💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 742
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 005
Най-далеч стигналата жена за всички сезони досега е полякинята Горанов

# 1 006
Проблемът при Раду е че има страшно силни положителни черти и отвратителни отрицателни. Чак граничат с характеропатия. Повечето участници имат умерени положителни и умерени отрицателни . За разлика от Кралев , при когото не видях нито един плюс . Въпреки , че Раду ми е изключително неприятен, на терен показва качества. Предвид , че играта е предимно спортна , има право за мен да е на финал. И да ПР подпомагат играчите с хъс и стратегия , пазят и женската коалиция , пазят и Раду (реално не се е явявал на застрашаваща го битка , за това и опасните са по блата и дупки ).

# 1 007
  • София
Ако визираш моя последен пост, имах предвид "за този сезон" Grinning

# 1 008
Молдовските българи са доста различни от нас. Познавам няколко такива семейства имигранти в България. Много са набожни и със строги морални принципи.
Затова случката с нощничката на Силвия е нормална реакция за тях, разбирам го, така са възпитани. Не са толкова "освободени" като нас. Въпреки че са тук от много години. За една девойка родителите ѝ казваха, че била ги "позорила", затова че не е омъжена за приятеля си.

# 1 009
На мен Добрин и Мартин са ми по-скоро в безразлично-положителната гама за момента, защото имам много по-харесвани участници (Павел, Силвия), но не може да не им се признае, че са много добри ма арената не само физически, но и играят много умно. Добрин няколко пъти ме впечатлява с мислене няколко хода напред - там, където редеше левите на пясъка по реда, в който трябва да ги реди на стълбата после, а не ги хвърляше безразборно като останалите. И на сглобяването на кормилото беше също впечатляващ, много подредена мисъл има, хич не е глупав. Само зъбите... 🫣
Мартин ми харесва, защото прилича на 90% от колегите ми като характер и поведение, но имам чувството, че почти нищо не сме видели от него все още. Харесва ми чувството му за хумор - "ние не сме отбора на храбрите, ние сме отбора на смешните" 😸

# 1 010

Да, тя не отпадна ли на полуфинал? Коя жена ще стигне по-далеч от нея? Това означава да има жена на финала.

# 1 011
  • София
На финала беше, трима човека - тя, Симеон и Андрей. Е, остана трета де.

# 1 012
А Ваня?

# 1 013
  • София

Да, тя не отпадна ли на полуфинал? Коя жена ще стигне по-далеч от нея? Това означава да има жена на финала.

Не, завърши трета на финал. Тогава започнаха с това финалистите да са трима. Ваня също беше 3-та, но финалът беше само от двама (на практика един, но това е една друга тема).

# 1 014
Е значи тогава даже трябва да имаме сега жена победител или на второ място, за да може да се каже, че е най-далеч стигнала та жена Grinning

# 1 015
Ралица от предстоящия епизод. Понякога я правят на маймуна и честно - не изпитвам никакво съжаление към нея.

Защо не са й направили трон от варели?? Joy

# 1 016
Ралица се е маскирала на Глория в зората на кариерата ѝ😅

За Крамарска имам много смесени чувства - много ме е дразнила в социална игра, много ми е харесвала на арената. Между Димитър и нея определено бих заложила на нея, то се видя на битката, където спечели Борисенко, а Димитър отпадна още на плуването. Тя беше втора и по-бърза от Кралев.

# 1 017
Крамарска в Подкаста

Ротацията в племената и е усложнила соц.игра.Ядосана е ,че точно от съвета е паднала ,а не от игра.Говорела е с Димитър преди съвета да я номинира ,искала е вече да си ходи ,защото е била обезверена след като не е спечелила на битката с кръста.С Кралев и Димитър в момента не общува.Ревнива е била по-принцип.Най-големите стратези  в играта са Добри и Мартин и Добрин много подготвен на арената.За Ол Старс би участвала.Има човек до себе си.Иска на финала Мартин или Добрин .

Благодаря, че разказа!
Снощи хванах епизода след блатната история, сега си пуснах началото. Нещо ми се губи между панаира, с който Крамарска недостойно си тръгна, назидавайки Миряна и оплювайки Димитър, и това в подкаста - че тя помолила Димитър да я номинира и искала да си тръгне.
Това беше от помпозните изпращания на “Ралица”, не като на Караолис. Тогава коментирах, че би трябвало всеки да изпращат с уважение, а не едни прехвалени, други равнодушно или студено.
Крамарска много я харесвах, но с този блатен панаир и че очевидно яко е излъгала поне веднъж - или тогава, или в подкаста, все ми е едно ще участва ли в кастинг битка догодина и как ще се представи.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 14:12 от Mama xxl

# 1 018
  • София
Аз също смятам, че беше разумен изборът на Миряна, макар и на пръв поглед Димитър да е най-силен - да, сам по себе си, но в смесена битка от типа "делви" или "кръстове" се видя, че е преодолим. Докато в чисто женско съревнование Крамарска е много сериозен конкурент, не знам само как е с пъзелите; но физически е супер.

Не исках тя да отпада и то по този тъп начин, но още по-малко исках Димитър да си ходи, така че съм доволна. Крамарска поне очакваше, че може да бъде изпратена на блатото, докато на него му дойде като гръм от ясно небе, както се беше приготвил за битка на плажа. За мен една от най-очеизбодните несправедливости на сезона.

# 1 019
  • София
Малко повече информация за Изолатора? Това пета локация ли е Grinning

Общи условия

Активация на акаунт