💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 744
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Две снимки успяха да минат - според мен абсолютно безполезно дърпане на Викито (да не кажа -- симулант-но).
Скрит текст:

гифът с Раду все още не минава - форумът дава "Тази услуга е временно недостъпна"

Тук няма да се съглася с теб, защото в конкретните моменти Вики НЕ дърпаше, а просто беше закантила и не позволяваше на другия отбор да дърпа. Принципно тази игра не е да дърпаш активно през цялото време като изоглавен, а да знаеш кога да задържиш, да не позволиш на другите да те атакуват и най-важното е кога да усетиш момента за твоята атака. И в тази игра Виктория (с една много подходяща за играта физика) има огромна заслуга за всяка една от точките които взе сама и а Анжи.

# 991
Горкият капитан Стан, мислеше си, че е в сърцето на силната коалиция и е един от тях. Че и двойни игри въртеше, доносничеше...дойде му като гръм от ясно небе.

# 992
Ралица от предстоящия епизод. Понякога я правят на маймуна и честно - не изпитвам никакво съжаление към нея.

# 993
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тя е мега кален човек Ралица, така че няма какво да изпитваме съчувствие Grinning
Обаче на мен ми харесва безумно във всякакви дрехи и прически. Зверски красива, но нещо кофти си е правила на устните и вчера личеше особено много. Дано не ги направи патешка човка, че ще е жалко.

# 994
Фродо, няма ли някой да се сети да ви осъди?  Брутално е!

И тук даже не се вижда претриването което получи от въжето под мишницата отзад.

# 995
  • Буркина Фасо
другите не получиха подобно протриване, но бяха с екипа си
Раду го сложи на последната битка само около врата и раменете.

# 996
Така както е тръгнало ще гледаме първия финал само с двама финалиста - Б1 и Б2 Наркоса срещу Хари Потър Grinning и от мазнярщина ще се изхлузят така, че двамата да спечелят като един човек Joy

# 997
  • София
Браво на зелените - най-вече на Раду и Анджи, но и Виктория и Пелипенко се справиха отлично. Това определено не беше битката на Силвия обаче. Иначе, както и преди съм казвала, силните често си печелят битките именно с добра стратегия.
Червените не се справиха добре, с малки изключения, но Анита определено беше най-слабото звено.
Жалко, че имаше имунитет. За Микяй не съм изненадана, че нямаше, имам спомен, че и в предишни сезони пленен капитан е без имунитет. Пък и с тази продукция никак не очаквам ясни и точни правила по принцип.
Съвета на червените - за Микяй беше ясно, за Стан предполагах, но до последно имах съмнение, дали няма да прецакат Малвина. Добрин ме изненада - той пое основния негатив за номинирането, но все пак не предаде другия останал от гордите. Не съм и съгласна, че не е поемал рискове. Доброволно поиска да го номинират, за да си разчисти сметките с Кралев, а имаше кого да изберат тогава, за да не отиде той (Миряна). И в крайна сметка, въпреки че завърши втори на битката за спасение, заради тъпотията с изпращането на Кралев на блатото, отиде на елиминационната със Светлин.
За блатните - радвам се, че Димитър остана и се надявам все пак да се върне в основната игра. От малкото хора е, които играят и стратегически.
За днес - стискам палци на Павел и на Гешев, за другите двама ми е безразлично. Тази тъпотия с изолатора - не искам и да я коментирам даже.

# 998
Може да е заради Хелуин Laughing

Ралица от предстоящия епизод. Понякога я правят на маймуна и честно - не изпитвам никакво съжаление към нея.

# 999
И за мен Добрин и Мартин играят някак коварно, уж са с този, после с онзи, настройват съюзници един срещу друг. Добрин даже се сърди, ако някой не следва нарежданията му- Митко, че не излязъл на елиминации срещу Кралев, вчера пак нещо такова се чу, саботира битки като не става на неговото. Даже Малвина като че ли беше склонна да се обърне срещу тях преди време като си замина Митко, заедно с Кралев ли гласува, какво беше, усети нещо тя, но се отказа в последствие. Една Миряна като че ли го усети само, преди време каза в един синхрон, нещо такова: “А бе тези хора не виждат ли че става, както иска Добрин, има толкова грошове, че и капитан го направиха ?!” А Стан, горкият, даже не разбра откъде му дойде. Дори Микяй му се присмя и подсмихваше на съвета и после каза на синхрон “ опитах се да му помогна “ или нещо подобно в този смисъл. А бяха трима - Микяй, Стан и Анита. Колкото и да не ги харесвам Добрин и Мартин - добре им се получава засега. Да видим Стан какво ще направи, той вече се осъзнава.
А Добрин и Мартин може и да четат тук, изчезна пост срещу тях.
Прекрасна Анджи, смело и борбено момиче. И други момичета добре се справиха, но Анджи ми напълни душата, а не е като да съм и фен.

# 1 000
Аз явно съм от малкото, които считат хода на Миряна за правилен. Въпреки, че Крамарска ми беше тотален фаворит сред жените. Дори да дадат по-силова битка продукцивта няма да остави Димитър я без верига, я без жилетка, той е на блатото от повече време, те ще изравнят силите с нещо върху него.
Докато срещу Крамарска има ход само ако е пъзел. По-бърза е, по-издръжлива е, по-добре плува. Ако на пъзелите не е съвсем зле има много по-голям шанс да победи. Така виждам аз нещата. Димитър като му сложат 20кг жилетка и ще окапе по-бързо, с плуването са долу-горе еднакви. Аз имам Крамарска за по-голяма конкуренция. Макар и да не я подкрепям, я разбирам Миряна. Отделно АКО се е повлияла от предложението на Димитър, примамливо си е.

