💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 964
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 315
  • Germany
Този сезон пълен  с безлични хора (според мен разбира се) се превърна в голяма забава. Свекървата Раду е много точно 🤣 Жалко, че Кральо излезе. А да и в темата много забавни коментари 😎

# 316
Тъкмо се гласях да напиша похвални думи за Раду, и той взе та си отвори голямата уста и пак ги изкъка. Голямо мрънкане и обвинения бяха, когато Силвето беше кахърна и унила от нейната капитанска, където недосегаемите, също не си даваха много зор, с цел да докажат , колко лоша капитанка е. Как се върти колелото и всичко се връща. Когато Силвия отказа да яде мидите на Раду, нашия не спря да дудне , сега баница неще да яде .Joy Поне 10 пъти е по драматичен и от най -ревливата жена . С право се изнерви Виктория , едва му търпя на този човек лиготията, срам за мъжете отвсякъде.За съжаление , едно мъжко момче има във формата и виждам как утре ще го сготвят

# 317
Пелипенко и Виктория тука съвсем изплискаха легена Joy Съвсем не му симпатизирам на Раду, но той с какво им е длъжен да помага по-точно?

Виктория съвсем изнагля. Да се стягал, не можело така са продължава....смях!
Порасна ѝ работата, заместник -капитанката. Тя ще коли и беси вече. И си вярва, жалка и смешна. Как позорно се влачи над басейна, но критикува...

# 318
НО пак ме подразни - печелели заради "герой" от друго племе - факт, така е. Но, миналата седмица Караолис го обяви за уникален, победител и само ореол не му сложи. Пак се бяха забавили във физическата част - е да ама и по негова вина - но Караолис велик. Сега Анджела - едно браво не каза. И учудващо за мен, а не харесвам Виктория, но като цяло е права - номинират коалиционно. И Силвия беше права - ако беше различно и четирима мъже и тя и Анджи - да не се прави Раду - щяха да са те двете номинирани.
Караолис нареди пъзела без забавяния и грешки. Анджела се видя, че първо се обърка с дървените части, а после пак се забави и трябваше да пренарежда. Дори да не е откарала 40 минути на този пъзел, сигурно е откарала поне едни 20-30 минути. Не мисля, че щяха от продукцията да заплашват да прекратят битката ако Анджела е била бърза. Тва, че на камера не личи забавяне не значи, че няма такова. Те, реално няма какво да излъчат в този момент. 3 племена седят на пясъка и чакат 2-ма човека да сглобяват, нормално е да изрежат доста кадри.

# 319
Тази вечер половен час оплакване на Каролис , голяма драма. То хубаво да си амбициозен , но малко на маниак го докарва и определено не е преценил че не играе в двора на СМГ-то. Бил тръгнал с настройка да е финалист и виждаш ли всички да се подчиняват на тази му мечта. Недостойни думи след напускането му и обръщения , но забрави че той самият искаше да пази Пепиленко и да прави коалиция с Виктория.
Раду е много неприятен и натоварващ мрънкач, което засенчва физическите му умения.  С всеки епизод все повече изтрещява.
Бяха я нагласили играта идеално за назидание на женската коалиция , но Микяй им прецака сценария.
Пелипенко  от няколко игри все едно е на танцов подиум , а разказвачът продължава с актьорските  монолози и сценки. Явно се оценяват от продукцията щом ги излъчват и му дават най-много синхрони.
“ Велики пъзелисти” - топ бисер

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 00:49 от gerido

# 320
  • София
НО пак ме подразни - печелели заради "герой" от друго племе - факт, така е. Но, миналата седмица Караолис го обяви за уникален, победител и само ореол не му сложи. Пак се бяха забавили във физическата част - е да ама и по негова вина - но Караолис велик. Сега Анджела - едно браво не каза. И учудващо за мен, а не харесвам Виктория, но като цяло е права - номинират коалиционно. И Силвия беше права - ако беше различно и четирима мъже и тя и Анджи - да не се прави Раду - щяха да са те двете номинирани.
Караолис нареди пъзела без забавяния и грешки. Анджела се видя, че първо се обърка с дървените части, а после пак се забави и трябваше да пренарежда. Дори да не е откарала 40 минути на този пъзел, сигурно е откарала поне едни 20-30 минути. Не мисля, че щяха от продукцията да заплашват да прекратят битката ако Анджела е била бърза. Тва, че на камера не личи забавяне не значи, че няма такова. Те, реално няма какво да излъчат в този момент. 3 племена седят на пясъка и чакат 2-ма човека да сглобяват, нормално е да изрежат доста кадри.

