💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 883
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 495
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Разочарована съм, че Димитър и Крамарска паднаха, надявах се някой от тях двамата да влезе в племената. Сега стискам палци на Деси, но предполагам продукцията предпочита да се спаси Анита, защото ще влезе при сините и ще продължат да развиват връзката между нея и Гешев, каквато и да е тя. Много тъпо! Тя е на същото ниво като Пелипенчето и Виктория. Няма нужда от още излишни персонажи. Но пък така ще разбутат сините коалиции, ще станат 3:3.

# 496
Май досега не са пленявали капитан барабар с грошове, ако се не лъжа, де. То имам чувството, че продукцията допълнително му отмъщава на Микай за вчера.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 21:37 от Анонимен

# 497
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мазна й е косата и я крие според мен.

На Анита май и е студено на главата/ушите, нямам друго обяснение за лентата която носи.

# 498
  • Русе
И аз се надявах Димитър или Крамарска да влязат, обаче като видях битката отписах Димитър. Имам Дежа вю с Цецо от миналия сезон. Димитър и Малвина са ме любимци от "ден едно" Grinning
Малко се радвам, че Микяй е поне на резиденция. Едно положително нещо.

# 499
Ох, още един рИвящ участник ще гледаме...

# 500
И аз се надявах Димитър или Крамарска да влязат, обаче като видях битката отписах Димитър. Имам Дежа вю с Цецо от миналия сезон. Димитър и Малвина са ме любимци от "ден едно" Grinning
Малко се радвам, че Микяй е поне на резиденция. Едно положително нещо.

Е той не заслужава много. Цялото му племе е заради него на реката, той се измъкна. Кофти.

# 501
Бях за Димитър и след това за Крамарска да се върнат, но уви((
Много тъпо просто се случва с това блато и тези измислици да гният там хора подготвени.
Направете каст за толкова хора, колкото племена ви трябват и стига с тези врътки, хайде да се пленяват разбирам, ама блатни и да пратиш човек дето нито е загубил, нито се е бил там...
Тази Виктория не мога да я трая, толкова самодоволно и егоцентрично същество, че чак противна ми е. Били първата женска коалиция , ама тази каква се мисли. Ами 1 сезон с коалицията на Радостина -сивата кардиналка как въртяха, добре че Юлиян беше силен та и резиденцията им печелеше, после айде на битка, та изпидурка две племена , а те се подиграваха, че бяха и повече-Радостина, Анна-Мария, двете близначки, Венцислава и не помня още кой. Поне 6-7 бяха в племето жените срещу Юлиян. После коалицията на Джаферович, където Фифо пращаха на заколение. Та...те видиш ли четирите измислили топлата вода. Бе то това да те е срам, че си жена, като тях.

# 502
Продукцията си дърпа конците както на нея и е угодно. На капитанската битка се направиха, че дават избор на Добрин да избира кого да плени, а в същото време ако беше победил Микяй, щеше да е съвсем друга наградата. Просто искаха Микяй да отиде при Храбрите, за да се разбъркат нещата при Сините.

# 503
Тая Анита пияна ли е? Борисенко не прати ли нея в игра, вместо Стан? Сега предал бил Стан.
Аха Храбри. Ами Гешефта?

# 504
Айде Миряна ще изгори от Храбрите

# 505
Оф Димитър и Крамарска....как не можаха да се преборят. Тая игра изглеждаше точно за Крамарска.
Не ми е интересна Анита, но браво на момичето.
Сигурно ще махнат Димитър.

# 506
Червените 100 човека племе ли ще ги правят?

# 507
Димитър е моят фаворит, но не го виждам честно казано.

Иначе е малко парадоксално как точно Микяй доведе племето си на реката, а сега благодарение на загубата си и последвалото пленяване се оказа в резиденция и спасен от сигурна номинация в  племето си (в новото е с въпросителна).

Анита няма кого друг да прати освен Миряна.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 09:02 от валия

# 508
Айде и тая при червените😆 Още някой да пратят там? Че не стигат тея. Ама да е мъж, за по-сигурно...

# 509
Разсеян е щото стоката отвънка няма кой да я продава JoyJoy

Не разбирам за какво говориш!?

Добрин лети по трасето..има тактика и мисъл. Просто е разсеян. За него, Мартин, Раду и Димитър (дано се върне) съм. Много ми харесват и съм им фен.
Мартинчо е такъв Хари Потърчо с детско гласче

Общи условия

Активация на акаунт