💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 857
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Не знам за вас, но на мен ми писна от безчинствата на продукцията! Че няма правила, че малкото такива, ако изобщо ги има са плаващи, е повече от ясно, но тази намеса и разджуркване ми идват в повече. Микяй проваля племето - отива на резиденция. Анита, която лежа на блатото половината сезон и за нищо не става - има право да избира къде да отиде, и на кого да отмъщава. От промото за днес видях, че Анита пак пада, еми не става и това е. Димитър закотвен на блатото, защото ПР така е решила. Веднъж победителят от блатото губи правото да влезе в племената и може да спечели само храна, друг път влиза, но няма право да избира къде. Един влиза, друг излиза, един отпада на елиминация, но не си тръгва към вкъщи, а отива на блатото, друг отпада и си тръгва. Какафония! Голямото куцо пиле с голямата уста, което за нищо не става перчи перушина и ръси глупости на килограм, но стои защото е част от женската коалиция, а тя е велика! Попиленко, с празния поглед гледа тъпо, върти задник и мълчи, но и тя стои, верна на женската завера. Хари Потър и наркобарона залепени като сиамски близнаци, само сплетничат и бълват стратегии, защото видиш ли и двамата много разбират играта. Имам усещането, че поради липсата на ясно изразена фигура от сорта на Фифо, Момчи, Гого и т.н. продукцията залага на слабаци и зорлем ще добута най-слабия от тях на финал. Каша!

# 556
Да, този сезон е адски безличен.

# 557
И какво сега. Има едно  много силно племе, много мъже, нахранено и отпочинало, една втора племе , гладуващо на плажа и една пародия на племе, чакащо милостта на продукцията или грешка на другите племена за да се добутат напред .
Явно ни очакват предизвестени номинационни битки. На едната задължително ще са сините. На другата ще са червените за да покажат още малко нагласеното величие на женската коалиция.
И се питам като Силвия е толкова умна, вярва ли си ,че с техните умения са на това дередже. За другите три кокошки и не питам.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 08:17 от April morning

# 558
  • София
И на мен ми е безличен този сезон.  Липсват ми можещи хора с харизма. А тези, които могат са закотвени на блатото, като Димитър.
Вместо да гледам него в битките, съм принудена да гледам един фикус като Полипенко. Виктория даже не ми се коментира вече. Не знам защо продължавам да гледам.

# 559
Радку чисто си ревеше за себе си. Всеки път като спомене Караолис , добавя -оставихте ме сам. И не твърдя , че го е страх , просто от яд , че загуби социалната битка . Искаше , той да е човекът , който беси и коли всеки , който не му се подчинява , но не му се получи. Пък нека се твърди , че бил прекрасен човек, само малко популист , иначе нищо друго му няма. Караолис и той за себе си ревна , не за раздялата с батку Рядку

# 560
Пак нагласяване на правилата в движение. За Добри защо нямаше грошове за победата? Нищо, че взе тези на Микяй.
Да бе, то оставаше да е с 400+ гроша само с две победи. Вярно, победи двама от най-силните участници ама конкретно в тази ситуация, пленен силен играч и грошовете му са предостатъчна награда.

Напълно съгласен с всичко написано от gerido относно Добрин. Така и не мога да го харесам като участник, много подмолен схемаджия и постоянно с хапливи коментари. И на него, подобно на Виктория не му се отразява добре доминацията и спокойствието в племето на образа. Това, че е фурнаджийска лопата също. Точно, заради схемите не можах да харесам и Рълев изцяло, но със сигурност го предпочитам много пред Добрин.

Мартин е доста по-приятен като образ и очевидно знае как да говори на синхрони и пред камера като цяло. Все още не е впечатлил като пъзелист, обаче. Каста този сезон е по-силен от гледна точка на това, че всички са на едно прилично ниво и слабите звена са по-силни в сравнение със слабите звена от предишни сезони. От гледна точка на топ играчи и таван обаче, качели сме виждали по-добри сезони със сигурност. Добрин и Мартин, просто не се доближават до Фифо/Гого/Момчил/Рълев като комплексност. Добрин с плуването, а от Мартин очаквах повече на пъзелите. Все още не е късно да се докаже на пъзели, но на този етап не впечатлява особено.

Микяй също не мога да го наредя редом до топ фаворитите от всички сезони след тая битка за територия. Smiley

На Crystal Noir коментара също кърти мивки! Trollface Право в десятката е всичко написано и от нея. Димитър си беше сготвен, да. Не, толкова зле като Цецо ама пак. Пратен по същия начин на блатото и му дадоха същата игра. Единствената разлика е, че му дадоха повече време да се върне в играта. И мен не ме кефи Анита, бях навит всеки друг от другите да спечели ама тва е положението... От разговорите след играта прoзвуча така сякаш Десислава и Крамарска ще се обединяват срещу Митко. Очаквано... Митко пак ще соли Крамарска, май. За втори път се очертава да го прецака.

# 561
Явно Димитър пречи за сигурността на избрания финалист , и има опасност да го отстрани, за това е цялата драма. Сякаш не сме свикнали на това от предни сезони .

# 562
Радку чисто си ревеше за себе си. Всеки път като спомене Караолис , добавя -оставихте ме сам. И не твърдя , че го е страх , просто от яд , че загуби социалната битка . Искаше , той да е човекът , който беси и коли всеки , който не му се подчинява , но не му се получи. Пък нека се твърди , че бил прекрасен човек, само малко популист , иначе нищо друго му няма. Караолис и той за себе си ревна , не за раздялата с батку Рядку

Загуби социалната битка Раду и една от причините е ,че направи Силвия свой враг и тя се възползва когато можа и направи женска коалиция. То тя си го каза искала е да играе с него ,но той явно не. Факт е ,че жените в коалицията не са силни-мисля, че по силни излязаха от играта ,но с това разполагаше Силвия и това направи. Няма кво да реве Раду.