Аз изобщо не коментирам това - а, че ако Павел не се беше замотал, Караолис щеше да ги заведе в резиденцията  - ама друг път. Ако червените ( с повече мъже или явно по-важното, с по-малко жени) не се бяха забавили толкова много - Караолис също не е никак сигурно, че щеше да е преди Миряна. Обаче той е герой - един не могъл, други се забавили.
Анджела - не е претендирала, че е велика на пъзели. Късмет, че Микяй е много по-зле явно. Но, все пак - извади тежките трупи, особено последната - другите племена я поздравяват - Раду дума не казва положителна. Пак добре, че не изкоментира, че нищо особено не е направила. И все пак нареди пъзела - но не, тук отново нямаше - ей, браво, с голямо закъснение стигнахме, да вие сте виновни, че е така, но все пак - Браво Анджи. Поне на синхрон да се беше се прежалил да го каже.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 00:35 от gg__

# 321
Раду и Гешев да не ги е хванал ранен климактериум 😜,гледам,че са най-възрастни от мъжете 😉(раздразнителни, намусени,Раду и на рев го избива 😂)

# 322
  • София
Имам чувството, че гледаме две различни предавания с някои от вас...честно 🙄
Кое й е мъжкото на Виктория, освен мъжката  физика? Безочлива до безобразие, даже нагла вече е меко да се каже, нон стоп дудне, дърпа ги назад, но не пропуска да удари един къч по най-силния.

# 323
Едно предаване гледаме, но всеки си има различно усещане за достойнство. Едни са като Малвина, мъкнат влачат, с наведена глава, без глас , без амбиция, , чакат си съдбата, и всеки който се отстоява , му се вижда нагъл и безочлив и безумен дори (визирам разговорът с Миряна )

# 324
Абсолютни манипулативни методи от страна на Раду и Гешев (а Гешев го харесвам, въпреки че подкрепям повече отсрещната коалиция). Манипулация към участниците, към зрителите и даже (може би) към продукцията. Досега никоя женска коалиция не ми е харесвала в това предаване, но подкрепям сегашната четворка. Виктория ме дразнеше супер много, но тук е напълно права относно мелодрамата, която Раду създава. А Гешев не знам какви ги върши, имам поне три теории😃. Конкретно в този случай наистина заприлича на Раду.

Червените много добре изглеждат като племе ,Стан най-после ще яде ,радвам се за него . Но много жалко за Борисенко .
Гешев -Раду номер 2 ,не спря да мели .Микяй се призна за виновен 5пъти, оня продължава . Станалото-станало , не можеш да промениш факта

# 325
  • София
Имам чувството, че гледаме две различни предавания с някои от вас...честно 🙄
Кое й е мъжкото на Виктория, освен мъжката  физика? Безочлива до безобразие, даже нагла вече е меко да се каже, нон стоп дудне, дърпа ги назад, но не пропуска да удари един къч по най-силния.

Напълно съм съгласна, но с едно уточнение - трябва ли след като е слаба, освен в плуването, да не играе за себе си? Намерила е начин да отива напред, няма лошо. Да, аз като зрител бих предпочела Светлин примерно да е още вътре, но това какво я интересува нея? Видяла е шанс - играе така. Ясно, че, ако остане до последните 8-9-10 (колкото ще са там в трета фаза), което ме съмнява, но все пак не е невъзможно, то ще е една от първите отпаднали. Но, това не значи, че няма право да си се бори да стигне до там. Или? Къде има написано задължение да няма право дори да опита?

