💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 749
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 975
Не я. Даже, ако само тя беше играла днес щеше да има зелен съвет Stuck Out Tongue Winking Eye

Ами да беше играла , факт е ,че няма зелен съвет, преживей го 😜

# 976
Никога не е било проблем, та да го преживявам.  Важното е да сме обективни. Все едно да хваля Раду за победа срещу Хари Потъра .

# 977
Аз съм учудена, че Малвина не спечели всичките си рундове, тя има мъжка физика отвсякъде - с тесния ханш, плочките на корема. С Митко ми бяха много забавни като двойка, той беше по-фин от нея 😅 тя плувкиня ли беше като спортист?

# 978
Тази Миряна изобщо не може да мисли. Толкова заблудена.. Ралица съвсем в прав текст ѝ каза за Димитър и тя пак не я разбра. Трябвало да изгони по-силния и изгони … Крамарска(?!?!?!). Искам да им дадат сега една класическа битка с влачене на тежко…
Жалко за Крамарска, беше една от малкото подготвени жени. Дано я гледаме в някоя кастинг битка. И ако наистина бе помислила за себе си, вместо с онова измислено предимство за племето изобщо нямаше да отпадне толкова рано.
Анита е толкова зле физически, че 20кг по-леката Анджи я изтегли заедно с количката. Чудя се как изобщо е попаднала там.
Стан явно не е разбрал, че все някой някога ще те прати на елиминации. Няма как да оцелееш докрая без индивидуални битки. Много неприятен човек.

# 979
Със сигурност ще гледам поне една кастинг битка догодина- тази на Крамарска. Успех в живота Изи ! Страхотно представяне на терен ,а социалната част ще я изчистиш до "All stars".Стискам ти палци.🤞

Ах, всяка седмица зелен се самопредлага, ама никой не го номинира. Този филм вече съм го гледала.😁

Бравооо на зелените.🥳🥳🥳 Бях ги отписала вчера на промото. В битка където килограмите и мускулите са огромно предимство, 1 мъж и 4 женички измъкнаха с воля и упоритист победата. УАУ. 🙌
А се оказа ..., че зелените жени са по- силни от червените жени.6 : 1 за Силните жени.🥳
А Раду е по силен от червените мъжове. 3: 2 за Радуто.🥳  А 10 пъти излезна на терен.🙌 Страшна воля.👍

Яд ме хвана, че на смесените двойки излизаха по два мъже от червени, (редно беше да са мъж и жена). И точно там Мартин много ме изнерви . Бориха се в "смесена" двойка срещу мъж ,който досега е излизал три пъти и жена 45 кила, и те са с около10 кила повече от тях, а той ми се захвалил, че с Добрин( в двойка ) щял да бие която и да е двойка в ИВ на каквато и да е игра. Смешко. 🤡 Искам да го видя срещу Гешев, Стан и някой си или срещу Калоян и Раду. Много ме дразнят ей такива "хвалипръцковци". 😤
Той и пъзелджия голям беше , ама го видяхме що за стока е, бившите храбри още страдат от уменията му.

Анита и тя не спря да мрънка, колко много пъти била излизала на терен. Ама Анитче ти излезна 7 пъти , а Анджи и Вики по 6 . Не е голяма разликата.
"Жив зян" е Анитка, "жив зян" !!!

Охххх Добрин пак с лицемерните си истории. Адски хлъзгаво парче е тоя. По- мръсна игра в шесте сезона не съм виждала. Двамата с Мартин адски копаят дъното за мен. Много гадно изхързулиха капитан Стан, до вчера играем с теб , а днес два гласа да ти зачислим уж заради Крамарска. Не харесвам такава игра, ще видим и Малвинка до кога ще е угодна на " мазничките". Благодаря на Бог ,че нямам такива хорица в обкръжението. Чак премислих негативите си към Раду, изведнъж като слънчице ми се видя сравнение с тез двамката.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 00:15 от Joy 05

# 980
Не ми хареса как Крамарска нападна Димитър. Те, с Десислава го гласят да го махат и накрая като Митко ги надигра бил недостоен, подмолен и т.н. Топ ход от Димитър между другото, тотално ги надигра в ситуация, в която изглеждаше сигурно напуснал.

Той два пъти се опитва да играе с теб и ти два пъти го прецакваш? Как така, той е крив в случая? Не била обещавала нищо...? Е, то така всеки може ама не работят така нещата. Като се хванеш с някого имаш отговорност към него, а не само той към теб. Не, винаги е нужно да казваш каквото и да било. То, би трябвало да се подразбира.

