "бори" конкуренцията от собственото си племе - нарочно се прави на неможещ и накрая обвинява, с идеята да са номинирани заедно и да го гони. Интересна, но не знам дали успешна стратегия - ако успее браво, ако не, поне рискува. Микяй - ей поне веднъж да признае вина, но Павел като човек повече ми се издигна в очите и този път. Миналата седмица Микяй побърза да го обвини, а сега Павел не спря да го защитава.

Зелени - браво на Силвия, Раду и на Анджи като цяло. Пелипенко също, че все пак премина първия елемент сама, без наказание, Виктория пък браво за плуването. Раду - оправдавам това, че не рискува контузия. Очаква и елиминационна, така че логично. НО пак ме подразни - печелели заради "герой" от друго племе - факт, така е. Но, миналата седмица Караолис го обяви за уникален, победител и само ореол не му сложи. Пак се бяха забавили във физическата част - е да ама и по негова вина - но Караолис велик. Сега Анджела - едно браво не каза. И учудващо за мен, а не харесвам Виктория, но като цяло е права - номинират коалиционно. И Силвия беше права - ако беше различно и четирима мъже и тя и Анджи - да не се прави Раду - щяха да са те двете номинирани.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 00:52 от gg__

# 310
Здравейте, на мен ли само ми се струва или Анджи не нареди пъзела правилно? Три пъти  връщах и всеки път ми си струва, че едното от дървените парчета висеше. Вие забелязахте ли такова нещо?

# 311
  • София
Чудите се защо от продукцията беснееха накрая на битката. Ами много просто, Мики, като един истински рицар на Зелените дами, прецака стори-линията да пратят женската коалиция да си пеят амазонски песни на плажа (той Димо съвсем неслучайно в началото на битката каза за Силвия: "кралицата на амазонките"), докато свекървата Раду да дудне цяла седмица по синхрони Joy
А тази седмица всъщност е последната на тази локация (другата стават две племената), та за неудоволствие на повечето зрители и на самата продукция, женската коалиция се измъкнаха от това да си погладуват (е взеха им половината храна, ама до оградата джанки бол).
И малко статистика:
Дръзките достойно защитиха репутацията на сините племена от предните сезони и натрупаха 4 седмици на плажа (20 дни),
Горди/Храбри са след тях със 2 и половина (ако броим и двата дни след първата битка) и общо 13 дни (седмица 1 е била 6, а не 5 дни)
Силни само 1 плаж (5 дни)
Имаме доста хора посетили всички 4 локации: Силвия, Раду, Анжела, Виктория, Калоян, Миряна, Стан, Венци, Крамарска, Димитър, Мартин, от отпадналите Кралев, Караолис, Благо  (и май това са, ако съм забравил някой, добавяйте). Айде лека вечер от мен

# 312
  • София
Абе Раду е голямо мрънкало. Не спря да се оплаква. Нали затова е влязъл, да ходи на битки. Реално Анджи не беше толкова зле на пъзела, колкото той се опитваше да вменява. Най-зле си беше Микяй и си заслужи мрънкането на Гешев.
Но реално червените на тази битка бяха най-задружни. И Мартин съм сигурна, че доста помогна на Добри за пъзела.

# 313
Пелипенко и Виктория тука съвсем изплискаха легена Joy Съвсем не му симпатизирам на Раду, но той с какво им е длъжен да помага по-точно?

Виктория съвсем изнагля. Да се стягал, не можело така са продължава....смях!
Как беше? Нямат цедка на устата Simple Smile
Перка, перка нямат (по Мудева).
Само не разбрах Силвия защо се мори да минава 3 пъти по стълбата, едва ли е била много по-бърза от наказанието.
Не знам дали са искали зелените на плажа. Можеха да разрешат примерно смяна на пъзелиста за последните 5 мин преди наказанието, все пак правилата се пишат в движение.

# 314
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ъм, какво? Анджи нареди пъзела за под 15мин. Микяй го редеше от 1ч, когато Анджи започна (така поне казаха от продукцията, аз малко се съмнявам да е било наистина 1ч)
Ъм, образно казано, не знам защо се приема всичко толкова буквално. Rolling Eyes
Не е стояла един час, стояла е 20 минути да речем. Раду забави племето с една или две. Анджела не успя да мине куките изобщо, т.е. също забави племето с толкова, ако не и повече време. На пъзела отново не се справи добре, но никой не й каза, че е можела да е по-бърза или че играе немотивирано. Нито пък на Виктория и Пелипенко, които също бяха бавни и като цяло потресаващи на минаването над басейна.

Общи условия

Активация на акаунт