За битката в началото бях отписала зелените, най-вече като чух правилата. Раду може да си е свекърва, но пък евала, много интелигентна игра направи, преценяваше за къде да си пести силите. Не разбрах само защо такъв “страх” имаше от Микяй и краката му. На играта с издърпването на трупата във водата си го победи. За мен Мики е някаква средна конкуренция - не е най-слабият съперник, ама чак кой знае какъв силен отпор не е. Само трупите да издърпва стил борба му се отдава.
Анита някакъв пълнеж там. Малвина съм забелязала, че при най-малкият дискомфорт се предава, няма хъс за победа изобщо. Анита поне желание има, оправдания също. 😀
Зелените жени супер се представиха, Анджела наистина в такава малка “опаковка” е скрила много съдържание.
Капитан Стан дърпа 10 секунди и остана без въздух горкия, другите излизали по 5 пъти се държат, нашия за 1 път издъхна, падна, все едно 10 битки подред е карал. Пълен въздухар. 😀
Като цяло зелените добра, премислена игра направиха. На места не ми хареса, че правилата позволявят 2 мъже и 1 жена да излязат срещу 2 жени и 1 мъж, но…
Добрин е добър, но въпреки, че на синхрони си казва, подмолен ми е.
Мартин ми е симпатяга и не мога да го хейтя, сладур ми е голям. 😀
Аз като почти всички съм адски против блата, пещери, хралупи и т.н. места, в които хората да стоят и просто да умират от глад докато тънат в мизерия..

# 1 001
Между другото не, и аз мисля, че Миряна правилно гласува срещу Крамарска. По простата логика, че оставайки само жени, може да дадат "женска битка" и конкуренцията там е по-голяма. Докато един Димитър може да бъде победен на баланс примерно или не знам, но така остава по-малка женска конкуренция. Крамарска я харесвам въпреки всичките врътки и ревове, но снощи ми се стори леко психопатско да не реагира изобщо на сълзите на Миряна. Видно беше, че не е изкуствено, тя егати актрисата трябва да е, да се разтрои чак така. А Крамарска седеше отзад тотално невъзмутима, подобно хладнокръвието на Виктория. Ако тя беше в същата ситуация сигурно пак щеше да ѝ призлее както онзи път на арената, когато се чувстваше виновна. Иначе Димитър бил лъгал, тя нищо не била обещала, но очаква обещанията към нея да се спазват Grinning ами доста мазно го извъртя за последен път. Не ми допадна. Не помня какво предимство ѝ бяха предложили за нея.

# 1 002
  • София
Така, дойде му времето да си кажа истинското мнение за развитието при зеленото племе и най-вече женската коалиция там.
На първо място напълно подкрепям тази коалция макар че:
1. Хич не е "непорочно" зачената
2. Подкрепена активно в точните моменти от "феята-кръстница" (А.К.А Богът/Богинята на ИВ) - все пак за цял сезон никой от блатото не беше допуснат да разбърка картите при тях

Тук ще вметна един непопулярен и може би "еретичен" факт: инициаторите на тази коалиция са Анджела и Виктория и впоследствия привличат Силвия към тях, като ролята на Силвето е по-скоро на майка, а не на "стратег". Сивият кардинал тук е Анжи

Все пак самите жени (особено последните седмици) са достатъчно силни и обединени за да не изглежат трагични на отборните битки (както едно друго племе от преден сезон), съхрани са до битката за разпадено на едно племе следващия понеделник и вече никак не изглеждат обречени в тази битка за което имат само моите адмирации.
Да ясно е, че много скоро идва "Време разделно" за тях и едва ли повече от 1-2 могат да стигнат до финалното обединение, но причината за това ще се корени повече във това, че ако запазят племето си във фаза 2, то със сигурност ще бъде много по-слабото от двете (след всичките врътки червените ги нагрухтяха със всички силни мъже). Все пак предвид останалите жени, едно от зелените момичета с голяма вероятност ще спечели почетната титла за "най-далеч стигнала жена" за този сезон
А Раду, мен лично ми е един от най-интересните образи през сезона, но и много му съчувствам, наистина много му стовариха на главата, но във следваща фаза поне се очертава да има възможност да им отмъщава една по-една (вече няколко пъти със т.нар "Easter eggs" ни го намекнаха по синхрони)

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 13:01 от dido2k

# 1 003
Крамарска в Подкаста

Ротацията в племената и е усложнила соц.игра.Ядосана е ,че точно от съвета е паднала ,а не от игра.Говорела е с Димитър преди съвета да я номинира ,искала е вече да си ходи ,защото е била обезверена след като не е спечелила на битката с кръста.С Кралев и Димитър в момента не общува.Ревнива е била по-принцип.Най-големите стратези  в играта са Добри и Мартин и Добрин много подготвен на арената.За Ол Старс би участвала.Има човек до себе си.Иска на финала Мартин или Добрин .

# 1 004
Раду наистина е интересен, за разлика от Мартин, Добрин, Гешев и прочие. Те са еднородно скучни и мазни.
Ненавиждах Алекса, но Раду ми е интересен( Абе силна дума, но на фона на останалите....).
За мен единственото хубаво този сезон е Ралица, толкова е красива! И чувал да й сложат, все е красива. Като актриса играе едно и също, но пък за ИВ този образ й отива.

Общи условия

Активация на акаунт