Да, очакваш той да те пази, а ти да се измъкнеш с извинението, че "нищо не си обещавала" е меко казано смешно. Даже от думите на Димитър се разбра, че той се е опитал да играе с нея за последния съвет и тя го е отрязала. "Много се била променила играта". Еми, ето ти на! Ако беше си взела поука и си застана след думите поне един път, сега щеше да останеш в играта и да имаш още един шанс да се върнеш при племената. Да, щеше да останеш срещу Димитър, но поне нямаше да отпаднеш на съвет. Като постоянно си сменяш мненията и коалициите, тва е положението. Няма какво да се оплакваш. Беше ми фаворит от жените, но с цялостната и социална игра много ми падна в класацията. Иначе изглежда много добро момиче ама решенията и са нелогични. Не мисля, че е само от възрастта. Не е първата 20-21 годишна влизала в игрите. Виждали сме доста хора на нейните години в предаването, които като кажат нещо думите и действията им имат някаква тежест. При Крамарска и двете клонят към нулата, що се касае социална игра. На арената се представяше добре.

Дори едни Кралев и Благо имаха причина да са и ядосани, въпреки че изобщо не оправдавам действията и обидите им след това. Прекалено лековато им тегли майната и на тях без да говори с тях или да им поиска някакво обяснение. Не е като думата на Добрин да е чиста монета и все повече се вижда в епизодите колко е манипулативен и той. Една фурнаджийска лопата е и той, с който и да се е хване го прецаква, освен Мартинчо. Ама, те май се познават преди предаването. Съгласен съм с Joy 05 относно Мартин и Добрин. Със сигурност са ми от най-противните участници този сезон. Мартин по-малко, Добрин повече. Не знам защо Стан не се хвана с Микяй. Тия двамата хубавци ми изглеждат прекалено очевидни на мен, може би защото все пак го гледам като зрител, не знам.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 00:32 от Иван С. 659770

# 981
Крамарска абсолютно същите думи използва  и срещу Кралев  -дословно. Много надменно отношение демонстрира при психическия срив на Миряна. Добра на терен и нищо повече. Миряна е умно момиче и прецени   че няма шансове срещу Крамарска , особено в женски битки   без пъзел.
А как точно са я пазили Мартин и Добри -те двамата си плетат кошницата и никой друг не ги интересува. Добрин си изигра няколко подли хода , нърд  Мартинчо  е като негов  придворен, каквото каже Добри и той суфлира , разтревожен  е за емоционалното състояние на Добри ( бил бесен)  и е много щастлив , чак бойни викове издава , че издърпал въжето на жена.
Добри снизходителен- нямало да се сърди на Стан.
Стан двойна игра играел и той се заблуди , че ще стане фактор.
Ако Радо ако не беше водил тея антимонолози и демонстрирал перманентен негативизъм  щеще да е брилянтен.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 00:27 от gerido

# 982
Моля оценете епизод 42 четвъртък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с
повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.

# 983
  • софия
Ама той Раду си е брилянтен. Joy Няма равен за негативни синхрони Grinning
Ама добър е, мисли я играта. И на арената мисли. Днес - къде да се хвърли, къде да спести, за да издържи повторенията.
Браво за днес - супер бяха "Раду и неговите амазонки" - повтарям определението след Ралица, щото виждам че и на Радуто му хареса. Grinning И на арената "гордея се с вас" им каза. Много ме радват днес - помислиха я играта, бяха задружни и с воля и хъс всичките.  Ох, браво, сега дано се преборят и за сливането и да си останат отбор. Пък после женичките  пак ще ги почне той....Joy и коя до където стигне.

Сега на Добрин идвам да му ходатайствам Joy
Харесвам го аз. На арената и цялата му игра. Ходовете му са умни и винаги в подходящия момент. Играчите може и да са изненадани, ама той на синхрони си казва  и затова го харесвам. Отчитам, че продукцията му позволява ходовете, за разлика от на други, но за това той няма вина. Играе си правилно играта, интересен ми е и го харесвам. Освен това от двамата, засега той  обира негативите. И тази вечер на съвета - гласува с аргументи за Стан, а Мартин взе лесната част - Микяй.
И на арената му знаем всички силни качества и малкото слабости.
Виж Мартин е друга работа, на кантар съм  - свежи синхрони, не ме натоварва, почти винаги съм съгласна с него, на арената е много добър, не го затруднява почти нищо, но и не се напъва да  блести. Писах вече, че и за мен си "крие" възможностите. И за пъзелите сякаш пускаше Мирянка да блесне, и плуването май му е на ниво. Абе не знам, още му се чудя харесвам ли го... чакам в двете племена да го видя как ще тръгне ....

Капитан Стан е само за анимация. То погледи, то бели зъби, то потник връз мускули. Joy То стратегии....Joy Не мога....Joy  Ама дано се позадържи още малко. Заради Силвето искам, не друго.....

Крамарска я харесвам, но не и днес на съвета. От всички Митко най- малко и е виновен.  Но нищо, малка е още, ще се научи да отсява.