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 10:33 от gg__

# 326
Ще допълня, че изключвайки всички мрънкания, изопачавания на истината и подмолни атаки от страна на Раду, това с избягването на контузията го одобрявам. Така и така знае, че той ще бъде номиниран, защо да рискува на териториална да се контузи? Въпреки че пак може да се приеме като опит за манипулация. Да се оправдава с това пред другите, пък всъщност да го прави напук.

Абсолютни манипулативни методи от страна на Раду и Гешев (а Гешев го харесвам, въпреки че подкрепям повече отсрещната коалиция). Манипулация към участниците, към зрителите и даже (може би) към продукцията. Досега никоя женска коалиция не ми е харесвала в това предаване, но подкрепям сегашната четворка. Виктория ме дразнеше супер много, но тук е напълно права относно мелодрамата, която Раду създава. А Гешев не знам какви ги върши, имам поне три теории😃. Конкретно в този случай наистина заприлича на Раду.

Червените много добре изглеждат като племе ,Стан най-после ще яде ,радвам се за него . Но много жалко за Борисенко .
Гешев -Раду номер 2 ,не спря да мели .Микяй се призна за виновен 5пъти, оня продължава . Станалото-станало , не можеш да промениш факта

# 327
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз изобщо не коментирам това - а, че ако Павел не се беше замотал, Караолис щеше да ги заведе в резиденцията  - ама друг път. Ако червените ( с повече мъже или явно по-важното, с по-малко жени) не се бяха забавили толкова много - Караолис също не е никак сигурно, че щеше да е преди Миряна. Обаче той е герой - един не могъл, други се забавили.
Анджела - не е претендирала, че е велика на пъзели. Късмет, че Микяй е много по-зле явно. Но, все пак - извади тежките трупи, особено последната - другите племена я поздравяват - Раду дума не казва положителна. Пак добре, че не изкоментира, че нищо особено не е направила. И все пак нареди пъзела - но не, тук отново нямаше - ей, браво, с голямо закъснение стигнахме, да вие сте виновни, че е така, но все пак - Браво Анджи. Поне на синхрон да се беше се прежалил да го каже.
Ясно се вижда на кадър как Раду ръкопляска на Анджи след като успя да извади дървото. Сега, ясно е, че им е ядосан и няма желание да прекалява с хвалбите.
А, Миряна дори да е малко по-бърза на пъзела далеч не означава, че Караолис е бил бавен, а и Миряна беше най-голямата причина Храбрите да се забавят на тази битка, тъй като Стан г/д буташе сам. На тази битка конкретно Караолис надигра Миряна във всяка една фаза според мен.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 01:14 от Иван С. 659770

# 328
Малко има един блатен (без имунитет), който да отиде при тях преди елиминацията...
Иначе дори да стане така, че някоя от тях да отиде, по-добре да се случи седмица по-късно. Тоест, ако миналата седмица не бяха пратили Караолис, имаше голям шанс момичето да не се завърне и те това го знаят. Много по-изгодно им е да бутнат мъжете на номинации и в следващата седмица, ако се наложи, да се примирят, че някоя от четворката ще отиде. Като в случая дори не мисля, че гонят мъжете, защото са мъже. Просто Раду се нареди да е срещу тях от самото начало. А Караолис не знам защо толкова го жалват всички. И аз го харесвах, но определено не си изигра добре играта. Първо, че заради никакво предимство си изпусна наградата от капитанската и не стига това, а и сам се отцепи с Раду. После имаше възможност да бутне Павел и не го направи. Беше му предложено да играе с жените, можеше някак да ги завърти. Окей, държиш си на Раду, но като е така - приемай си последствията от този избор и тези действия, това е. Да не горим, че доста често точно тези, които се имат за супер комплексни и добри във всичко, отпадат по неприятен сриващ ги начин. Както прогнозирам, че ще стане с Димитър (още преди да видя промото, мисля си го отпреди да отиде на блатото).

На номинационна, ми е чудно как ще гласуват зелените? Раду е ясен 😂. Как ще изберат, коя да му е опонентката?
Той ще си я избере

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 01:18 от el Barto

# 329
Раду и Гешев са най- стабилните мъже там за мен. Благодаря за темата и оформлението й.

Общи условия

Активация на акаунт