Право в десятката е всичко написано и от нея. Димитър си беше сготвен, да. Не, толкова зле като Цецо ама пак. Пратен по същия начин на блатото и му дадоха същата игра. Единствената разлика е, че му дадоха повече време да се върне в играта. И мен не ме кефи Анита, бях навит всеки друг от другите да спечели ама тва е положението... От разговорите след играта прoзвуча така сякаш Десислава и Крамарска ще се обединяват срещу Митко. Очаквано... Митко пак ще соли Крамарска, май. За втори път се очертава да го прецака.

), но за тв формат не е особено атрактивно. Димитър тотално го прецакаха, той от няколко седмици се е примирил и си доизлежава присъдата. Не ми е бил никога любимец, но имаше потенциал да създава ситуаци и беше проактивен. Ако беше в играта може би сега щеше да има какво да се излъчва освен зелени жалейки. Примерно Венци и Караолис, които харесвах много повече, не създаваха съдържание, а Митко дори като отиде на блатото продължи (до един момент) да си реди играта. Той е 100% аут. Крамарска за мен няма смисъл да продължава, доста време изкара на блатото и не ми се вярва да се ориентира добре социално, ако се върне. Ще я дръпне някой за глас, после ще я метне на елеминации и тя ще страда. Иначе физически е великолепна. Деси ми е много мистериозна, но тя по-добре би се адаптирала - силна, тренирала пъзели, по-твърд характер и идва от отборен спорт и по-добре се ориентира сякаш социално. Ако трябва да избирам кой да влезе ще е Митко, ако трябва да заложа пари - Деси.
Препоръчани теми