Хм, сега вече се чудя дали Митко няма да отпадне, за да "пусне" Мирянка. Значииии, ако дадат нормална битка трасе ( без пет пъти плуване, че там Митака си е котва Joy) в която очевидно той ще победи, но все пак тя го обръща на пъзел....  уффф, ще си е спазил обещанието, (че и на Ралица и е важно да го види, официално го съобщи Imp)

Изолатора - отвратително Trollface

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 01:30 от freespirit

# 984
След три седмици вопли тук как Митко е сготвен от продукцията и конспиративни теории  с какво ли ги е подразнил, човека успешно си оцелява на блатото. Миряна тотално изплиска легена с изявлението, че Крамарска е по-силния играч. Чакам с нетърпение следващата битка за излизане оттам, особено ако другата седмица е обединението на племената и блатото се закрива като локация. Жалко за Крамарска, поредния силен играч, който напуска без време играта. Попътен вятър в живота Изи!
Адмирации за силните! Победиха в битка, в която изглеждаха тотално обречени. Уникални Раду, Анджи, Пелипенко и Виктория. Дори противниците им го признаха. Пък после нека са “кокошка кючек”.
За червените и Добрин - харесвам Добрин ( нищо че победи моя фаворит Светлин ) защото освен, че е машина на терен, играе с мисъл и забелязва дребните детайли, които биха могли да обърнат играта; откровен е на синхрони; толкова умело съботира игра, че дори Кралев и Благо не разбраха, камо ли другите отбори; не се страхува да ходи на елиминации, ако е необходимо; не номинира/предаде Малвина, въпреки че тя изглеждаше най- лесния избор. Колко от мъжете там биха предпочели да номинират мъж, вместо жената в коалицията им? При това само той обира негативите, като не накара никой от неговите хора да гласува за Стан. А защо някой трябвало да му се доказва? Да звучи арогантно, но пък човека е в позиция да избира с кого иска да е в коалиция, а и какъв довод да измисли за да номинира Стан? За мен, до момента Добрин си играе много добре играта и на терен и социално и стратегически. Интересно обаче, ако Димитър се върне и са с Добри и Малвина в едно племе, как ли ще играе Малвина. А Марто ми е голям образ - хем много ги мисли нещата, хем създава впечатление, че най-вече се забавлява. Да видим до кога Joy
За Микяй- доводите му за шансовете на Малвина срещу мъжете с жилетки на мен доста ми издишат. Но пък всеки има право да иска да му е по-лесно. А Стан дава заявка за поредния отмъстител във формата Joy
В утрешната елиминация най- много ще стискам палци на Павката, ама май няма много големи шансове.
 freespirit,  не бях прочела коментара ти, виждам, че почти изцяло съм го повторила, най-вече с размислите за Добрин.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 02:08 от DorianaS

# 985
  • София
Силните спечелиха,благодарение на умната игра с килограмите,на Раду и на червените момичета Simple Smile
Прави ми впечатление,че това е племето с най-добра тактика във всяка битка.Браво на тях.
Онова мрънкало Анита защо имаше имунитет,а Микяй и Миряна-не.Всъщност -защо пък не Simple Smile
Ох,ръцете ми,ох колко много играх,а срещу нея стоят Анджи и Раду без здрава част по тялото си.
Всъщност добре се получи,че червените получиха повече екранно време,че да лъснат онези двете мазни момченца,на които трябва и да им се доказват.
Дръж се Стан,на теб разчитам,отмъщавай! Simple Smile

# 986
Никога не е било проблем, та да го преживявам.  Важното е да сме обективни. Все едно да хваля Раду за победа срещу Хари Потъра .
Ама ако беше играл само срещу Стан . Както казваш важно е да сме обективни , така че послушай съвета си.
И важно е да се признае , че и Анджи и Виктория се раздадоха на макс , въпреки , че не бяха застрашени дори да идат на съвет.

# 987
Анита - тотал щета.
Изкефи ме как Силвия и Анджи обсъдиха да бастисат Викито.
Имаше моменти в които Викито дърпаше абсолютно безполезно зад Анджи, но след като форумът беше в продължение на поне 4 часа повреден, качване на снимки все още е невъзможно.

Марто:
- 4 жени и 1 мъж ни направиха на смешни!

# 988
  • София
Загубата е още по-фрапираща, защото бяха и 6 на 5 играчите. Анита пищи, че нямала време за почивка, а другите жени успявали да отмарят. Супер нелеп човек. По-зле от Ву Нанг Тъ.
Виктория също слаб опонент, но пък май направи 2 точки само тя. Жената чудо пак си остави сърцето в битката! Такива играчи мисля искаме да виждаме на арената.

# 989
Две снимки успяха да минат - според мен абсолютно безполезно дърпане на Викито (да не кажа -- симулант-но).

гифът с Раду все още не минава - форумът дава "Тази услуга е временно недостъпна"

Общи условия

Активация на акаунт