# 563
Алекса, с толкова жени около себе си, береше дивиденти с пълни шепи от ситуацията, РядкоУ толкова си може. РИве като женичка. Като си искал да бъдеш капитан, що не го заяви ясно и точно, ами чак след битката проплака. Вероятно нямаше да бие Добри, но и да го мислим сега, няма смисъл. Най-лошата социална игра показа. Да видим след сливането на племената, как ще се впише, ако оцелее до тогава.
От блатото, най-малко исках Анита да изпълзи, ноооооо....каквото такова.

# 564
  • София
Спартанското бебе все говореше как защитава жените, пандичката, а-у и накрая все жени отстраняваше Grinning

Много готин образ му изгради продукцията Grinning

# 565
Не мога да разбера защо някои от коментиращите едва ли не ЗАБРАНЯВАТ на Раду да плаче. Е, ми това е признак, че у човека ( независимо дали е жена или мъж) има човешки емоции. Предпочитам да гледам мъж, който не го е срам да покаже емоциите си, отколкото да гледам това надменно, тъпо и БЕЗЧУВСТВЕНО дърво Виктория.
Понякога като я слушам, се чудя как пресича улицата с тия две мозъчни клетки.

# 566
Не мога да разбера защо някои от коментиращите едва ли не ЗАБРАНЯВАТ на Раду да плаче. Е, ми това е признак, че у човека ( независимо дали е жена или мъж) има човешки емоции. Предпочитам да гледам мъж, който не го е срам да покаже емоциите си, отколкото да гледам това надменно, тъпо и БЕЗЧУВСТВЕНО дърво Виктория.
Мери извинявай , но ти това ли разбра от коментара. Че забранявам на Раду да плаче. Нито един участник , не ме е дразнил със сълзи , избила му емоция изтървал я. Просто има сълзи от жалост и сълзи от его и яд Твърдя , че при Раду са от вторите . Колкото и да се опитва да внуши , че плаче за загубата на приятел. Силвия също плака за Анджи , понеже остава сама.

# 567
Аз снощи гледах не с половин, а с четвърт око, всичко, което излъчиха вече съм го гледала.
Добрин е страхотен на трасе, започна да свиква с битките и да намира оптимални решения. Ако не си забравя ключовете, ще е по-добре Simple Smile
Битката при блатните е скучна по-принцип. Това за мъчения на военнопленник е ок (и за декорация в хола Stuck Out Tongue Closed Eyes ), но за тв формат не е особено атрактивно. Димитър тотално го прецакаха, той от няколко седмици се е примирил и си доизлежава присъдата. Не ми е бил никога любимец, но имаше потенциал да създава ситуаци и беше проактивен. Ако беше в играта може би сега щеше да има какво да се излъчва освен зелени жалейки. Примерно Венци и Караолис, които харесвах много повече, не създаваха съдържание, а Митко дори като отиде на блатото продължи (до един момент) да си реди играта. Той е 100% аут. Крамарска за мен няма смисъл да продължава, доста време изкара на блатото и не ми се вярва да се ориентира добре социално, ако се върне. Ще я дръпне някой за глас, после ще я метне на елеминации и тя ще страда. Иначе физически е великолепна. Деси ми е много мистериозна, но тя по-добре би се адаптирала - силна, тренирала пъзели, по-твърд характер и идва от отборен спорт и по-добре се ориентира сякаш социално. Ако трябва да избирам кой да влезе ще е Митко, ако трябва да заложа пари - Деси.
Анита не ми е симпатична защото мрънка. Много мразя мрънкачи, а тя още отначалото бая помрънка и вече не мога да я приема положително. И тук идва моето чудене - какво прави тя при червените? Ако сама взема това решение, ясно е, че при зелените няма работа, но е логично да си отиде при сигурния партньор при сините, тези глупости с оригиналните храбри не минават. Точно тя не е емоционален играч, а и два пъти излиза от блатото, няма да си рискува играта с такова решение. Та значи продукцията я е "посъветвала". Естествено, че не искат да ходи при зелените, защото там ситуацията в момента им е изгодна, а и те затова и дават "да избира", но защо я пращат при червените? Единственото обяснение за мен е, че искат да махнат Миряна. Тя много глупаво сподели, че ще саботира, а явно продукцията иска да запази червеното племе и не искат дори минимален риск.

# 568
AuroraBB, не съм цитирала твоя коментар, за да го приемаш лично.
Какво съм разбрала няма да се обяснявам само ще добавя, че написах коментара си във връзка с човешките чувства ( независимо дали ги показва МЪЖ. или ЖЕНА). Ако се върнеш назад в коментарите на тези, които не харесват Раду, ще видиш, че каквато и ситуация се дискутира, не се пропуска да се наблегне ( с подигравка), че Раду РЕВЕ.
Тази тенденция я няма във всеки коментар за коалицията - вижте Силвия как реве от яд, че може да загуби Анджи.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 09:50 от mery_poppins1

# 569
  • Stockholm
Мисля си, че грешката на Димитър беше, че показа потенциала си твърде рано и така стана заплаха за финалистите, вероятно вече избрани по критериите на ПР. Гледам, че  Гешев,  Мартин, Добрин и Радо си траят, че са понаучили малко няколкото пъзела, които ИВ използва. Да не говорим ,че Мартин го подозирам в 2 битки, че нарочно се бавеше.Гешев пък предложи Микяй, за да му гледа сеира и да им развали коалицията.

Кокошка кючек искам, но нямам желание да ги коментирам вече. Превъртам напред, когато те са в кадър.

tfn2k, липсваш Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт